Prin vara lui 2011 ,dupa ce am adunat 1 an si jumate bani, era timpul sa-mi cumpar masina mult dorita.O Alfa Romeo 159.Tot ce mi-am dorit de cand am vazut-o prima data.Am avut banii in august,am vorbit cu cineva sa o cumpar de la el,o Alfa rosie
, dar cum toate lucrurile rele vin gramada,probleme de servici,familie etc a trebuit sa renunt la masina si sa bag banii inapoi in ciorap - 30% din buget
Nu va explic cat de deprimat eram, gen femeile mexicane de pe AcasaTV
Vine luna lui decembrie,banii refacuti, lucrul mergea din nou, m-am gandit hai sa caut din nou masina mult dorita..Dar, spre marea mea bucurie,Mos Craciun a fost un "...." si mi-a adus din nou problemele gramada.Trez zapezile de 2 metri, vine prima adiere de primavara, 20 - 22 februarie, si imi refac bugetul de masina. Am tot cautat ,n-am gasit nimic sa-mi convina , nici aici , nici in afara.Am gasit o Giulietta , frumusica, trebuia sa ma intalnesc azi 05.03.2012 cu omul sa o cumpar.Insa, dumnezeu nu doarme. In ziua de sambata, cautam nimicuri pe net,am intrat pe autovit, sa vad ce 159 a mai aparut.Si am vazut-o...AR rosie,2.2 jts, 2008 , piele maronie. Mi-am zis..ME GUSTA
M-am intalnit duminica cu omul,foarte de treaba, m-am plimbat un pic cu ea , am zis asta e!Dupa o zi,adica azi,05.03.2012 , mi-am luat masina visurilor mele, si de 15 minute am parcat-o in fata blocului .
Sunt cel mai fericit om.