Astazi m-a lasat "ambreiajul".
Dimineata la 6 juma ies din casa, ca un ins cinstit, muncitor, constiincios, cu taxele la zi si etc de calitati (sau defecte?) sa ma duc la giob. Urc in masina "dă servici", cheie, motor-actiune, faruri, stergatoare, bag 1-a si slapul la podea. Surpriza (mare, pentru unul coborat din pat de numai 20 de min): peisajul refuza sa se schimbe frate (anume masina refuza sa se clinteasca de pe loc). Reiau operatiunile, doar ca de data asta plusez, fiind odihnit si plin de inspiratie matinala, incerc si a 2-a si a 3-a, ca o stiu ca poate si asa..nimic. Resemnat ca m-am @#^*^ in el ambreiaj probabil, ii dau shut down, imi iau
servieta si costumul si fuga in casa sa iau cheile de la Alfa, ii arunc lui taica-mio printre usi, sa vada peste zi ce *cenzura* mea mai vrea si asta si am taiat-o in.. treaba.
Si ca sa o scurtez: ma suna pe la vreo 10 sa-mi dea o veste. "Proasta,nu?", zic eu intuitiv la maxim. Si-mi zice ca "ambreiajul n-are nimic, dar ti-au furat astia roata de pe dreapta fata si au lasat masina pe un teanc de pavele!" Mna, dimineata pe intuneric si grabit, eu am facut alte conexiuni si nimic nu m-a trimis cu gandul spre asa minunatie.
De aici incolo dati-va seama voi cam ce zi am putut avea, in conditiile in care rotile pe fata le pusesem cu o seara inainte si cu doar cateva zile in urma citeam pe net cum ca se da iama, in mai toata tara, in roatele oamenilor, echipate legal si tot asa, si ma gandeam (poate ca si unii dintre voi acum
) ca mie nu mi se poate intampla. Tough luck!
Acuma imi vine sa rad, mai mult gandindu-ma la ce-i fac aluia de-l prind acolo "la roata", dar asta e chestie noua, de vreo ora. Ideea ar fi sa aveti grija pe unde parcati ca astia nu se dau inapoi de la nimic. Actioneaza cam oriunde. Daca dati in google "roti iarna furate" va lamuriti, cu poze cu tot. De rau altceva nu mai zic acum, dupa tot ce a fost la gura mea azi.
Subsemnatul o sa aiba mult mai mult timp liber in perioada urmatoare, nopti albe cu vanatoare de vrajitoare si daca nu ma vedeti la stirile de la ora 5 cu unul de gat prins in fapt, sper sa va revad, pe unii dintre voi macar, in jurul porcului la protap.