It is currently 05 Feb 2025, 05:39

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 135 36 37 38 3949 Next
Author Message
PostPosted: 21 Oct 2011, 10:21 

Dupa Shalke04 urmeaza Haifa05 8)

Spider 916 ph2
Ex: 159 2.4 TI
Ex: Giulietta 1.6 JTDm
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 120+ CP
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 115+ CP MUSTERICA

PostPosted: 21 Oct 2011, 10:26 

Io zic sa nu mai radeti, suntem toti in fix acelasi rahat :lol:

PostPosted: 21 Oct 2011, 10:33 

Deep, deep shit! :censored:

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 21 Oct 2011, 10:35 

Chiar daca nu ma consider fan infocat stelist, echipa o am la suflet. Insa aseara mi-a placut Rapid si chiar imi pare rau de ratarile lor. Puteau sa obtina o victorie frumoasa, dar ramanem la eternul "puteau" valabil pentru toate echipele noastre participante in competitiile europene.

Spider 916 ph2
Ex: 159 2.4 TI
Ex: Giulietta 1.6 JTDm
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 120+ CP
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 115+ CP MUSTERICA

PostPosted: 21 Oct 2011, 13:12 

Allex Quote:
Care multi ani ? Nu anu' trecut s-au facut de ras in grupa aia de 2 lei ? Macar asa mai realizati si voi care e nivelul ca bataile din campionat nu va conving.
Steaua ma bucura de minim 2 ori pe an, cand joaca(pierd) cu Dinamo.... :lol:
pe ce post a fost transmis meciul lui Dinamo aseara?

PostPosted: 21 Oct 2011, 13:13 

Da, si pe mine (dimanovist..) m-au uimit declaratiile lui Lucescu jr cum ca Rapid nu a jucat bine. Mie unul (vcazand vreo 65-70 min din meci) mi s-a parut ca Rapid a jucat chiar bine :shock:

PostPosted: 21 Oct 2011, 13:38 

Car: Vespa
Razor Quote:
Allex Quote:
Care multi ani ? Nu anu' trecut s-au facut de ras in grupa aia de 2 lei ? Macar asa mai realizati si voi care e nivelul ca bataile din campionat nu va conving.
Steaua ma bucura de minim 2 ori pe an, cand joaca(pierd) cu Dinamo.... :lol:
pe ce post a fost transmis meciul lui Dinamo aseara?
yeah yeah ... ma bucur ca nu a jucat pentru ca nu avem fata de cupe europene . iar simplul motiv ca asa mai incaseaza badea&borcea niste bani nu e deajuns sa imi doresc sa suport umilinte gen 5-0 .

L.E ... daca tot vrei sa Dinamo la TV te poti uita la urmatorul meci din campionat . Stii , suntem pe locul 1 ... nu stiu daca vezi pana acolo ca voi sunteti tocmai pe 8 si distanta e mare :lol:

PostPosted: 21 Oct 2011, 17:50 

Jaggguar Quote:
Io zic sa nu mai radeti, suntem toti in fix acelasi rahat :lol:
Chiar nu ma asteptam la asta. Sunt perfect de acord . Doar "fanii adevarati" mai pot crede ca Steaua e cu ceva superioara lui Dinamo, doar pt ca s-au calificat si joaca in EUROPA. Decat 1-1 si 0-5 cu echipe de mana a 14 a mai bine relaxati in meciuri cu Vaslui si Otelul. Minuscula diferenta se vede in meciurile directe.

PostPosted: 21 Oct 2011, 22:54 

Allex Quote:
Decat 1-1 si 0-5 cu echipe de mana a 14 a mai bine relaxati in meciuri cu Vaslui si Otelu
Hai domnule, chiar vorbiti serios? Sa incep cu VORSKLA POLTAVA si sa continui cu o lista cel putin 5-6 echipe de care n-a auzit nimeni inainte sa joace Dinamo in cupele europene? Sunteti seriosi?

PostPosted: 21 Oct 2011, 23:04 

Da' tre sa recunosti ca 4 sau 5-0 nu ne-a dat nicio echipa de desculti ....

PostPosted: 21 Oct 2011, 23:36 

Nu stau sa caut acum, dar nu asta conteaza. Ce conteaza este ca voi nu sunteti in stare sa tineti cu Steaua nici daca ar juca o finala de UCL cu Barcelona, insa eu da, adica pot tine cu Dinamo de fiecare data cand joaca in Europa si ma pot oftica sincer cand nu primiti un gol valid in ultima secunda (cu O. Marseille parca?). Acum eu vorbesc in nume personal si nu ma refer neaparat la tine, ci la majoritatea fanilor dinamovisti sau rapidisti. Obiectiv vorbind, nu crezi ca asta spune multe? Nu crezi ca e foarte tare faptul ca singura data in ultimii 20 de ani cand fanii vostri si ai Rapidului au iesit in strada sa sarbatoreasca a fost dupa meciul cu Boro? Nu ca iesitul in strada ar fi etalon sau unitate de masura... zic si eu numai.
P.S. Nu vreau sa reiau subiectul si sa comentez si faptul ca multi dintre voi se bucura mai tare cand se face Steaua de cacat decat atunci cand castiga Dinamo, si datorita circumstantelor , e drept: Steaua joaca mai des in Europa decat Dinamo, implicit pierde mai des decat castiga Dinamo. Asta nu inseamna decat ca unii urasc Steaua mai mult decat iubesc Dinamo :).

PostPosted: 22 Oct 2011, 00:11 

Ai dreptate si recunosc asta . Nu pot sa tin vreodata cu Steaua indiferent cu cine joaca . Nu are legatura cu caracterul sau alte d-astea . Pur si simplu imi iubesc prea mult echipa ca sa fiu "de treaba" . Am crescut langa Dinamo , am facut toate sporturile posibile la Dinamo si doar cu ei pot tine . Nici prin prisma coeficientilor sau punctelor necesare calificarii echipelor romanesti nu pot sa imi doresc vreodata sa bata Steaua .

PostPosted: 22 Oct 2011, 14:21 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
mugurel Quote:
Echipa aia de desculti a participat de 2 ori in grupele Ch.League (da, aia ptr. care se antreneaza Dinamo de ani de zile) si a invins chiar si pe Man.Utd. odata (cu 3-0). Are o medie de 10.000 de spectatori la meciurile acasa din campionat (adica mai mult decat strang toate echipele din Liga lui Mitica intr-o etapa), cu 9.900 mai mult decat media lui Dinamo adica :)

PostPosted: 22 Oct 2011, 18:24 

Maccabi Haifa participa in UCL, castiga cu 3-0 in fata lui Manchester, are spectatori multi, practic e o super echipa dintr-un super campionat. Inseamna ca e un rezultat bun pana la urma. Felicitari!

PostPosted: 22 Oct 2011, 18:37 

Oh man..

PostPosted: 22 Oct 2011, 19:01 

Car: 156 1.6 TS
Mai lasati-o cu Maccabi H5..Nu e nici super echipa nici de lapadat.Aveau 3 viteze in plus fata de stelisti.Eu am impresia ca Becali vrea sa distruga acest club, este incredibil pe mana cui a ajuns un club ca Steaua.Nici eu nu pot tine cu ei indiferent de situatie, sunt pe acelasi "palier" cu Mugurel, iar Steaua s-a bucurat mereu de acest noroc proverbial in nenumarate meciuri, mai ales cele de calificare..pe cand Dinamo desi facea meciuri chiar bune, vezi Benfica acum ani de zile, vezi Lazio, chiar si Manchester pe care i-am si condus cu 1-0, n-a avut dram de noroc.Asa e....in fotbal.

PostPosted: 22 Oct 2011, 22:21 

Din nou reluam teoria cu capi de serie, coeficienti... si e de cacat sa zic asta dupa 0-5, dar nah... Steaua n-a jucat inca cu Man United...

PostPosted: 23 Oct 2011, 22:44 

dand Quote:
mugurel Quote:
Echipa aia de desculti a participat de 2 ori in grupele Ch.League (da, aia ptr. care se antreneaza Dinamo de ani de zile) si a invins chiar si pe Man.Utd. odata (cu 3-0). Are o medie de 10.000 de spectatori la meciurile acasa din campionat (adica mai mult decat strang toate echipele din Liga lui Mitica intr-o etapa), cu 9.900 mai mult decat media lui Dinamo adica :)
Ai dreptate .... Au tot dreptul sa bata Steaua cu 5-0 ... Totusi nu e de kkt ca o echipa care are "meritul" sa fi jucat doar de doua ori in grupe sa bata o detinatoare de Cupa Campionilor Europeni ? Scuze , sa o umileasca nu sa o bata ...

In continuare ii vad ca pe niste "desculti" in fotbal dar tu poti sa faci misto de Liga I si de Dinamo , e ok ...

PostPosted: 24 Oct 2011, 00:41 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
mugurel Quote:
dand Quote:
mugurel Quote:
Ai dreptate .... Au tot dreptul sa bata Steaua cu 5-0 ... Totusi nu e de kkt ca o echipa care are "meritul" sa fi jucat doar de doua ori in grupe sa bata o detinatoare de Cupa Campionilor Europeni ? Scuze , sa o umileasca nu sa o bata ...

In continuare ii vad ca pe niste "desculti" in fotbal dar tu poti sa faci misto de Liga I si de Dinamo , e ok ...
'Desculti' exista doar in terminologia romaneasca a fotbalului. In fotbalul civilizat si ma opresc doar la un exemplu intamplator, Juventus isi inaugureaza stadionul (primul stadion privat din Italia) cu Notts County, echipa 'de desculti' din a 4-a liga valorica engleza, din respect ptr. ca atunci cand s-au infiintat le-au adoptat culorile (alb-negru).
Revenind, 'descult' e fotbalul romanesc in general. E surprinzator cati nostalgici sunt dupa vremurile lui Hagi cand e clar ca de atunci ne-am revenit la valoarea dintotdeauna (citeste 'Fields of Glory, Paths of Gold: The History of European Football' de Kevin Connolly si Rab MacWilliam sa vezi ca rareori ne-am depasit conditia de sub mediocri in fotbal). Asadar, sa crezi ca 0-5 in fata unei echipe venind dintr-un fotbal o idee mai 'rasarit' in ziua de azi, e un dezastru, mi se pare o exagerare. Ce-ar mai zice un suporter ManUnited de faptul ca o echipa de 'desculti' de au trait in umbra lor 30 si ceva de ani i-au batut tot la o diferenta de 5 goluri, chiar pe Old Trafford? Ultima oara cand ii batusera cu un scor similar era in 1926, cu 25 de ani inainte ca 'echipele fanion' (iubesc cliseul asta 'giurnalistic') ale fotbalului romanesc sa se infiinteze prin decret de stat. Si ultima oara cand ii prinsese derby-ul mancunian sub 'desculti' era in 1978, cand o alta echipa din Nottingham (actualmente 'desculti' in bottom 3 din Championship, Liga a doua engleza) castiga Cupa Campionilor Europeni.

PostPosted: 24 Oct 2011, 00:48 

United a pierdut acsa cu City cu 6-1. Crede cineva dintre voi ca acet scor chiar reflecta realitatea? ( asta ca o paranteza la discutiile din ultima vreme )?

LE:
mugurel Quote:
Ai dreptate si recunosc asta . Nu pot sa tin vreodata cu Steaua indiferent cu cine joaca . Nu are legatura cu caracterul sau alte d-astea . Pur si simplu imi iubesc prea mult echipa ca sa fiu "de treaba" . Am crescut langa Dinamo , am facut toate sporturile posibile la Dinamo si doar cu ei pot tine . Nici prin prisma coeficientilor sau punctelor necesare calificarii echipelor romanesti nu pot sa imi doresc vreodata sa bata Steaua .

daca n-are legatura cu caracterul atunci cu ce are? de ce unii dintre noi pot sacrifica orgoliile pt o cauza nobila ( care ne priveste pe toti ), iar altii nu? chiar asa spalare de creier si indobitocire sa fie imprejurul acestui club? Mai lipseste sa faceti secta si sa umblati pe strada cu lamuritul... pt atragere de "enoriasi", ca doar duceti mare lipsa.

PostPosted: 24 Oct 2011, 01:49 

Mai, pe mine chiar ma distreaza discutia asta cu "umilinta descultilor", mai ales ca vine din "tastele" suporteriolo dinamovisti. Mai oameni buni, priviti lucrurile obiectiv si cu aceeasi masura: ma repet, pe voi v-au eliminat descultii Europei de nenumarate ori, si chiar nu vorbim aici de echipe care jucasera vreodata in grupele Ligii Campionilor, vorbim de echipe care erau la primele lor performante europene, care au ramas si singurele si pe care le-au relizat cu voi. Deja devine jenanta discutia, mai e mult pana departe. Pana una-alta, Steluta asa varza cum se prezinta mai are sanse sa iasa din grupa asta, iar in contextul de mai sus cu eliminarile voastre istorice, acest 5-0 dispare in ceata.

@dand: mi-ai luat vorba din "taste", "glory, glory Man United" my ass. Welcome to the CITY of Manchester, says Balotelli, imbracandu-se cu greu in maieul de incalzire...

PostPosted: 24 Oct 2011, 09:04 

Nu contest ca ne-au batut pescari , ospatari etc ... Eu pot sa recunosc asta . Dar ce e asa greu de acceptat ca v-au umilit niste desculti ? Nu e vorba de calificat mai departe sau performantele Stelei de acum 100 ani . Scorul asta ramane , nu dispare in ceata . 5-0 . Asta e umilinta .
Iar daca dand crede ca echipa aia era indreptatita sa bata Steaua la scorul asta doar pentru ca au jucat de doua ori in grupe si au batut Manchester cu 3-0 ... Si asta e penibil .
Si Romania a batut Germania rau dar daca acum i-am bate pe brazilieni cu 5-0 nu cred ca cineva va considera asta ca fiind de asteptat .
Nu inteleg ce va tot legati de alte nimicuri cand pur si simplu puteati accepta ca a fost un rezultat dezastruos si atat . Ce scuze trebuie sa gasesti ? Si intepaturi stupide catre suporterii altor echipe ... Cu ce va ajuta asta ? In afara faptului ca promovati vorba romaneasca cu " capra vecinului" ...
Cred doar ca nu stiti sa va asumati astfel de rezultate si atat . Mi se parea mai normal sa vad macar un stelist care sa zica " da frate , a fost un dezastru , ne-au macelarit " . De parca n-a fost evident ...

PostPosted: 24 Oct 2011, 10:45 

Cum sa compari echipe din uk in care s-a bagat peste 1 miliard de euro cu steaua si atentatorii ?

PostPosted: 24 Oct 2011, 11:48 

Jaggguar Quote:
@dand: mi-ai luat vorba din "taste", "glory, glory Man United" my ass. Welcome to the CITY of Manchester, says Balotelli, imbracandu-se cu greu in maieul de incalzire...
Cica e un film nou de face furori in Manchester, 'Six and the City' :)

PostPosted: 24 Oct 2011, 11:52 

Car: 156 1.6 TS
Abia astept meciul de diseara...ranitii cu mortii :lol: Si vad ca deja se umbla la butoane.

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 135 36 37 38 3949 Next

All times are UTC+03:00