madkat Quote:
Aicea ar merge un cometariu d-ala acid cum numai Alexandrus stie - la adresa iq-ului tau.
Asa e... pacat ca nu ai skillul necesar. Oricum, este o intentie nobila si o apreciez. Daca asta te faca sa zambesti, considera ca mi-a aplicat Alexandrus corectia. Retine doar ca
eu nu am jignit pe nimeni. Ramanem amici?
georgeg Quote:
Cred ca sunt destui care se intreaba care e aportul tau in acest forum sau macar propunerile tale utile in vederea imbunatatirii acestuia....de critici si sarcasm am vazut ca esti in stare.
Pana gasesti un raspuns pe masura primeste un sfat, ia-o mai usor, cel putin la adresa unuia sau unora care tin acest forum total benevol si fara a fi cointeresati material. E si in interesul tau ca ei sa se ocupe in continuare de ceea ce fac, fie si asa prost cum iti pare tie.
George, fiecare se implica asa cum vrea. Unii organizeaza intalniri, altii au grija de servere. Eu nu, dar imi face placere sa interactionez cu ceilalti alfisti. Cand stateam in Bucuresti veneam la intalniri, acum doar virtual pe forum. Este singurul forum pe care il vizitez. De fapt mint, mai intru, rar, si pe Alfaowner. Revenind la subiectul acestei acestei furtuni din paharelul cu apa, mie unu mi-ar place sa se anunte din timp pe forum. Un banner de exemplu: cand va fi mentenanta programata. E pentru bine tuturor vizitatorilor. Nu cred ca e ceva exagerat, se practica peste tot in lume fie ca sunt servicii platite sau oferite de pasionati. La naiba, ma uit la titlu si vad ca e on topic.
Mie unu, un post intr-un topic oarecare nu mi se pare suficient. Acum, daca tu vrei sa imi dai un raspuns pe masura faptului ca i-am dat un hint lui CristianMiu pentru viitor...
In final... vreau sa cred ca CristianMiu a avut maturitatea sa inteleaga ce trebuie dintr-o ironie fara sa vada negru in fata ochilor.