@AndreiSW: Pai Alfa nu este dupa Mercedes, nici Mercedes-ul dupa Alfa. Cronologic am avut prima data un Mercedes 300d - W123 sau cobra cum e numita popular. O masina ce mi-a format pasiunea pentru aceasta marca. Dupa care am mai avut inca o cobra cu acelasi motor si un W126 300SE. Masinile astea sunt nu le mai am, din pacate. Insa, pe batatura salasluiesc (in ordine cronologica) Alfa careia ii este dedicata acest topic, un Mercedes R129 SL320 din 1993, un Grand Cherokee vechi si un W215 CL55AMG. Pe toate le conduc cu placere, in functie de starea de spirit, nevoi, cat sunt de curate in momentul in care vreau/trebuie sa le conduc sau cata benzina au in rezervor si mie mi-e lene sa ajung la benzinarie. Ca senzatie, fiecare are farmecul ei. Si Alfa, fie ca o sa mai ramana sau nu la mine, este o masina ce mi-a adus multe zambete mai ales pe drumurile virajate.
@Adrian2310 - Lupele le-am luat de la baietii de la Gamamag (imi cer scuze moderatorilor daca am gresit postand numele firmei). La ei am facut si montajul. Cost total acum vreo 9 luni, 700 de lei. Rezultatele merita fiecare banut. Daca vrei mai multe detalii, da-mi un mesaj privat si-ti dau acolo numere de telefon.
@IonutP - Bine ca nu m-ai vazut saptamana asta... De la atata munca, se vedea pe fata mea ca nu fac bine.
)