citind ce s-a postat de ieri pana azi am observat intreaga istorie a automobilului in viziunea userilor alfa club ...
giulietta seamana cu astra, Astra seamana cu Megane care, zic eu, la randul lui semana cu Bravo. Si uite cum am ajuns de unde am plecat, cu cine seamana Giulietta ? Originala sau nu ideea designului, conteaza ca Giulietta nu place tuturor. Legat de punctele negative, in viziunea mea, as putea mentiona partea frontala, linia laterala.
Legat de celebrul premium de design pe care Giulietta nu l-a castigat, este cineva care considera acest rezultat injust ?
pe mine ma deranjeaza altceva la giulietta:
- alfa este cunoscuta ca o marca sportiva dar cea mai puternica versiune a Giuliettei este batuta fara drept de apel de cateva marci generaliste: Megane RS, GTI etc. Unde este spiritul cuore sportivo ? Stiu, se va spune "nu conteaza, oricum acele versiuni supersportive nu generau vanzari, deci nu conteaza". Conteaza cand vezi ca Giulietta este intodeauna dupa alte marci generaliste in orice top al sportivitatii.
- in ceea ce priveste designul, giulietta poate fi confundata usor de un ochi neavizat cu alte masini (mentionate mai sus), lucru care nu se putea spune pana acum despre niciun model alfa aparut in ultimii ani. (MiTo nu este perfect dar cel putin este original, in segmentul lui este cel mai frumos. Nimeni nu poate confunda MiTo cu nicio alta masina din segment, cel mult il poate confunda cu giulietta). Pe de alta parte, toata lumea se astepta ca alfa sa vina cu o masina mai mult decat frumusica, sa fie cea mai frumoasa insa asta nu s-a intamplat. Din nou, marci generaliste au venit cu propuneri de design mai interesante decat alfa (vezi DS4).
mare dreptate ii dau lui jaggguar, imi aduc aminte cum stateam cu ochii lipiti, la propriu, de televizor cand aparea orice alfa.
Jaggguar Quote:
P.S.: Încercaţi să vă aduceţi aminte cum le-au căzut tuturor chiloţii când au apărut, în ordine, 156, 147 sau 159.
inca mai cad multi chiloti la vederea acestor modele