Salut,
De ceva timp m-am indragostit de Alfa 147, tatal meu avand acum ceva timp un Alfa 33 care la vremea ei a fost o masina superba. Am ajuns sa imi pot permite sa imi iau o masina si pentru ca sunt disperat dupa 147 am decis ca aceasta sa fie prima masina. La noi in RO nu prea am vazut modelul cu facelift (2005+) insa am dat de una pe autovit pe care am si vazut-o si mi-a facut cu ochiul, fiind aici vorba de:
http://www.autovit.ro/alfa-romeo-147-C19017549.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Estetic masina arata foarte bine, m-am uitat sa nu cumva sa fi fost lovita si inlocuite piese insa nu parea. Masina a ajuns acum la 73k km iar in cartea service nu mai erau trecute informatii de la ultima revizie la 40k km. Mie cel putin mi s-a parut un pic dubioasa treaba pentru ca nu cred ca nu a mai dat cu ea prin service de 33k km, iar motorul pare ok, poate un pic cam zgomotos pentru km-ii pe care ii are. Nu am mai avut o alfa pe mana deci nu pot spune ca ma pricep mai ales ca este si prima mea masina. Tipul a spus ca masina are 1398cm3 insa pe autovit e trecuta ca 1600cm3 si din ce am vazut toate alfele au minim motor de 1.6 - 105cai (1600cm3).
Daca vorbesc prostii va rog corectati-ma.
Inca o chestii pe care am observat-o inainte sa ajung sa vb cu el este ca numarul de telefon afisat pe autovit este pus la inca vreo 2 masini ceea ce ma duce la concluzia ca baiatul este samsar sau ca schimba cel putin masinile destul de repede. El a spus ca este primul si unicul proprietar al masinii si ca si-a incheiat leasing-ul si ca luni-marti asteapta sa ii iasa actele si sa se finalizeze leasingul.
Are rost sa imi bat capul cu aceasta masina? Mie unul chiar mi-a placut insa nu stiu ce sa zic avand in vedere ca nu ma pricep.
Va multumesc.