It is currently 09 Feb 2025, 02:44

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 14 May 2011, 23:55 

Car: Alfa Romeo 156
Salutare tuturor!

De mult timp visez la o Alfa si in cele din urma mi-am cumparat o 156 2.0 T Spark Selespeed din 2000...neagra, frumoasa, piele in stare foarte buna. Masina are 83.000 km pe bord si 80.700 pe tester. (daca e masluit si calculatorul masinii nu am de unde sa stiu...)

Din pacate la doua zile dupa cumparare mi s-a aprins becul de la motor si asa a ramas. Nu se mai tureaza mai mult de 3000 rpm. In rest masina merge ok. Am fost la auto perugia si m-au programat peste o saptamana la diagnoza...bineinteles ca nu am avut rabdare si am cautat pe net alternative...am gasit pe cineva care mi-a testat-o si mi-a spus ca e senzorul de pe axa cu came...

Daca a mai avut cineva aceeasi problema rog sa ma sfatuiasca.

In al doilea rand cel de la care am luat-o mi-a recomandat sa ii schimb distributia si bineinteles sa-i fac o revizie completa. Poate sa-mi recomande cineva un service in Bucuresti unde lucreaza mecanici competenti pentru Alfa? si care sa nu jupoaie pielea de pe mine ca la auto italia sau auto perugia sau alt service de acest tip?

Astept cu interes raspunsurile voastre!
Multumesc

PostPosted: 15 May 2011, 02:36 

Foloseste search, nu mai pune intrebari al caror raspuns se regaseste pe forum de cel putin 100 de ori. La urmatoarea abatere se inchide topicul.

PostPosted: 15 May 2011, 10:35 

Car: Alfa Romeo 156
Domnule moderator,

am folosit functia "search" inainte de a deschide acest topic dar fara folos. Sunt 1000 de intrebari despre service si mecanici dar nimeni nu a postat un numar de telefon sau o adresa. Tot timpul raspunsul este: "ai PM cu numarul de telefon"...in concluzie acesta este motivul pentru care am deschis topicul...

PostPosted: 15 May 2011, 12:02 

Car: Vespa
fara sa te superi ... nu cred ca nu ai gasit nimic . de ex. peste tot unde se discuta despre mecanica , reparatii etc apare cel putin alexmirica ... orice post al lui este insotit de semnatura cu numarul de telefon .
nu te da batut :wave:

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00