It is currently 03 Feb 2025, 07:47

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 26 Jun 2006, 12:38 

Salut,

Unii dintre voi imi stiu deja masina, de la intalnirea de acum doua duminici - GTV 2001 2.0 TS.
Sunt cateva probleme de ordin estetic si tehnic pe care as vrea sa le remediez:

1. are cateva zgarieturi / infundaturi capatate in parcare
2. de ceva timp se tot aprinde pe bord un martor luminos de frana (cel rotund, cu doua paranteze pe lateral). Uneori sta aprins cateva minute, alteori doar palpaie. Lichidul de frana e peste nivel, placutele sunt in regula, deci problema se pare ca nu de aici vine. Franele nu dau nici cel mai mic semn de oboseala, tin si pe uscat si pe umed, insa o singura data, pe o ploaie torentiala, mi s-a intamplat ca la o franare violenta ABS-ul sa bata in pedala dar masina sa se duca sanie. Un prieten mi-a spus ca s-ar putea ca senzorii de ABS sa fi prins ceva mizerie si sa nu mai functioneze la parametri normali. Cu toate astea, becul de ABS de pe bord nu s-a aprins niciodata. In fine... vreau s-o duc intr-un service, ca cineva specializat sa-i dea de cap.
3. vreau sa-i schimb distributia. Am inteles ca adminul se ocupa cu piese de schimb, deci Alex daca poti aduce kit de distributie pentru GTV da-mi niste preturi te rog. I-as schimba si variatorul, da-mi un pret si pentru asta.
4. vreau sa-i masor parametrii de functionare la un tester, fiindca uneori am impresia ca ajunge foarte greu la turatii mari, iar lipsa de putere la turatii mici este evidenta. Silviu spunea ca stie un service cu un tester bun, ramane de vazut daca mai sunt si altele.

Asadar, daca stiti vreun mecanic/service foarte bun, specializat pe Alfa, si o vopsitorie unde retusurile sa iasa ca la carte va rog sa mi le recomandati. Sau poate vreunul dintre voi lucreaza in domeniu... nu conteaza, atata timp cat e vorba de treaba bine facuta.
Partea de retusare a caroseriei va fi acoperita de Casco, restul voi achita eu. Polita Casco o am incheiata la Roumanie Assurance International - RAI Asigurari, ramane de vazut daca service-ul respectiv intra in sistemul de decontare directa. Si chiar daca nu intra, prefer sa achit eu si sa-mi recuperez banii ulterior de la asigurator daca am certitudinea ca treaba se rezolva repede si bine.

Post subject:
PostPosted: 26 Jun 2006, 13:35 

Car: 156 - The Red Hawk
In primul rand vreau sa imi dai PM cu datele masinii (serie sasiu, tip motor, an fabr, etc.) ca sa iti dau preturile exacte.
Oricum , distributia toata (3 curele si 5 role) ~1250 RON, variator = 815 RON (la AI), manopera pt schimbat distributie + variator ~250-300 RON.
Io am avut la RAI Casco-ul anu' trecut, si am avut daune muuuulte si au decontare directa cu AI. No problem, inclusiv partea de vopsitorie-tinichigerie. Vb prin PM sau Ymess si rezolvam!

Adminul.

P.S. SUPERBA BELLA TA!!! 8)

Post subject: alfa gtv 2.o ts
PostPosted: 22 Jan 2007, 23:59 

Preturile pe care le-ai dat sunt preturi de AI ?
Si care-i treaba cu puterea la turatii mici , chiar ma intereseaza . Pana in 4000 rpm merge ca o Nubira . Am 180 de cai pe ea ( cu chip) si reprizele sunt cam lente.

Post subject:
PostPosted: 23 Jan 2007, 02:02 

Intr-adevar pana intra variatorul de turatie, un motor TS nu trage chiar stralucit (cel putin asa e la mine)
Dar aici depinde foarte mult de felul in care ti s-au modificat hartile la chiptuning ;)
Probabil au concentrat puterea si cuplul pe turatii mai mari

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00