Dupa o lunga si frumoasa poveste de dragoste cu stimatul Alex, Mathilda a schimbat putin peisajul .....
Toata povestea a inceput acum 10 zile, mai exact 19.10.2011, ora 8:45 daca nu ma insel, a avut loc un blind date, genul de intalnire pe care eu cel putin o sa o tin minte mult de-acuma incolo. Mathilda nu stia ce se va intampla, probabil inca o noua pasiune asa doar de ochi, dar nimic stabil. Nu era deloc aranjata, se putea observa ca trecuse cel putin o saptamana de la ultima visita la spalatorie. NU A CONTAT!!! a fost dragoste la prima vedere, si chiar se facusera inca din acea seara toate demersurile necesare (strangere de mana) lucrurile erau stabilite de la bun inceput, nimic pe ocolite.
Dupa cateva zile de asteptare si service-uri AutoItalia pline ochi cu programari, pe 27.10.2011 s-a intamplat "instrainarea". Ce-i drept, prima atingere, a fost putin stangace, cateva caraituri de schimbator, si o oprire de motor, lucrurile au inceput sa curga de la sine si acuma ne intelegem de minune. Si in timp ce o duceam acasa, am primit si urari de bine de la un prieten care sunt sigur ca e drag multora de aici, si anume ALXege, ce altceva ti-ai mai putea dorii?
Sunt multe lucruri pe care deocamdata nu le stiu, insa stiu ca le voi afla cu timpul, sau cu un telefon catre Alex
)).
Mathilda este si va ramane in garajul comunitati, nu a uitat de unde a plecat. Pot sa va spun doar ca va suferii niste modificari, de-a lungul timpului care nu o vor urati deloc, trebuie totusi sa concureze cu brera domnului doberman, sau este deja o lupta pierduta pentru el?
)
Ps.
Nu uitati ca la un moment dat, toti ati avut lamai in geam
), iar daca nu le-ati purtat, vorba aia tipic romaneasca "spaga voastra"!