problema sta in felul urmator : mi-au oferit intai 17000 ron si sa pastrez eu epava evaluata la 3500 ron. nu am vrut
a doua oferta a fost de 20000 ron si sa pastrez eu epava evaluata la 1200 ron ( cred ca fac evaluari pe genunchi astia) nu am vrut
ei o tin una si buna ca atunci cand a fost incheiat contractul agentul lor a scris 2006 an fabricatie cand masina dupa cartea din Romania este 2005, de parca is eu vinovat ca ala nu casca ochii. diferenta este de 9999,999 de ron in mintea lor si atuci am inceput sa ma prapadesc de ras.
am pastrat epava si am fost de acord cu suma de 1200 ron scazuti pt ea - sa fiu nebun sa zic nu
si pt restul de bani am dat actele casei de avocatura sa se ocupe si urmeaza sa vina ei la intelegerea amiabila care este obligatorie caci fara aia nu poti merge la tribunal...partea misto este ca ei zic cica eu am semnat chestionarul ... dar surpriza nu e semnat... daca apar cu unu semnat ii mananc cu fulgi cu tot ... nu de alta dar fara sa vreau am uitat sa semnez acolo si am semnat doar o alta hartie si nu acel chestionar care culmea oricum e completat gresit tot de agentul lor
daca imi fac oferta de despagubire de 27000 ron o sa fiu de acord daca nu sa fie sanatosi. castig in instanta sigur(casa de avocatura e specializa pe contracte comerciale si de asigurari pe legile din Romania si cele UE)si nici nu ma costa nimik procesul intrucat ei il vor doar asa de palmares - pro bono-(avocatul proprietar al casei are o mare problema cu firmele de asigurari - uraste ce fac ei la noi in tara) iar daunele or sa fie de minim 10000 ron caci legea prevedea 0,1 la suta pe zi daune intarziere. daca le convine eu nu am problema sa imi iau inca un salariu de la ei.
cum lor le-a convenit sa imi incaseze mie o suma marita cu 9 milioane pe an si nu au zis nimik pana la incident acu sa plateasca. nu ii las pentru nimik in lume sa scape asa.