BZ-76-DIA Quote:
Frumusica, dar mai trebuie aranjata, s-o stapanesti sanatos !
Cam putinei kilometri pentru anul ei, mai ales ca a venit din vest...
Apropo, nu l-ai intrebat pe vanzator de ce masina are interiorul uneia cu volan pe dreapta sau l-ai montat tu ulterior ? E cam incomod si nu foarte estetic, plus ca lipsesc fetele de usi din decor...
am observat si eu ca scaunele au fost schimbate si cel din dreapta are reglaj pe adancime si cotiera , dar ce sa fac .... cum am zis mai sus .... am dat 1600 pe ea .... a fost mai mult manevra ...... sunt ptr prima oara posesor de Alfa si ma declar mandru de ceea ce am achizitionat , in plus sunt singurul posesor de Alfa din zona
![Clapping :clapping:](./images/smilies/clapping.gif)
..... lumea se uita ... uita ...uita ....
sunt ex-posesor de : Bmw , Renault si Opel ..... iar masinutza asta la motorizarea ei da scoala la 318i , nu sa fac anti-reclama ,dar chiar asa e ...... in plus imi face placere sa dau fum pisicutzelor (nemtzoaicelor) de aici ..... statura perfecta de drum , manevrabilitate excelenta , consum decent avand in vedere ca e o masinutza destul de sportiva (sa nu comparam cu ce am avut eu, respectiv c16nz de la opel cu cei 75cp ai sai) ..... intr-un cuvant : Great !!!
ma bucur ca am facut alegerea asta si bine v-am gasit !
in plus pe stalpi e aceeasi tapiserie ca si pe usi si bancheta .... deci scaunele sunt un +/- in decor