arena este de nota 9 comparand-o cu stadioanele din afara pe care am mai fost si aici ma refer la: locatie, cat de inghesuit sau nu e totul pe langa arena, aspect, cum e luminata, modalitate de intrare, cat de usor te orientezi, daca mori de foame sau nu inauntru - <<aici se mai poate imbunatati>>, sonorizare, nu exista zone din care sa nu se vada tot terenul clar, nu are pista de atletism, atmosfera, ecranele de deasupra terenului
exceptia a fost terenul.
piti "curajosul" degeaba e barbugiu. n-are coaie. am revazut meciul cu Olanda de la Euro cand ne invitau aia sa tragem la poarta dar noi ne aparam eroic. n-a fost nici un 4-3-3 cum o ardeau ziarele. 4-3-2-1 din care 3-ul ala erau toti mijlocasi defensivi. noroc ca Alexa lipsea ca 4-4-1-1 cred ca nu era departe.
am pierdut 40 de minute de fraieri pana s-a gandit strategul sa bage un atacant ca totusi, AVEAM NEVOIE DE VICTORIE, DA ?
chiar si asa ne-am aparat in fata unei Frante care nu s-a chinuit prea mult pentru ca un punct ii era suficient. apoi, Franta asta e la ani lumina de aia care ne-a dat-o in Ghencea acum nu-s cati ani. N-am avut tupeu, curaj si mai apoi valoare sa dam gol unei nationale care a plecat cu coada intre picioare (adica un egal) de la ultimele 2 turnee finale, o nationala in criza. Pai daca jucam cu Olanda, Spania sau Germania era dezastru... il bagam si pe Alexa probabil.
sunt satul de marota asta stupida "piti e singurul care poate sa faca treaba". dap, el a inventat fotbalul si numai el poate, restul sa ia notite.
se mai si mira la sfarsit ca publicul a fluierat. publicul nu era tilt, e totusi publicul care a vazut si fotbal de calitate acum 10-15 ani si care era perfect constient ca mai bine bati Franta SAU MACAR INCERCI decat sa astepti o minune de la Luxemburg.
a preferat sa faca schimabre post pe post in minutul 90 si sa tragem de timp pe final de meci la 0-0 ca nah, palmaresul... poarta fesul.
Marica - a castigat 1 duel intregul meci. merci, dar nu vreau sa-l mai vad in tricoul nationalei. pentru golul ala pe care il da o data la 4 meciuri cred ca nu merita. putem da sanse unor atacanti care joaca saptamanal la cluburi si nu in cluburi.
Tanase - fotbalist al anilor 80. are nevoie de timp, spatiu ca sa preia o minge, e franar si e diesel, apoi inca mai crede ca actiunile lui personale au mai mult succes decat o pasa la un om liber. nici potential nu are, adica... l-ati vazut cum vorbeste si cat il duce capul ?
Banel - ca de obicei depunde efort mult dar in atatia ani nu l-a invatat nimeni cum sa dea o centrare ?
in continuare, raman un neadmirator al lui piti, selectionerul a carei mare calitate e ca... e incapatanat.
/end rant.
LE: maine incepe Serie A (in functie si de vreo greva de ultim moment sau nu). urmareste cineva ?