Va salut
...si vreau sa va cer ajutorul.
Doresc sa achizitionez o Alfa Romeo 159 SH cat de curand, dispun de o suma modica de bani dar ma voi ajuta si de un mic credit pentru ca tocmai am primit o marire salariala consistenta. Masina o voi folosi in weekenduri pe oras combinat cu afara si in concedii la drum lung deoarece in restul timpului sunt plecat prin tara in delegatie, rareori mai stau acasa 1 sapt sau cateva zile pe luna. Imi place cum arata extraordinar de mult, totusi nu o voi folosi pentru fite si impresii, ci doar pentru a-mi oferi mie personal o satisfactie de a conduce o masina atat de frumoasa. Lasam la o parte neajunsurile pe care lumea zice ca le are(am citit fel si fel de topic-uri cu probleme la aceasta masina) deoarece n-au reusit niciunl sa ma descurajeze de la a achizitiona aceasta masina. Orice masina are punctele ei forte si punctele ei, sa le numesc.. mai putin forte, slabiciuni sau vicii
..asadar ca si concluzie, noi sa fim sanatosi ca boala vine si masinile se repara.
Sa trec la subiect, am vazut pe un site de anunturi auto 3 bucati care mi-au sarit in vizor de AF 159 din 2007 ( 2 bucati 1.9 JTDm 8v 120 CP, si a 3-a cea cu 150 CP
). Toate sunt neinmatriculate, lucru care nu ma deranjeaza (deci nu punem problema costului pt inmatriculare, pt ca sa zicem ca pot sa ocolesc acest lucru, oricum nu conteaza asta deci nu intra in discutie subiectul acesta). Lucrul ciudat care m-a pus pe ganduri e ca au numere rosii, sunt recent introduse in tara dar au km la bord astfel 74k, 84k, 89k dar arata impecabil, nimic de reprosat, nu urme de uzura, lovituri, stersaturi nici exterior nici interior. Pretul lor este de 7450 Euro / 7500 Euro si cea de 150 CP 7900 Euro. Difera de la un model la altul cateva dotari minuscule de neluat in calcul.
Nu cunosc bine piata preturilor la Alfa Romeo asadar aici am nevoie de ajutorul vostru, este acesta pretul lor real? Sau daca as achizitiona una dintre ele ar trebui sa ma astept la belele din partea masinii?
Sunt nou pe aici asadar nu cunosc regulile de pe forum, am cautat totusi ceva legat de postarea de link-uri dar nu am gasit nimic
..totusi as vrea sa intreb daca se poate sa pun link-urile catre aceste trei masini aici sa vedeti si voi despre ce este vorba?
Mi-ati fi de foarte mare folos daca m-ati ajuta sa ma decid daca are rost sa "ma leg la cap" cu una dintre aceste 3 masini sau sa caut in continuare, deoarece mor de nerabdare sa urc la volanul unei Alfa Romeo 159 si s-a devin proprietarul ei
.
Astept din partea voastra orice fel de pareri, opinii, critici care sa ma faca sa aleg o AF159 potrivita pentru mine.
Va multumesc anticipat!