Alexandrus Quote:
Incercati sa va abtineti de la intrebari stupide, sau macar intrebati acele stupiditati pe topicul dedicat stupiditatilor, recte Mici intrebari etc...
Sau, si mai simplu, decat sa intrebati pe aici, incercati la o ghicitoare, eventual una cu glob de cristal, deoarece alte metode de a ghici s-au dovedit a nu fi eficiente.
Cred ca va fi ultiumul post pe acest topic. Dar inainte de asta am si eu o intrebare - pentru ca nu am glob de cristal.
Eu cand mi-am cumparat bujiile le-am verificat sa corespunda codurile - acestea fiind comparate de la um membru am forumului din bucuresti.
Cum altcumva verifici o piesa, daca iti corespunde codul? Poate mai sunt si altii care nu stiu in situatia mea si ar fi bine si pentru ei sa invete de la cunoscatori.
Ironii de genul cu cei care nu cunosc atat de bine acesta parte mecanica, dar vor sa invete cred ca nu isi au rostul. Daca nu cumva este confidential.
Asa ca draga Alexandrus, intrebarea mea nu a fost una ironica si nu cred ca ai de ce sa ma iei peste picior, daca tu ai mai multe cunostinte cred ca ar fi frumos sa le impartasesti si cu altii. Tocmai din acest motiv punem intrebari - ca sa ne imbogatim bagajul de cunostinte - si pe viitor sa stim cum sa alegem corect o piesa care ne este necesara. Sau acest forum nu este dedicat decat numai celor care au cunostinte temeinice despre mecanica masinilor Alfa Romeo?
O zi buna si bafta pe mai departe.
P.S: Sper ca nu o sa iei personal ce am scris mai sus.