It is currently 02 Feb 2025, 13:46

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 23 Jan 2007, 01:03 

Buna dragii mei Alfisti !!! Sunt un pic mai nou pe Alfa Club insa ma adaptez rapid. Vreau doar sa va intreb ceva.... oare de ce simt ca depind tot mai mult de Alfa mea? Este cumva o boala? :love: Ma tot roaga nevasta-mea sa o las sa o conduca dar.... :wallbash: Am incercat sa ii explic ca nu are rost sa amestecam relatiile si ca de acum am o amanta italiana. :punk: Oricum sa revin la subiect.Am fost la service-ul ALfa-Fiat din Timisoara si baietzii mi-au spus ca pentru a schimba bucsaraia ar trebui neaparat sa schimb bratele cu totul.Mie mi s-a parut cam dubios.Nu am de gand sa ii imbogatesc pe aia.Poate stiti si ceva preturi. Sa fie iarasi foamea aia de bani? Astept sfaturi de la voi!!! [/b]

Post subject:
PostPosted: 23 Jan 2007, 01:36 

Car: o cisterna
Bine ai venit pe forum nunda_ciprian !
Cunoastem cu toti sentimentul,se cheama ca ai prins virusul,ai grija ca unii nu se mai vindeca toata viata! :wink:
Eu am schimbat bratele integral,majoritatea proprietarilor cred ca au facut acelasi lucru,dar se pare ca pot fi schimbate si dour bucsile in sine,asta daca esti mai indemanatic.
Arunca o privire aici , si ca o regula generala: nu este o regula necesitatea cumpararii pieselor de la AI. :twisted:

PS-ti-am modificat eu poza,incerca pe viitor ca redimensionezi pozele pana la aproximativ 100 kb sau 860x480 pentru o navigare mai usoara in forum.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

PostPosted: 23 Jan 2007, 02:01 

mersi mult de informatie :charge: Chiar acum o saptamana mi-am schimbat distributia si m-a costat cu totul 850 RON,bineinteles fara piese originale.Cei de la AI mi-au cerut 1500 RON.Parca e o mica diferenta.O sa incerc metoda ta si o sa schimb numai bucsile.

Post subject:
PostPosted: 24 Jan 2007, 01:33 

Mda....As incerca si eu sincer...dar nu stiu cum sa fac...pentru ca nu as da atati bani pe brate...Problema e ca nu stiu incotro sa merg si ce sa fac...

Post subject:
PostPosted: 24 Jan 2007, 10:14 

Nicorec!!! Poate ai si tu un prieten care se pricepe bine la mecanica si care lucreaza la vreun service.Vezi ca mi-a trimis Marius o schita
care iti arata cum se procedeaza pentru a schimba bucsile.Noi romanii,intotdeauna am fost inventivi si astfel mai scapam de costuri in plus.Bafta multa!!!

Post subject:
PostPosted: 24 Jan 2007, 15:32 

Mda...am inteles...saptamana viitoare o sa merg l un prieten la service si o sa se uite peste el...O intrebare....De unde pot comanda numai bucsile si pivotii?

Post subject:
PostPosted: 24 Jan 2007, 16:56 

Nu prea sunt in masura sa iti raspund la intrebarea asta.Sunt niste baietzi care se ocupa cu site-ul asta si sunt foarte priceputi in domeniu.Eu mi-am facut distributia vinerea trecuta si piesele necesare le-am comandat de la un magazin de piese auto din Timisoara pentru ca ce mi-au "prescris" cei de la Autoroma m-a lasat cu gura cascata.Cert este ca piesele sunt germane si vei iesi undeva la juma de pret.Bafta!! :cheers:

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+03:00