Alexandrus Quote:
dcmilitaru, nu ii deranjeaza ceea ce crede despre ei o minoritate, pentru ca nu iti face iluzii, noi astia care ii consideram asa suntem in minoritate iar cei ce scriu cum scriu asa atita pot, asta le este nivelul si cu asta basta.
vladislav, in primul rand numele tau este vlad, in alfabetizarea ta s-a strecurat o eroare, dar dau eu dovada de bunavointa si ti-o semnalez : semnelor de punctuatie nu le este urit de unele singure, nu circula in grupuri/haite sau mai stiu eu ce, nu isi pierd din semnificatie daca sunt folosite in singur exemplar, iar punctele de suspensie nu tin loc de nimic.
Alexandrus, care in al doilea rand numele tau probabil e alexandru ,(daca vrei sa imi folosesti nickname-ul vezi ca e vladislav25 nicidecum vladislav si asta pot sa o consider o ofensa din partea ta) hai ca am inteles mesajul si imi cer scuze daca am suparat sau ofensat pe cineva, sunt multumit ca am gasit raspunsul la problema mea. Oricum comentariu de mai sus spunea ca nu am scris corect romaneste ceea ce nu e tot una cu a nu pune semnele de punctuatie cand,cum sau unde trebuie si sincer sa fiu pe mine ma intereseaza in general ce se afla in" ambalaj "si nu "modul de impachetare al ambalajului" si atata timp cat vad ca nici un utilizator nu s-a plans ca ar vrea sa ma ajute la rezolvarea problemei dar nu am "scris corect romaneste" si nu intelege ce vreau , atunci discutia de fata nu are rost care si asa a ajuns prea departe, adica, hai sa fim seriosi si da-le naibii de puncte de suspensie ca nu are rost atata discutie din cauza lor...mi-am cerut scuze odata si dupa cum vedeti in posturile ulterioare nu am mai scris asa, deci am inteles mesajul! ok? trebuie sa imi mai cer scuze cuiva? daca da spuneti ca sa imi cer scuze in continuare! sper sa inchida cineva topicul asta ca deja e off topic de la subiect demult! marry christmas tuturor