It is currently 09 Feb 2025, 02:44

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 24 posts ] 
Author Message
 Post subject: Alfa mea
PostPosted: 14 May 2011, 12:54 

Car: Alfa Romeo 156
O sa imi prezint si eu masina desi stiu ca o sa am parte de foarte multe critici de genul "masina chinezificata" si foarte putini admiratori, dar eu sunt mandra de achizitia mea si cine e de acord cu mine ma bucur.
Alfa Romeo 156 , 1.8 TS, din 2001 cu 140 de cai. Pozele nu sunt prea reusite dar altele nu am deoacamdata , e "bolnavioara"..

Post subject: Re: Alfa mea
PostPosted: 14 May 2011, 13:01 

Car: Spider & 156 SW
Nu e chinezificata, e cosmarul oricarui alfist adevarat! :blink:
Cu niste banuti o poti aduce la aspectul ei frumos...

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 14 May 2011, 13:28 

Sorry...dar cred ca e un pic exagerata toata treaba cu tunningul exterior

PostPosted: 14 May 2011, 14:02 

Car: 156 1.6 TS
Schimbi bara fata si spate..si gata :clapping: .In orice caz sa o stapanesti cu placere in continuare.

PostPosted: 14 May 2011, 14:05 

alfa4ever&ever Quote:
O sa imi prezint si eu masina desi stiu ca o sa am parte de foarte multe critici de genul "masina chinezificata" si foarte putini admiratori, dar eu sunt mandra de achizitia mea si cine e de acord cu mine ma bucur.
Alfa Romeo 156 , 1.8 TS, din 2001 cu 140 de cai. Pozele nu sunt prea reusite dar altele nu am deoacamdata , e "bolnavioara"..
cred ca saraca s-a imbolnavit de oftica, la ce i s-a facut.

PostPosted: 14 May 2011, 14:07 

:lol: :lol: :lol:

PostPosted: 14 May 2011, 14:23 

Exact la ce ma asteptam..La intrebarea care am pus-o despre problema la motor nu a sarit nimeni sa raspunda dar aici fiecare stie.Faptul ca am luat masina asa nu inseamna ca nu sunt o alfista adevarata,de ce se critica daca modifici masina din punct de vedere exterior si nu comenteaza nimeni pe unu care isi face mii de modificari la motor si tot ce tine de mecanica? Ok nu e genul vostru, dar nu mai ziceti nimic de genul "e oribil" "ingrozitor" etc. Fiecare cu stilul lui dar fiti macar obiectivi si nu rautaciosi, e foarte usor sa judeci. O sa sterg topicul daca se poate deoarece vad ca deranjeaza. Imi cer scuze o sa imi sterg si contul deoarece se vede ca nu mai exista "te acceptam asa cum esti" si nu poti fi intr-un loc unde nu esti acceptat. Multumesc pentru ajutor lui antonelcodreanu care mi-a raspuns in mod obiectiv si cu folos si sper ca o sa mai tinem legatura.

PostPosted: 14 May 2011, 15:40 

Si noi si tu suntem liberi sa ne spunem parerile, dupa propriile judecati...iar aici vad ca n-ai mentionat nimic despre ce probleme ar avea masina.Eu sper sa nu te superi pentru faptul ca nu-mi place cum arata la exterior.Daca tie iti place e ok.

PostPosted: 14 May 2011, 16:56 

Hei, linisteste-te doar stii cum sunt barbatii :D
Cat despre cont, sa nu faci greseala sa il stergi, pentru ca sigur vor mai aparea probleme si o sa mai ai nevoie sa mai afli una alta.

Si pentru ca vroiai o parere sincera si obiectiva : trecand peste partea estetica ( gusturile sa zicem ca nu se discuta) vei vedea cate batai de cap vei avea cu bara fata cel putin, borduri, mici lovituri in parcare pentru ca reflexul este sa apreciezi dimensiunea masinii acolo unde se termina capota, insa la tine mai "continua" masina...

Una peste alta felicitari pentru achizitie si o sa stapanesti fara probleme, multi kilometri de acum incolo!

PostPosted: 14 May 2011, 17:01 

adriand78 Quote:
Hei, linisteste-te doar stii cum sunt barbatii :D
Cat despre cont, sa nu faci greseala sa il stergi, pentru ca sigur vor mai aparea probleme si o sa mai ai nevoie sa mai afli una alta.

Si pentru ca vroiai o parere sincera si obiectiva : trecand peste partea estetica ( gusturile sa zicem ca nu se discuta) vei vedea cate batai de cap vei avea cu bara fata cel putin, borduri, mici lovituri in parcare pentru ca reflexul este sa apreciezi dimensiunea masinii acolo unde se termina capota, insa la tine mai "continua" masina...

Una peste alta felicitari pentru achizitie si o sa stapanesti fara probleme, multi kilometri de acum incolo!
Asa se vorbeste si omul intelege! Nu am probleme cu bara fata ca deja o am de jum de an si am invatat sa apreciez distanta si sa ma obisnuiesc cum sa o iau sa nu o lovesc,am mers cu ea si pe drum de tara fara probleme.
Nu ma supar ca unora nu le place ma supar pentru felul de exprimare rautacios,dar nu e cazul tau.

PostPosted: 14 May 2011, 17:06 

cristialex80 Quote:
Si noi si tu suntem liberi sa ne spunem parerile, dupa propriile judecati...iar aici vad ca n-ai mentionat nimic despre ce probleme ar avea masina.Eu sper sa nu te superi pentru faptul ca nu-mi place cum arata la exterior.Daca tie iti place e ok.
Nu ma supar. Problema cu motorul este la alt topic deschis de mine.

PostPosted: 14 May 2011, 17:57 

alfa4ever&ever Quote:
Exact la ce ma asteptam..La intrebarea care am pus-o despre problema la motor nu a sarit nimeni sa raspunda dar aici fiecare stie.Faptul ca am luat masina asa nu inseamna ca nu sunt o alfista adevarata,de ce se critica daca modifici masina din punct de vedere exterior si nu comenteaza nimeni pe unu care isi face mii de modificari la motor si tot ce tine de mecanica? Ok nu e genul vostru, dar nu mai ziceti nimic de genul "e oribil" "ingrozitor" etc. Fiecare cu stilul lui dar fiti macar obiectivi si nu rautaciosi, e foarte usor sa judeci. O sa sterg topicul daca se poate deoarece vad ca deranjeaza. Imi cer scuze o sa imi sterg si contul deoarece se vede ca nu mai exista "te acceptam asa cum esti" si nu poti fi intr-un loc unde nu esti acceptat. Multumesc pentru ajutor lui antonelcodreanu care mi-a raspuns in mod obiectiv si cu folos si sper ca o sa mai tinem legatura.
cred ca ti-ai prezentat masina pentru eventuale pareri. de ce nu ai specificat ca le doresti nunai pozitive? nu am vazut nici o apreciere gen "oribit", "ingrozitor", poate asta e parerea in subconstientul tau. sa o stapinesti sanatoasa si fi mai putin alintata. nimeni nu a postat cu rautate, chiar au fost pareri personale de care poti sau nu sa ti seama. stima

PostPosted: 14 May 2011, 18:02 

Numai eu nu vad poze pe topicul asta? :?:

Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6

PostPosted: 14 May 2011, 18:08 

obi Quote:
alfa4ever&ever Quote:
cred ca ti-ai prezentat masina pentru eventuale pareri. de ce nu ai specificat ca le doresti nunai pozitive? nu am vazut nici o apreciere gen "oribit", "ingrozitor", poate asta e parerea in subconstientul tau. sa o stapinesti sanatoasa si fi mai putin alintata. nimeni nu a postat cu rautate, chiar au fost pareri personale de care poti sau nu sa ti seama. stima
Mersi de "aprecieri" e clar ca nu ai inteles nimic din ce am zis,dar fie nu imi mai bat capul...nu sunt alintata si am dat exemple din PM-uri primite...se pare ca s-a uitat de cuvantul -respect.

PostPosted: 14 May 2011, 18:09 

ibiza Quote:
Imi cer scuze dar am scos pozele deoarece nu pot sa sterg topicul.

PostPosted: 14 May 2011, 19:17 

la naiba! ar fi fost amuzant...

Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6

PostPosted: 14 May 2011, 19:29 

...deci...sa vina pozele :clapping:

PostPosted: 14 May 2011, 23:27 

imi pare rau de masina ta. dupa mutilare, a urmat executia. sa stii ca orice masina are pe linga altele si indicator de temperatura lichid racire, martor ce se aprinde la atingera temperaturii critice de functionare. sa spui ca ai mers 10 minute fara lichid de racire la motor, astepti diagnoze prin net, spunind ca nu ai service in apropiere. te superi ca nu le primesti, deschizi topicul cu prezentarea masinii in care pomenesti vag ca e "bolnavioara", depaseste sfera logicii. nu stiu unde este lipsa de respect. toate cele bune.

PostPosted: 14 May 2011, 23:51 

alfa4ever&ever Quote:
ibiza Quote:
Ti-l pot sterge eu, insa as prefera sa nu fac asta.
Mai bine pui inca odata pozele, eventual ne descrii si problema in amanunt, ca in topicul unde ai descris-o e ... haos, si vedem ce iese. Daca se continua cu aprecierile in stilul celor de pina acuma, imi spui atunci daca vrei sau nu sa sterg topicul.

PostPosted: 15 May 2011, 10:13 

Alexandrus Quote:
alfa4ever&ever Quote:
ibiza Quote:
Ti-l pot sterge eu, insa as prefera sa nu fac asta.
Mai bine pui inca odata pozele, eventual ne descrii si problema in amanunt, ca in topicul unde ai descris-o e ... haos, si vedem ce iese. Daca se continua cu aprecierile in stilul celor de pina acuma, imi spui atunci daca vrei sau nu sa sterg topicul.
Mersi, nu o sa mai pun pozele pentru ca nu are importanta...Motivul pentru care m-am suparat e ca poate barbatii nu stiu ce inseamna sa tii atat de mult la o masina incat sa te doara ironiile facute la adresa ei sau la adresa problemei care o are. Am aflat,desi banuiam de la bun inceput, ca a trebuit schimbare bujiile si resetat calculatorul,din fericire nu i-a fost afectat motorul. Multumesc celor care m-au ajutat pe PM. Daca o sa mai am o problema o sa mai apelez la voi. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva dar tin enorm la masina si sper sa ma puteti intelege.

PostPosted: 15 May 2011, 10:16 

obi Quote:
imi pare rau de masina ta. dupa mutilare, a urmat executia. sa stii ca orice masina are pe linga altele si indicator de temperatura lichid racire, martor ce se aprinde la atingera temperaturii critice de functionare. sa spui ca ai mers 10 minute fara lichid de racire la motor, astepti diagnoze prin net, spunind ca nu ai service in apropiere. te superi ca nu le primesti, deschizi topicul cu prezentarea masinii in care pomenesti vag ca e "bolnavioara", depaseste sfera logicii. nu stiu unde este lipsa de respect. toate cele bune.
Ai citit gresit sau poate am scris gresit , am zis ca am mers 10metri cu ea asa pana am putut sa o opresc deoarece era masina in sparele meu si daca franam brusc se intampla altele,am vazut ca sa aprins martorul. "mutilare" ti-se pare frumos spus?

PostPosted: 15 May 2011, 13:11 

din nou, replici de barbati...asa ca nu te mai necaji :lol:
Bine ca masina e bine si motorul nu a patit nimic.

Multi kilometri in continuare fara probleme!

PostPosted: 15 May 2011, 13:19 

adriand78 Quote:
din nou, replici de barbati...asa ca nu te mai necaji :lol:
Bine ca masina e bine si motorul nu a patit nimic.

Multi kilometri in continuare fara probleme!
Si eu ma bucur ca e bine,mersi mult!

PostPosted: 15 May 2011, 16:21 

ma bucura orice alfa sanatoasa.

Post new topic  Reply to topic  [ 24 posts ] 

All times are UTC+03:00