1. Jaggguar 2 persoane de sambata.
2. georgeg - 2 persoane - de sambata
3. ALXege - 2 persoane - de vineri
4. Alexx - un person, posibil cu inca o persoana
5. Scociu - 2 persoane, de sambata
6. marius
7. Boby -2 pers
8. Ionutp - 1 pers - de vineri.
9. alexmirica - 2 persoane. De vineri. Putem dormi si separat sau in camera cu 3-4 paturi, nu vin cu sotia.
10. vipi - 7 persoane - 2 duble si o tripla de sambata - jaguare, pe mine scrie JAMESON
11. Razvan - 2 persoane
12. Kali - 1 persoana
13. seth - 2 persoane
14. costinb - 2 persoane de vineri (am discutat azi cu administratorul pensiunii pentru a anunta prezenta mea de vineri si sunt destule camere libere, in cazul in care se mai hotarasc si altii sa ajunga din 10.06)
15. SisaYTO - 2 persoane
16. Dany_Andrei - 2 persoane
17. Traianzum- 1 persoana
18. cristybarsa -2 persoane de sambata
19. zmarius - 2 persoane
20. yux - 2 persoane, de sambata
21. TAG- 3 camere ( pat dublu) 11-12 iunie
22. edX - 1 persoana - de sambata
23. uno -2 persoane - de vineri (cu ocazia asta poate devin si eu membru - Alfa 156
24. spinner - 2 pax - de vineri << preferabil camera cu pat mare
25. bigblack - 1 persoana - de sambata
Sper sa nu-mi fi scapat informatia, insa cum se va proceda cu mancarea si bautura ? Vad ca se cam stie ce se va manca ( gratar ) si bea, insa cine merge sa cumpere ? de unde bani ? s-a stabilit o suma anume ? cum se va proceda ? ptr ca vom avea situatii in care unul mananca 5 fripturi si bea 7 beri si unul mai pricajit mananca un piept de pui si bea un ciko.
Eu nu sunt foarte pretentios la mancare, ce s-a discutat deja e ok cu mine, animalele enumerate sunt numai bune de pus pe gratar, de baut orice bautura care contine alcool.
LE : si in urma unei precizari venite din partea lui costin, care mi-a sugerat sa-mi aduca o ladita cu spirt
, mentionez ca alcoolul enumerat de voi ( bere, vin alb, jack, etc..) e numai bun.