It is currently 05 Feb 2025, 02:50

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 137 38 39 40 4149 Next
Author Message
PostPosted: 06 Dec 2011, 11:11 

Clar. Ciobi e slab , hai sa-l schimbam dupa o infrangere... Daaa Rednic mare antrenor, toate echipele se bat pe el. N-am cum sa comentez un meci in care Dinamo ia gol de la Costea. Am mai creat un mare jucator...

PostPosted: 06 Dec 2011, 12:11 

Car: Vespa
Allex Quote:
Clar. Ciobi e slab , hai sa-l schimbam dupa o infrangere... Daaa Rednic mare antrenor, toate echipele se bat pe el. N-am cum sa comentez un meci in care Dinamo ia gol de la Costea. Am mai creat un mare jucator...
pai daca Moti nu ar fi alergat ca o femeie la ciclu pe langa el nu ar fi dat gol niciodata ...

PostPosted: 06 Dec 2011, 12:37 

dand Quote:
Jaggguar Quote:
Carroll zici ca are 80 de ani sau ca e beat tot timpul. Ceea ce nu e exclus.
Cheers.
A kid knocks at Kenny Dalglish's house and starts singing away in a manger. Kenny opens the door and says to the kid, "screw off lad, I've wasted enough money on carols this year."
Mda, true. Am zis de la inceput, nu-i cine stie ce talent. Unii ziceau ca va creste, insa pt asta iti trebuie o baza, ori el nu e in stare sa faca o preluare...
Una tot de EPL: Fanii lui City n-au mai trecut printr-o perioada atat de minunata de ani de zile, de cand erau fani Chelski.."

PostPosted: 06 Dec 2011, 13:14 

mugurel Quote:
pai daca Moti nu ar fi alergat ca o femeie la ciclu pe langa el nu ar fi dat gol niciodata ...
Moti nu e jucator de echipa de Liga I. Moti de fapt nu e jucator de fotbal.

PostPosted: 06 Dec 2011, 13:53 

Alfavile Quote:
mugurel Quote:
Moti nu e jucator de echipa de Liga I. Moti de fapt nu e jucator de fotbal.
Sper să nu se supere nimeni, e doar o glumă pe care a scos-o un bun prieten dinamovist cu care m-am uitat aseară la meci: Cum ar fi fost ca Moţi să fi avut prenumele Mătii? Într-un anumit context, chiar e funny...

PostPosted: 06 Dec 2011, 14:17 

Allex Quote:
N-am zis sa fie schimbat. Am spus altceva.
In rest e parerea ta. Eu da, cred ca Rednic este antrenor. Cu defectele lui (in special cele cu comisioane la transferuri - care transferuri nici nu le reuseste..), dar stie meserie.
Eu sincer nu stiu cum de suntem pe locul 1 pentru ca sincer nu imi pare ca jucam deloc in concordanta cu locul ocupat. Pana acum doar pe CFR am invins, in rest am avut acasa cu Rapid si am facut egal, cu Steaua am pierdut, la Vaslui am pierdut.
Daca in retur vom juca la fel, nu stiu daca terminam pe 3...Este clar ca fara Torje suntem -40%....

PostPosted: 06 Dec 2011, 14:58 

Tupac Quote:
Daca in retur vom juca la fel, nu stiu daca terminam pe 3...
Esti foarte optimist

PostPosted: 06 Dec 2011, 20:05 

Car: Alfa Romeo 156
Jaggguar Quote:
allann1413 Quote:
Victorie meritata a Stelei, dar atat! Maine e instare sa piarda cu Chiajna. La fel cum face Liverpool, o bate pe Chelsea pe Stamford Bridge de 2 ori intr-o saptamana si pierde la Fulham
Hai sa nu facem comparatii disproportionate... .
Nu faceam si nu exista comparatie intre cele doua, dar exact asa se-ntampla la ambele echipe de 3 ani.
dand Quote:
A kid knocks at Kenny Dalglish's house and starts singing away in a manger. Kenny opens the door and says to the kid, "screw off lad, I've wasted enough money on carols this year."
:lol: tare asta, doar ca la Carroll a fost Kenny cel care a batut la usa iar Carroll nu vroia sa mearga cu el, cum Kennyca era sub influenta licorilor lui Bachus si cu banii de pe Torres in buzunar a ofertat pana a plecat cu el acasa

PostPosted: 06 Dec 2011, 22:34 

Alfavile Quote:
Tupac Quote:
Daca in retur vom juca la fel, nu stiu daca terminam pe 3...
Esti foarte optimist
Se prea poate... :blink:

PostPosted: 07 Dec 2011, 16:55 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
Jaggguar Quote:
dand Quote:
Jaggguar Quote:
Carroll zici ca are 80 de ani sau ca e beat tot timpul. Ceea ce nu e exclus.
Cheers.
Mda, true. Am zis de la inceput, nu-i cine stie ce talent. Unii ziceau ca va creste, insa pt asta iti trebuie o baza, ori el nu e in stare sa faca o preluare...
Una tot de EPL: Fanii lui City n-au mai trecut printr-o perioada atat de minunata de ani de zile, de cand erau fani Chelski.."
Sindromul "Big fish in a small pond"? A jucat foarte bine o (aproape) jumatate de campionat, desi cred ca cifrele lui Demba Ba in 14 etape il concureaza cu succes. E englez si toata lumea s-a rugat sa devina un nou Shearer, there you go...daca n-ar fi fost King Kenny sigur Caroll ar fi ajuns la Spurs ptr. 20ishMio.
Umbla vorba ca l-ati da inapoi la Toons la schimb cu Tiote, sindromul Keane?:-)
De jucat probabil Pool joaca cel mai frumos dintre candidatele la locurile 2-4, insa au cea mai mica calitate a lotului. Prin contrast noi jucam mizerabil in deplasare, luam pauze dese acasa dar calitatea primului 11 e suficienta momentan sa scoatem victorii importante in meciuri in care suntem surclasati ca joc (Fulham, WestBrom...)
Perioada festiva va fi una importanta, noi avem un program relativ usor dupa derby-ul cu Chelsea, daca nu facem vreun big fuckup marca Tottenham pana dupa meciul cu Swansea devenim ceva favoriti.

PostPosted: 07 Dec 2011, 22:02 

Eh, eu cred ca returul va fi diferit. Nu vrea sa invoc ghinionul, ca e deja lame, dar era o statistica cu 12 bare in 14 meciuri, daca nu ma insel, care spune multe despre punctele pierdute indeosebi cu echipele mici.

PostPosted: 07 Dec 2011, 22:21 

Alfavile Quote:
Eu tin cu oltenii de cand am inceput sa inteleg ce e ala fotbal. Ma uit cu placere la fotbal, chiar si la cel din Liga I, desi acum, fara "U", nu prea mai are farmec. Ce credeti ca se va intampla cu dezafilierea? Pot fi reprimiti? Chestia pozitiva din tot scandalul asta mi se pare ca a facut-o Mititelu prin "zgandarirea" bubei reprezentata de conducerea fotbalului din Romania. Poate vedem si niste masuri, niste concluzii, niste alti oameni pe la varf.
Si eu tin cu Craiova de mic copil...insa ce se joaca acum nu cred ca se poate numi fotbal.

Dezmembrez motor 2.0 Twin Spark
viewtopic.php?f=65&t=17630

PostPosted: 08 Dec 2011, 02:53 

welcome back, Andrei :wave:

PostPosted: 08 Dec 2011, 15:53 

Jaggguar Quote:
welcome back, Andrei :wave:
Merci fain. Ce mai faci ?

Dezmembrez motor 2.0 Twin Spark
viewtopic.php?f=65&t=17630

PostPosted: 08 Dec 2011, 21:49 

Car: 156GTA/Giulia QV
hai, sa faceti si voi asta

------------------------------

Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…

PostPosted: 09 Dec 2011, 15:45 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
Jaggguar Quote:
Eh, eu cred ca returul va fi diferit. Nu vrea sa invoc ghinionul, ca e deja lame, dar era o statistica cu 12 bare in 14 meciuri, daca nu ma insel, care spune multe despre punctele pierdute indeosebi cu echipele mici.
Chiar e lame :lol: Asta cu statisticile imi aduce aminte de un vechi proverb bursier,"cand discuti despre pret, e clar ca nu ti-l permiti". Oricum weekendul asta va veti apropia, noi jucam la Stoke si am castigat cu mult noroc anul trecut, experienta te invata ca nu se repeta la nesfarsit. As fi foarte multumit cu un punct.
We love you Basel we do? Sincer m-am bucurat cand am aflat de patania mancs-ilor, oricum joaca mizerabil de ceva vreme si trebuiau sa fie sanctionati in vreun fel. E probabil una dintre cele mai slabe United din ultimii ani, se pare ca toti am fost pacaliti de start.
Basel e orasul ala de care prea engleza pomeneste ca e doar ptr. a doua oara in optimile CL, fara a aminti care a fost prima ocazie? imi aduc aminte de un 3-3, 3-0 la pauza cu o alta echipa engleza, castigatoare de Uefa in perioada aia si antrenata de un anume Houlier :twisted:

PostPosted: 09 Dec 2011, 18:57 

dand Quote:
Jaggguar Quote:
Basel e orasul ala de care prea engleza pomeneste ca e doar ptr. a doua oara in optimile CL, fara a aminti care a fost prima ocazie? imi aduc aminte de un 3-3, 3-0 la pauza cu o alta echipa engleza, castigatoare de Uefa in perioada aia si antrenata de un anume Houlier :twisted:
Eu imi aduc aminte de Basel cum ca ar fi orasul lui Federer si ca tot in Basel joaca echipa aia, in rosu-albastru, dupa care s-a facut echipamentul Barcelonei, ca individul care e creat Barça era fan... Basel. Atat. :D

Cum era ieri? A morning for the people in Manchester... just not GOOD! :))

PostPosted: 11 Dec 2011, 02:01 

Super Barcelona !!

PostPosted: 11 Dec 2011, 22:25 

dand Quote:
Oricum weekendul asta va veti apropia, noi jucam la Stoke si am castigat cu mult noroc anul trecut, experienta te invata ca nu se repeta la nesfarsit. As fi foarte multumit cu un punct.
Urasc cateodata sa am dreptate, dar daca voi invocati ghinionul pana acum recomand material de studiu: meciul din seara asta. In general prefer sa nu pun rezultatele negative pe seama arbitrajului intrucat merg pe varianta in anumite meciuri suntem favorizati (si s-a intamplat cu Fulham cu goalkeepingul lui Walker la scorul de 2-1), dar per total se compenseaza. Si uite exemplu de cold night on Brittania: 3 penalty-uri clare neacordate, un gol anulat ptr. offside cand Adebayor era macar un metru onsite, plus handball-ul lui Crouchy care a a dus primul lor gol. Plus cireasa de pe tort, eliminarea lui Kaboul. Primul galben ptr. ca i-a zis arbitrului ceea ce orice om cu bun simt (probabil si cel mai fanatic suporter Stoke)ar fi spus, ca Shawcross a scos cu mana de pe linia portii. Nope, galben. Apoi fault de joc si al doilea galben. No, in fine, hai sa zicem ca am platit in meciul asta ptr. toate greselile trecutului si ca am castigat cu noroc la Fulham si West Brom. Dar Stoke n-au nici o treaba cu fotbalul si as vrea adunatura asta de tarani sa fie retrogradata cat mai rapid cu putinta.

PostPosted: 11 Dec 2011, 23:30 

N-am vazut meciul, dar cu Stoke nu am nici eu amintiri minunate. Lasa, sunteti acolo sus pana una alta si eu cred ca veti ramane mult timp.

PostPosted: 15 Dec 2011, 01:10 

Steauaaa in primavara! Sa speram ca va mai aduna cateva puncte. Un meci frumos una peste alta si imi pare rau pentru Vaslui. Ar fi fost o seara perfecta.

Spider 916 ph2
Ex: 159 2.4 TI
Ex: Giulietta 1.6 JTDm
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 120+ CP
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 115+ CP MUSTERICA

PostPosted: 15 Dec 2011, 04:11 

Car: AR 159 2.4 JTDM
Vine vine primavaraaaa" cantam inainte de meci. Felicitari echipei Steaua Bucuresti. Un meci extraordinar si o atmosfera incendiara. Inca o data felicitari Stelutei, jucatarilor si lui Ilie Stan. Cu parere de rau pentru Vaslui dar nu au avut sansa. Pacat, am fi avut 2 echipe in primavara europeana.

PostPosted: 16 Jan 2012, 16:22 

Jaggguar Quote:
Alfa Romeo e un fel de Liverpool la fotbal, o chestie imbibata de istorie impachetata intr-un celofan ieftin capitalist, dar care mai pastreaza inca putin din stralucirea de odinioara si mai are din cand in cand rabufniri de orgoliu care alimenteaza nebuniile temporare din capul fanaticilor suporteri/posesori/admiratori.
Am vazut asta pe un alt topic si aici trebuie sa te contrazic. In termeni fotbalistici, cred ca Alfa Romeo e mai mult un Tottenham Hotspur. Anii de glorie acum 50 de ani, una din cele doua echipe din Anglia care au cucerit cate un trofeu in fiecare deceniu de la infiintare (cealalta echipa care a reusit asta e una oribila, btw), intotdeauna flamboyanta, intotdeauna 'flattered to deceive'. Sau cum spunea fosta voastra legenda, Hansen, 'will always let you down'. Sau conform motto-ului neoficial, 'Next year will be our year'. Aproape de faliment la inceputul anilor 90, apoi cu evolutii contrastante, aproape de retrogradare, apoi top5 si acum title contenders dupa un management mult mai intelept (dar oarecum nepopular ptr. ca a intrerupt seria de transferuri extravagante si in aceeasi masura, ineficiente). Intotdeauna asociata cu 'prima', dar la trecut (prima echipa ce a reusit 'dubla', prima echipa engleza castigatoare a unei cupe europene, prima echipa engleza castigatoare a doua cupe europene, prima echipa engleza castigatoare de 2 ori a cupei Uefa, prima echipa ce a cucerit mereu un trofeu in anii terminati in 1 in secolul trecut:-). Si ai caror suporteri, desi in cvasiminoritate fata de big 3 (Merc, BMW, Audi) sunt mult mai 'in the know' in ceea ce priveste fenomenul :tongue:
O extrapolare a fotbalului in lumea automobilistica dupa mine ar arata asa:
Ferrari - Barcelona
Lamborghini - Real Madrid
BMW sau Merc - Bayern
Audi - Man.Utd
Maserati - Inter
Toyota - ACMilan
Renault - Arsenal
Hyundai - ManCity
Aston Martin - Juventus
Jaguar - Liverpool

LE: hmmm, nu stiu ce echivalent fotbalistic ar avea Porsche (probabil tot mai aproape de Bayern) si nu stiu vreo masina care sa se fi infiintat in 2003 odata cu aparitia unui miliardar rus. Ahhh, Chelsea = Spyker, bingo!

PostPosted: 16 Jan 2012, 16:59 

Un alt LE, era sa uit de echivalentele romanesti:
Dacia - Steaua. A reusit sa se impuna in Europa in vremuri de criza. Singura marca oarecum cunoscuta in Vest.
Autobuzul 123 - Dinamo. Cateodata mai rapid decat o Dacie, are putini sustinatori, dar foarte agresivi. Si mereu intrecut de orice chestie pe roti albaneza/islandeza.
Lancia - Rapid. Boema, neinteleasa, re-bagde-uita. Deopotriva sustinuta de plebe si de oameni de mare clasa. Aristocratica.

PostPosted: 16 Jan 2012, 17:20 

Car: Vespa
Nici chiar eu , dinamovist , nu asemuiesc Dacia cu Steaua . Dimpotriva , Dacia mi se pare un produs mult mai de kkt .

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 137 38 39 40 4149 Next

All times are UTC+03:00