Cu riscul de a primi "ban",pe mine m-a enervat la culme userul "tzzivii" care printr-o delegare primita nu stiu de unde,a hotarit el in locul meu ca nu am dreptul sa primesc 2 globuri custom cu logo Alfa Romeo pe motiv ca nu locuiesc in Romania si e prea departe locatia mea fata de Bucuresti.
Cu toate ca am cerut si eu 2 globuri inainte de a se inchide lista si a se fi trimis comanda,in discutiile purtate pe privat,el imi da acest argument ca fiind motivul pentru care nu voi beneficia si eu ca si altii care au comandat,dar care locuiesc in Romania.I-am cerut lui "tzzivii" ,dupa ce am lansat comanda, un numar de cont unde sa-i pot vira banii.In aceasta suma erau urmatoarele:globurile ,transportul din Bulgaria in Romania,iar din Romania pina in Germania l-am rugat sa trimita coletul cu DHL urmand sa platesc taxa la livrarea coletului.Cu toate astea el imi spune ca poate lua decizii in locul meu deoarece sint banii lui si nu vrea sa ramina cu 2 globuri.Deci,eu care eram gata sa platesc vreo 20-25 de euro fara nici o garantie ca voi mai primii globurile nu pot lua decizii pe banii mei,dar el (care in caz ca eu nu plateam) putea oricind sa le vinda cuiva ,el poate lua decizii deoarece e moderator.
Inca o data:cu riscul de a avea "ban" , am scris acest lucru pe forum(public si nu privat) ca un drept la replica pentru ca ma simt nedreptatit de cineva care primeste o oferta publica,dar care detine titlu de moderator si poate hotari cine ,ce poate sa primeasca sau sa spuna pe un forum public si liber.
Mai jos dovada din discutiile de pe privat:
tzzivii:salut.
din pacate vad ca tu nu stai in Romania deci e mai greu cu livrarea la tine.
te salut
alfa146:Salut.
Te rog sa-mi spui cind ajung globurile,sa pot sa-ti virez banii in cont.Te rog sa le trimiti cu DHL pe adresa:
SEBASTIAN MUNTEANU
Irschenbach 39
94353 Haibach
Deutschland
Platesc eu transportul cind ajung globurile aici.(pt DHL)
Plata pentru globuri+transportul din BG , o pot face prin virament in contul tau.
tzzivii:salut.
imi pare rau dar din pacate nu am comandat si pentru tine. ti-am zis si din ce motive. daca erai in tara si aproape de Bucuresti te-as fi ajutat cu cea mai mare placere.
te salut
alfa146k, locuiesc prea departe dar tu nu poti lua decizii in locul meu.Trebuia sa ma intrebi cum putem face sa intru in posesia lor si iti spuneam.Eu cred ca pot sa-mi permit sa platesc toate cheltuielile legate de marfa si logistica din Bulgaria via Romania si apoi aici.
tzzivii:salut din nou
pana una alta le platesc din buzunarul meu si cred ca pot lua decizii. nu stau sa ma plimb eu apoi cu 2 globuri si sa astept banii. iar comanda a fost data inainte sa imi raspunzi tu.
o z faina!
Deci........
Ex. Alfa 159 SW 1,9 Jtdm 16v Ti
Ex.Alfa 159 SW 1;9 JTDM 16v 150+ ps rosie
Ex. Alfa 156 SW 1,9 JTD 8v 140 ps