bbi Quote:
si eu vreau sa-mi aduc un GTV ...
daca o sa mai ai noutati referitor la taxe...
Daca taxele vor fi diminuate semnificativ,cred ca vom asista la o inflatie de GTV-uri pe forum!
Pe buna drepatate,e o Alfa de vis:exterior de super masina,interior -mai ales daca este imbracat in piele rosie - mai primitor decat cel mai luxos budoar
,si ce ne intereseaza pe noi cel mai mult: a suferit foarte tare de pe urma deprecierii
Cum s-o mai conving eu pe nevasta-mea ca avem nevoie de o masina sport de 15000 de euro(GT) cand aceleasi senzatii si priviri admirative le pe poti avea si la volanul GTV-ului,la un pret de pana la 5 ori mai mic!
63FAL Quote:
Nu mi-a scapat nici mie masina asta,dar mi s-a parut suspecta.Nu stiu,prea multe chestii: cartelu' lu' peste,combinatia bicolora nereusita,faptul ca e chipuit,faptul ca posesorul nu prea stie exact ce performante are masina pe care vrea sa o vanda...
Apropo de GTV bicolor,nu stiu daca iti mai amintesti
alfa33 ca acum cativa ani buni,un anume tuner din BV cunoscut acum in toata tara avea un Spider caruia ii adusese un plus de culoare foarte reusit dupa parerea mea:masina era neagra si interiorul argintiu,iar omul ii vopsise subtil "penele" laterale care coboara pe toata lungimea caroserie in argintiu.
occ Quote:
m-am hotarat cel mai frumos alfa este GTV-ul....iar aia neagra EXS e chiar beton
Tupac Quote:
Da, si mie GTV-ul mi se pare criminal de marfa
Si tot neagra as prefera-o si eu
Fratilor cred ca am mai spus-o o data pe forum dar pentru mine cel putin este atat de important incat merita sa mai spun o data : am stiut ca Alfa Romeo este marca mea preferata pe viata pe cand eram mai bididiu si tot vedeam prin cartier o Alfa GTV neagra cu piele rosie condusa de o preafrumoasa domnisoara!
Pe vremea aia eram ahtiat dupa masini indiferent de soiul lor,dar dupa faza asta aveam sa devin alfist
Mi-am zis atunci ca orice ar fi,voi avea si eu candva o Alfa GTV neagra cu piele rosie!
Nu am pretentii la motorizare,dati-mi-o fara motor,o pun in fata casei si ma uit toata ziua le ea!