Mica e lumea pe forumul asta
Marius, cred ca m-am exprimat eu gresit, nu am zis ca nu ai avut tu grija de masina sau ca era murdara, dimpotriva am zis ca masina ta arata foarte foarte bine. Din punctul meu de vedere culoarea interiorului este mai predispusa la urme de uzura decat una neagra de exemplu. Tiind sa cred ca cei 57.000km au fost facuti ceva mai mult in oras.
Eu sunt de parere ca exista doua categorii de oameni cand vine vorba de masini: normali si nebuni/maniaci, eu fac parte din a doua categoria (din pacate
). Acest 159 ar fi a treia masina in casa (deja am discutii cu nevasta-mea pe tema asta, ca la ce imi trebuie).
Ambele masini pe care le detin in prezent sunt impecabile din toata punctele de vedere, nu vei gasi nici cea mai mica zgarietura sau urma de uzura pe nici un element exterior sau interior. Ma duc la detailing regulat, o spal doar la o spalatorie si mi-o spala doar un baiat cu produsele pe care ii le dau eu, nu am urme de spalatorie (panze de paianjen) s.a.m.d . Daca vad cea mai mica zgarietura / urma remediez sau schimb imediat etc Amici imi zic ca sunt nebun de legat, mai mult imi zic ca sigur imi vopsesc masina lunar si ca imi schimb jantele dupa fiecare vara, pentru ca nu au nici cea mai mica zgarietura, iar ei nu inteleg cum e posibil asa ceva in Bucuresti etc.
Ma rog, nebunia mea este alta discutie
Din pacate nu am prea multe cunostinte cu Alfe, si de accea am apelat la acest forum. Consider 159 ca fiind cel mai sexy sedan la ora actuala, si am zis sa vad si eu cum este o Alfa ca de germane sunt satul.
Asa cum am si zis, masina lui Marius arata foarte foarte bine, nu o exclud sub nici o forma, din punctul meu, masina respectiva are dezavantaje si avantaje.
Avantajul este ca Marius este un tip serios care mai mult ca sigur a avut grija de masina, iar masina are km putini, este o masina cumparata din RO cu istoric de service verificabil in RO.
Dezavantajul ar fi ca nu este o masina 100% pe placul meu (dotari, culoare interior) si ca atunci cand o iau ma apuc sa bag ceva bani in respectiva masina (estetic).
Oricum vrea sa ma hotaresc weekendul asta ce iau, sper sa ma vad live cu WLF in weekend sa vad exact ce si cum.
Ideal pt mine ar fi fost masina lui WLF cu motorul lui Marius