Cand am ajuns ieri lumea se mutase deja sus la Balea cascada. Cazat, facut gratar in ploaie (noroc cu usa), mancat, baut, fumat etc. Foarte fain, de repetat.
Eu am plecat azi cap-compas sud. Dupa ce am trecut "zidul" de pamant si busteni de la Balea cascada am luat-o usurel la deal. Drumul a fost ceva avariat de ape in vreo 3-4 locuri, destul de multe stanci si cativa copacei pe drum. Ceata cat cuprinde (plafonul de nori mult sub nivelul meu). Sus mormane mari de zapada in fata tunelului, si pe o parte si pe alta, usile metalice inchise, am trecut incet prin el, mai erau niste bucati de gheata (nu imi explic de unde).
Pe partea cealalta s-a mai oprit ploaia, am avut si putin soare la un moment dat. Marea asfaltare pentru raliu e un mare fas, cred ca doar vreo 10-15 kilometri s-au apucat sa ii plombeze (probabil zona de traseu), dupa drumul este RUPT complet, impracticabil la nivel normal; cred ca si pe macadam era mai bine. Deci din 80km de la Balea lac la Curtea de Ag vreo 20-25 acceptabili in rest praf. Erau totusi destul de multe masini care urcau (se putea ajunge pana la 100m de tunel unde era inca mormanul de zapada - lasat strategic ca sa nu forteze cineva probabil), in principiu grataragii. De ce sa iti rupi articulatiile pentru o friptura in varful muntelui nu stiu, dar fiecare cu "a ma-sii".
O mica pauza de odihnit poponetul si ostoit stomacelul in Pitesti la Rompetrol si pe urma 1 ora plictisitoare pe A1 pana acasa.
Attachment:
m-IMAG0174.jpg [ 110.46 KiB | Viewed 2714 times ]
Attachment:
m-IMAG0175.jpg [ 80.68 KiB | Viewed 2714 times ]
Attachment:
m-IMAG0176.jpg [ 78.8 KiB | Viewed 2714 times ]
Attachment:
m-IMAG0177.jpg [ 138.27 KiB | Viewed 2714 times ]
Attachment:
m-IMAG0178.jpg [ 109.17 KiB | Viewed 2714 times ]
Attachment:
m-IMAG0180.jpg [ 80.47 KiB | Viewed 2714 times ]