Salutare!
Citesc de vreo 2 ore cam ce discutati voi pe forum si vad ca sunteti o familie de inimosi (nici nu puteati fi altfel). Stiu ca masina arata bine, ca are nerv, ca becurile se schimba greu (mai repede demontezi spoilerul si farul ca sa le schimbi), ce troncane si scartaie bratele oscilante pe fata daca mai dai prin gropi din cand in cand, ca iti vine sa iti smulgi paru' din cap daca mai iei si vreun caine pe la 140/ora... asta'i treaba... sufera ea sufar si eu.
Am un 147 1,9jtd si de vreo 2 zile am niste probleme mai deosebite cu ea. Pe la 2000-2200 de rot/min are un moment in care parca moare motorul si in acelasi timp scoate mult fum negru, dupa care daca accelerez in continuare isi revine oarecum la normal (zic oarecum pt ca fum tot scoate mai mult decat e normal).
Am fost la un prieten care este mecanic la un serv deasta mai de cartier, a pus masina pe tester si a inregistrat niste erori la senzorul de presiune de supraalimentare si la supapa de reglare a presiunii de supraalimentare ca are abatere de la valoarea prescrisa.
In orice caz ma voi duce luni la serv la Alfa sa vad exact despre ce este vorba ( sper sa nu fie turbosuflanta bulita).
S-a mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare? Cum s-a rezolvat?