PabloBVR Quote:
sorin147 Quote:
yux_mm - nu trebuie sa fii ironic. era doar o intrebare pt ca si la mine scrie „airbag†pe stalpul fata, mijloc si spate si de aici confuzia ca poate avem mai multe decat sunt de fapt. Nu toti suntem asa priceputi si de aceea credeam ca exista forumul asta, pt cei mai putini priceputi sa intrebe si sa afle diverse chestii...si nu ma lua cu celebra fraza „pt asta exista goagalâ€.
Oricum sper ca nimeni sa nu aibe vreodata nevoie de airbaguri.
Numai bine.
In sfarsit cineva pe site-ul asta care poate explica si nu doar sa fie ironic ca toti suntem destepti dar nu asa de mult ca voi ," oameni mari ".
De aceea exista forumul ,sa se poate lamuri omul ,iar in situatia mea se putea explica ca la "copii" ca nu am alfa de 123 ani ca voi ... ar trebui sa fiti mai sociabili ,si n-o zic cu rautate.
De cand am intrat pe forum ,daca intreb ceva ,mi se raspunde ironic si intotdeaua mi se spune "cauta "sau diveste chestii ,inteleg ca e greu sa raspunzi cuiva ,dar ar trebui ca fiecare membru mai "batran" sa sprijine membrii noi nu sa li se vorbeasca de parca lumea ar fi a lor.Si eu am o alfa ca toti ceilalti de aici ,si de aceea am intrat pe forum ,sa aflu detalii despre care nu stiu ,si de aceea pun intrebari poate mai stupide in mintea altor alfisti ,dar de ... inteleg ca stiti si eu nu stiu dar cu timpul voi afla .Acesta e un forum pentru masini nu pentru ironici .Scuzati ca am facut OFF TOPIC !
Reproduc din ceea ce ai spus tu pana acum:
1.Tin sa contrazic .Alfa mea are 8 airbaguri
2.Eu iti spun ca am 8 airbaguri ! Pe numarate ... babeste
3.Daca tot nu credeti va invit sa le numaram impreuna
4.Voi face poze astazi ... ca sa va lamuriti
5.nu stiu de ce sunteti atat de ironici ,cand eu va spun ca masina mea are 8 airbaguri .
6.Cate sunt oare ?
Luni ai avut proba la limba si literatura romana, as fi putut sa-ti fac o analiza pe text la ceea ce ai scris, dar nu vreau sa fiu ironic, asa ca te las pe tine!
Si poate un moderator face curatenie aici ca sigur 147-le despre care e vorba in acest topic nu are mai mult de 6 airbag-uri!