BZ11LVS Quote:
Salutare oameni buni! Sunt nou pe forum...(...) M-am indragostit instant de ea (...) ...am fost la autoitalia sa imi schimb distributia si le-am zis si de chestia cu clapeta...m-au sunat sa ma duc sa o iau si mi-au zis ca au curatat si clapeta (nush cat de adevarat este) dar degeaba... (...) Multi mi-au spus ca trebuie sa cumpar bascula cu totul... (...) Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu sfaturi (...) Multumesc mult!!
In primul rand bine ai venit pe forum, esti unul dintre putinii buzoieni care s-au mai inscris pe aici !
In legatura cu intrebarile situatia sta cam asa...
Sunet de diesel, clar variator si tot ce va mai decurge din asta, daca tot umbli pe acolo (adica apuca-te si comanda tot kit-ul pentru distributie, nu numai variatorul)... Pivotii de la bascule nu se pot schimba independent, asa ca ca suna-ma sa te duc undeva si sa-ti iei brate ieftine.... Clapeta de acceleratie, daca vrei sa incerci o alta pana te decizi daca sa cumperi sau sa o repari pe a ta, iti imprumut eu una.... Si cea mai importanta: cand spui ca te-ai dus la reprezentanta Autoitalia, te referi la dealerul local Fiat/Alfa Romeo ? adica AutoRavenna din Maracineni? Daca da, deja ti-ai gresit service-ul, baietii de acolo cand au vazut-o pe a mea pe elevator se uitau pe sub ea ca la Eurofighter Typhoon...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Iti voi recomanda un alt service, sub rezerva ca poate nu la reprezentanta amintita de mine te-ai referit...
Vorbim pe PM, numai bine !