armand06 Quote:
negativ pentru claudiu1987. I-am cerut si cumparat 4 jenti de 15 si mi-a trimis 2 de 14 si 2 de 15. Acum nu mai e degasit. Id de yahoo schilaci_claudiu.
bai baiatule nu-ti permiti sa-mi tarasti numele prin noroi. Nu ma imbogatesc cateva milioane ale tale pe niste jante . Unde n-ai mai dat de mine , de cate ori am fost pe messenger am vorbit ? ultima oara acum 2-3 zile ?
Va rog ..vreau sa relatez intamplarea cu acest individ , de care nu doresc la nici un vanzator nici de morcovi in piata , sa dea... Mi-a comandat 4 jante alfa romeo 155 , un model foarte vechi . ii le-am dat la un pret foarte bun cu tot cu cauciucuri . I-am spus mecanicului sa le dea jos de pe masina , sa le impacheteze si sa le trimita . Fiind 2 14 , 2 , 15 ..adica marime apropiata , gresala lui a fost ca nu s-a uitat pe ele , si le-a trimis ... Aici a fost gresala din partea mea ...ca al meu e mecanicul . Ma sunat , i-am explicat c-o sa intreb sa vad daca e asa , ca na..nu poti avea incredere aiurea , m-am mai ars si ...sunt mai precaut . Am intrebat , mecanicul a spus ca nu stie ca intradevar nu s-a uitat . Asta e ..gresala . I-am spus omului pe messenger , si arhiva sta dovada acum cateva zile sa le impacheteze , sa le trimita si ii restitui integral banii fara nici cea mai mica problema . El a refuzat , a zis ca e ok ramane asa s.a.m.d ! va rog sa-mi spune-ti si mie unde este vina mea , sau daca eu in calitate de vanzator puteam face altceva decat sa-i restitui banii ...
cred ca nici un vanzator de piese pe lumea asta nu ar sta sa dea teapa la unu cu niste jante de...2 mil jumate daca imi aduc aminte bine , sa-si strice reputatia pt niste nimicuri . Dar omu daca atat il duce...ce pot sa mai zic ! o seara placuta si sper sa-si ia cuvintele inapoi !