buna ziua vreau sa va prezint cateva probleme la alfa mea , detin masina precizata in topic, cineva mi-a zis ca trebuie schimbata distributia si nu am apaucat , masina funtioana ok pana astazi . am facut cateva modoficari , am pus un filtru sport , iar ce sa observ nu se accelera peste 5000 rpm , iar in viteza cand ajungeai pe la 5000 rpm pana in 7000 masina nu mai tragea deloc se tura in gol , mai nou acum imi sta turata la 1500 rpm la relantiu si se acelereaza singura pana la 2000 rpm , iar apoi scade la 1500 si tot asa , oscileaza , m-am uitat la ceasul unde indica temperatura apei , inainte imi statea pe la 60-70 grade pana in 90 oricum iar acum sta peste 90 undeva aproximativ pe la 100 grade , ce parere aveti , ma gandesc sa nu fie de la debitmetru , deoarece la rece imi ineaca si daca accelerez se aud niste rateuri foarte slab , astept parerile voastre multumesc , apropo mai am o problema cand schimb dintr-a 1 -a intr-a 2 peste 3000 rpm intra greu si se aude un carait , stiti ce se poate face pentru a remedia situatie ? ,
|