It is currently 18 Nov 2024, 06:29

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous 1 2 3
Author Message
 Post subject: Re: My car
PostPosted: 01 May 2011, 13:59 

Car: Alfa Romeo 156
M-am gandit sa postez un update cu ce am schimbat pana acum la masinuta :
Bieleta antiruliu punte spate
Bieleta antiruliu punte fata
Capete de bara
Brate superioare si inferioare
Burduf bieleta fata dreapta
Ulei,Filtru ulei,
Mai am acasa kit-ul de distributie dar inca nu am gasit cale :( zilele astea sper sa iau si niste jenti de 16 le-am prins in bani buni si nu au fost deloc rulate in romania arata impecabil nu stiu sa va zic modelul ca nu ma pricep dar au 5 cercuri mari sper sa nu le dea pana fac rost de banuti.

PostPosted: 07 May 2011, 18:07 

albert_bdc Quote:
M-am gandit sa postez un update cu ce am schimbat pana acum la masinuta :
Bieleta antiruliu punte spate
Bieleta antiruliu punte fata
Capete de bara
Brate superioare si inferioare
Burduf bieleta fata dreapta
Ulei,Filtru ulei,
Mai am acasa kit-ul de distributie dar inca nu am gasit cale :( zilele astea sper sa iau si niste jenti de 16 le-am prins in bani buni si nu au fost deloc rulate in romania arata impecabil nu stiu sa va zic modelul ca nu ma pricep dar au 5 cercuri mari sper sa nu le dea pana fac rost de banuti.
Iata niste poze facute azi dupa ce am luat jentile :D si am facut si bracajul.

Attachments:
07052011060.jpg
07052011060.jpg [ 74.49 KiB | Viewed 1871 times ]
07052011061.jpg
07052011061.jpg [ 85.57 KiB | Viewed 1871 times ]

PostPosted: 07 May 2011, 18:36 

Car: 156GTA/Giulia QV
poti regla si capota, e un reglaj relativ simplu, dar de efect.

------------------------------

Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…

PostPosted: 07 May 2011, 19:43 

tzzivii Quote:
poti regla si capota, e un reglaj relativ simplu, dar de efect.
o sa o reglez...deocamdata m-am axat pe lucrurile mai importante :wink:

PostPosted: 03 Jun 2011, 17:18 

Ce parere aveti de amortizoarele Monroe ? as vrea sa schimb amortizoarele spate ca imi cam fuge de cur masina plus una din roti sta foarte putin inclinata si cred ca e de la mortizor,asa am luat-o.

PostPosted: 05 Aug 2011, 10:49 

Are cineva idee cat m-ar ajunge o vopsire integrala, si la service si la negru ,estimativ.

PostPosted: 05 Aug 2011, 13:56 

Car: Alfa Romeo GT BL
De Monroe am auzit numai de bine. Cauta si Sachs si compara preturile. Daca vrei sa schimbi amortizoarele iti recomand sa-ti achizitionezi si doua suruburi lungi (cod 60616479), care tin toate bratele transversale si trec prin amortizor, pentru ca de obicei se intepenesc si ori trebuie taiat ori batut ca sa iasa. Daca nu le aveam la mine atunci cand am desfacut acolo, mai stateam cu masina 5 zile pe elevator. Iar daca roata sta inclinata este posibil sa fie si de la unghiuri. Daca fuge de spate, am inteles ca ar fi din bascule si bucsele lor. De vopsit nu pot sa-ti spun nimic, dar daca vrei sa faci treaba asta fa-o la un service autorizat ca la negru nu ai nici o garantie.

Redline it once a day, keeps the mechanic away 8)

PostPosted: 05 Aug 2011, 20:32 

tomi_alfa Quote:
De Monroe am auzit numai de bine. Cauta si Sachs si compara preturile. Daca vrei sa schimbi amortizoarele iti recomand sa-ti achizitionezi si doua suruburi lungi (cod 60616479), care tin toate bratele transversale si trec prin amortizor, pentru ca de obicei se intepenesc si ori trebuie taiat ori batut ca sa iasa. Daca nu le aveam la mine atunci cand am desfacut acolo, mai stateam cu masina 5 zile pe elevator. Iar daca roata sta inclinata este posibil sa fie si de la unghiuri. Daca fuge de spate, am inteles ca ar fi din bascule si bucsele lor. De vopsit nu pot sa-ti spun nimic, dar daca vrei sa faci treaba asta fa-o la un service autorizat ca la negru nu ai nici o garantie.
Mersi de informatii,din bascule si bucse nu are cum sa fie,ca e totul pus nou. e posibil sa fi fost lovita in roata respectiva inainte sa o iau ca altfel nu-mi explic,faza naspa e ca roata dreapta spate care sta putin inclinata imi atinge in scutul de noroi si se aude de parca as avea pana.

PostPosted: 07 Jan 2013, 18:16 

Salutare ! nu am mai postat de ceva timp pe forum dar am fost prezent .... nu am mai schimbat nimic major la masina dar m-am gandit sa fac un update : referitor la ultima problema , am schimbat amortizoarele spate ( Monroe), la acea roata care statea putin inclinata era strambata acea bara sau ax (nu stiu cum ii zice exact) de care este prins amortizorul , am schimbat si distributia la 170.000 km deoarece nu stiam cand a schimbat-o proprietarul care a avut-o inaintea mea, totodata am schimbat si un semering ca scapa putin ulei pe acolo si sa nu fiu nevoit sa platesc de doua ori manopera distributiei,filtru de aer si bateria de la Rombat 55Ah.
Acum mai am doua probleme sper sa le remediez cand ajung luna care vine in tara .... am schimbat motorasul de la stergatoare ca se prajise ,am pus unul second-hand pe original de la o alta afla dar nu imi merge decat pe o singura viteza ...nu cunosc cauza....imi pierde ulei de servodirectie nu reusesc sa vad pe unde anume pierde,picura pe langa roata din stanga.As mai dori sa schimb evacuarea cap coada sa pun una din inox .... Daca vine cineva cu un sfat e binevenit....

PostPosted: 05 Nov 2013, 17:24 

Salutare !!! Am revenit din Italia si m-am decis sa pun la punct masinuta ... problema cu uleiul de servo am rezolvato, am reconditionat caseta se directie , a avut un burduf spart si a intrat apa ... placute de frana noi ,in curand sper sa rezolv si cu pragurile care le-am gasit pline de rugina ... daca ma poate ajuta cineva cu un sfat la stergatoare , nu merge decat pe ultima viteza , am probat motoras-ul pe alta masina si merge perfect ... si mai am un martor in bord de la airbag nu stiu cum sa declansat , am obervat cand am luat masina de la cineva care mi-a schimbat o aripa si inca un martor de culoare galbena in partea stanga care nu stiu ce inseamna ... arata ca un pasager stand pe bancheta cred ca e dezactivat airbag-ul nu stiu sigur.

Last edited by albert_bdc on 05 Nov 2013, 17:49, edited 1 time in total.

PostPosted: 05 Nov 2013, 17:48 

Car: Alfa Romeo GT BL
Problema cu stergatoarele s-ar putea sa fie de la blocul de lumini, nu de la motor in sine. Vezi la un tester care-i problema cu airbag-ul. De cele mai multe ori spune care e de vina. Martorul cu "pasagerul care sta pe bancheta" probabil e cel care indica activarea/dezactivarea airbagului de la pasager parca. Uita-te aici, poate te lamuresti mai usor.

Redline it once a day, keeps the mechanic away 8)

PostPosted: 05 Nov 2013, 17:52 

tomi_alfa Quote:
Problema cu stergatoarele s-ar putea sa fie de la blocul de lumini, nu de la motor in sine. Vezi la un tester care-i problema cu airbag-ul. De cele mai multe ori spune care e de vina. Martorul cu "pasagerul care sta pe bancheta" probabil e cel care indica activarea/dezactivarea airbagului de la pasager parca. Uita-te aici, poate te lamuresti mai usor.
Ok mersi mult , o sa ma uit cand ma duc la masina ca a condus-o fratele meu ... e posibil sa fi dezactivat el airbag-ul,iar vineri o sa fug cu ea la un tester .

PostPosted: 13 Nov 2013, 18:35 

albert_bdc Quote:
tomi_alfa Quote:
Ok mersi mult , o sa ma uit cand ma duc la masina ca a condus-o fratele meu ... e posibil sa fi dezactivat el airbag-ul,iar vineri o sa fug cu ea la un tester .

Am incercat sa activez airbag-ul .... din dreapta bordului unde bagi cheia .... dar degeaba nu dispare acel martor .... chiar nu am idee ce poate fi .

Post new topic  Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous 1 2 3

All times are UTC+03:00