Alexx Quote:
Rog aici putina seriozitate, Cristi Nita, daca incepi un lucru, te rog sa il duci pana la capat, si poti incepe prin a participa a eveniment
Singurul motiv pentru care am postat este acela ca mi s-a cerut putina seriozitate. Va asigur ca am si acea putina seriozitate.
Inainte de toate vreau sa clarific cateva aspecte:
1.prima oara cand am fost atacat pentru simplu motiv ca nu sunt sigur daca voi fii prezent am crezut ca este o rautate gratuita si neintentionata. Evident ca as fi putut sa spun sigur daca particip sau nu daca as fi stiut data evenimentului, dar nu mai conteaza acum.
2.Inteleg ca nesiguranta participarii mele este asociata cu neseriozitatea, sau altceva din ce am zis sau facut a generat aceasta senzatie de neseriozitate ?
3.
Alexx Quote:
vad ca nu se incumeta nimeni sa [...] faca o lista clara de participanti
- liste s-au tot facut. Cati din cei ce intentioneaza sa vina s-au anuntat ? foarte putini, probabil este tot vina mea ca ei nu au confirmat. Altii au preferat sa stea ascunsi si sa dea cate o replica acida, din cand in cand...
Alexx Quote:
vad ca nu se incumeta nimeni sa rezerve ceva
- rezervarea este aproape facuta (singurul lucru de care mai este nevoie este de a confirma numarul exact de camere). Pentru cei ce au dubii: pot pune la dispozitie corespondenta cu reprezentantul hotelului sau chiar numarul de telefon, nu trebuie decat sa o cereti expres si o veti primi pe e-mail.
- cererea ca toti participantii sa se anunte a fost facuta de mine
Cristian_Nita Quote:
as avea rugamintea ca toti care vor sa participe la intalnire sa-si anunte prezenta pentru a putea face rezervarea.
- daca se spunea ca nu se vrea hotel nu as mai fi cautat un hotel.
As putea continua asa dar nu are rost, e suficient.
Imi cer scuze pentru lipsa mea de seriozitate domnilor si va asigur ca din partea mea veti avea parte de maxima seriozitate de acum inainte!