It is currently 05 Feb 2025, 17:09

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 128 29 30 31 3249 Next
Author Message
PostPosted: 12 Jan 2011, 21:22 

deocamdata nu se lasa nici cu banii lui, de aia din clauza...

PostPosted: 07 Mar 2011, 00:03 

http://sportsaim.com/epl/goals-liverpoo ... be831.html" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 07 Mar 2011, 00:26 

Amatori.
Astia spectaculosi

PostPosted: 07 Mar 2011, 00:55 

Car: 156 1.9 JTDM TRY
Flawless Victory...Fatality
Steaua-F.C. Brasov=0-3,un meci de povestit nepotilor,2 goluri de generic,o seara perfecta

PostPosted: 07 Mar 2011, 02:17 

Car: Spider & 156 SW
:clapping:

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 07 Mar 2011, 02:18 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
Jaggguar Quote:
Unul din singurele meciuri dintre Pool si Utd. in care am tinut cu ultimii, mi-e groaza la gandul ca s-ar putea sa castige Arsenal titlul. In rest ma bucur ptr. Suarez, despre care 'Arry 'master tactician' Redknapp spunea ca nu se va acomoda la fotbalul englez.
All in all, Liverpool a iesit cea mai intarita dupa ianuarie - a dat un jucator care nu se mai stressa prea mult sa joace si a luat 2 care pot face un atac exploziv (daca Carroll nu se mai accidenteaza cazand de pe scaunul de bar, mort de beat, si nu isi mai bate GF-urile:-).

PostPosted: 07 Mar 2011, 09:37 

dand Quote:
Jaggguar Quote:
Unul din singurele meciuri dintre Pool si Utd. in care am tinut cu ultimii, mi-e groaza la gandul ca s-ar putea sa castige Arsenal titlul. In rest ma bucur ptr. Suarez, despre care 'Arry 'master tactician' Redknapp spunea ca nu se va acomoda la fotbalul englez.
All in all, Liverpool a iesit cea mai intarita dupa ianuarie - a dat un jucator care nu se mai stressa prea mult sa joace si a luat 2 care pot face un atac exploziv (daca Carroll nu se mai accidenteaza cazand de pe scaunul de bar, mort de beat, si nu isi mai bate GF-urile:-).
nici nu incape vorba ca king kenny a facut una dintre cele mai bune miscari: torres era carat in spate de 'pool, in afara de primul an n-a mai jucat mare lucru, ma indoiesc ca va mai face ceva si la celski...

PostPosted: 07 Mar 2011, 14:30 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
Jaggguar Quote:
nici nu incape vorba ca king kenny a facut una dintre cele mai bune miscari: torres era carat in spate de 'pool, in afara de primul an n-a mai jucat mare lucru, ma indoiesc ca va mai face ceva si la celski...
Torres carat in spate de Pool? :shock:
Torres' stats:
2007-2008: 46 meciuri, 33 goluri
2008-2009: 38 meciuri, 17 goluri (si asta a fost campionatul cand ati fost aproape de titlu, dar mereu am zis ca explozia s-a datorat mai mult lui Benayoun)
2009-2010: 32 meciuri, 22 goluri.
20ish goluri pe sezon marchezi in Anglia daca esti someone special. Daca o faci o singura data poate fi fluke, daca o faci in 3 ani consecutivi atunci se numeste altfel.
Chiar si in sezonul asta, in care a parut absent si unfit si tot a marcat 9 goluri. Pana la meciul de ieri cu Wolves, exact acelasi numar de goluri pe care l-au reusit impreuna toti cei 4 atacanti Spurs aflati pe payroll. Acum inteleg ca toata suflarea scouse e deceptionata, dar nu i-a silit nimeni pe 50% din suporteri sa-si boteze copiii Fernando :D
Cum zice englezul, 'Form is temporary, class is permanent'. Asa ca ma astept ca Torres sa-si revina. Din pacate la Chelsea. Se prea poate sa-l fi afectat si plecarea lui Rafa in vara.
Ptr. Suarez n-ati fost primii, era bound for Spurs din sezonul trecut de cand era BMJ manager. De asta au si durat atat negocierile, Levy facuse un gentlemen's agreement cu Ajax, insa Redknapp a trecut peste rapoartele lui Broomfield (scout-ul sef) si a decis ca Suarez nu poate juca in rol de lone striker. Jucatorul isi daduse si verbal acordul sa vina la Spurs imediat dupa meciul amical cu Galatasaray din Turcia cand si-au inaugurat turcii stadionul. Asta e, good old Arry si preferinta lui ptr. proven Premiership players :?

PostPosted: 07 Mar 2011, 14:53 

@dand: este foarte important si felul in care s-au intamplat toate, in sensul in care in primul sezon Tradatorres ( :lol: ) a dat senzatia ca e special si fiecare touch e personalizat, majoritatea golurilor fiind realizari incredibile... In ultimele sezoane parerea generala a fost ca orice atacant ar fi facut ce facea el, realizarile fiind puse mai mult pe seama pasatorilor (benayoun, gerrard, kuyt, riera etc). A si ratat mult de tot, piedrea mingi, dadea senzatia generala de indolenta...plecare lui Rafa l-a afectat, dar nu numai, ci si schimbarile echipei si pasa proasta prin care 'Pool a trecut in ultimii doi ani... (sau 20 :D)

Oricum ar fi fost, plecarea lui a lasat un gust amar pe Anfield, mai ales felul in care a ales sa plece. Sa nu uitam ca toate erau lapte si miere pana cu 3 zile inainte de incheierea perioadei de transferuri, timp in care agentul lui stabilea ce si cum cu Celski. De aici si pretul imens al lui Carroll, fotbalist bun zic eu, dar overpriced serios.
Suarez... e Suarez. Mi-ar fi placut sa vina the whole cake, adica si Forlan... :)

Si mai e ceva: eu vreau sa ia Arsenal titlul, la fel cum am vrut sa-l ia anul trecut Chelsea, si stii bine de ce. It feels mizerabil, dar asta e..
Allex Quote:
Brasovul a jucat excelent. La fel, ma bucur nespus ca Otelul a batut pe Rapid. Imi doresc ca in acest an Galati sa ia campionatul, cu toate ca e greu, macar pentru Stan daca nu si pt Dorinel. Oricum, ce-a patit Steaua aseara nu se compara cu alte aventuri ale altor echipe bucurestene cu echipe din coada clasamentului, gata retrogradate :peace:
http://www.youtube.com/watch?v=vsnVwqGp7NY" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 07 Mar 2011, 19:37 

dand Quote:
Acum inteleg ca toata suflarea scouse e deceptionata, dar nu i-a silit nimeni pe 50% din suporteri sa-si boteze copiii Fernando :D
Scuze ca postez consecutiv, dar cumva mai devreme imi scapase asta. Funny, dar mai funny mi se pare ca Chelski va trebui sa se gandeasca sa joace intotdeauna in tricouri cu maneca lunga ca sa nu i se vada bitongului tatuajul cu YNWA de care vorbeste lumea...oricum, aia deceptionati si ofuscati nu inteleg o chestie: jucatorii straini care se "aciueaza" pe langa Gerrard si Carra vin si pleaca, asa a fost intotdeauna...si Torres era clar ca era doar unul dintre ei. Acum nu stiu ce sa zic, si numele copiilor si tatuajele se pot modifica :), si YNWA se poate transforma cu usurinta in ceva scris cu caractere rusesti :lol:

P.S.: stiu ca nu era de fapt un tatuaj si lumea a inteles gresit. :peace:

Last edited by Jaggguar on 07 Mar 2011, 19:42, edited 1 time in total.

PostPosted: 07 Mar 2011, 19:38 

Majoritatea iubitorilor fotbalului din provincie isi doresc ca Galatiul sa castige campionatul.....dar e un lucru bun pentru fotbalul romanesc avand in vedere ca vor evolua direct in grupele CL? :roll:

PostPosted: 07 Mar 2011, 19:42 

Crezi ca exista vreo echipa romaneasca care sa nu se faca de cacat in grupele UCL? Toate-o apa si-un pamant...

PostPosted: 07 Mar 2011, 21:03 

Jaggguar Quote:
dand Quote:
Acum inteleg ca toata suflarea scouse e deceptionata, dar nu i-a silit nimeni pe 50% din suporteri sa-si boteze copiii Fernando :D
Scuze ca postez consecutiv, dar cumva mai devreme imi scapase asta. Funny, dar mai funny mi se pare ca Chelski va trebui sa se gandeasca sa joace intotdeauna in tricouri cu maneca lunga ca sa nu i se vada bitongului tatuajul cu YNWA de care vorbeste lumea...oricum, aia deceptionati si ofuscati nu inteleg o chestie: jucatorii straini care se "aciueaza" pe langa Gerrard si Carra vin si pleaca, asa a fost intotdeauna...si Torres era clar ca era doar unul dintre ei. Acum nu stiu ce sa zic, si numele copiilor si tatuajele se pot modifica :), si YNWA se poate transforma cu usurinta in ceva scris cu caractere rusesti :lol:

P.S.: stiu ca nu era de fapt un tatuaj si lumea a inteles gresit. :peace:
Acum la chestia asta eu judec putin diferit. Nu poti acuza un fotbalist ca isi urmareste interesul (bani, trofee etc) atata vreme cat se comporta profesionist fata de clubul de la care pleaca. Totusi Torres nu cred ca merita adjectivele, daca era numai dupa bani se putea duce lejer la City sau sa fi plecat la Chavs acum 2 ani cand ii ofereau sume fantasmagorice. Din cate stiu, el a acceptat un pay cut substantial sa vina la Liverpool, salariul pe care il avea la Atletico era mai mic decat ce a avut initial la Pool. Stivi n-a tinut capul de afis dupa Istanbul 2005 amenintand ca pleaca? Iar dupa evolutiile din ultimii doi ani cine sa-i dea salariu mai mare decat are acum? Cat despre Carra, un adevarat Yid, a inscris de mai multe ori ptr. Tottenham decat a facut-o ptr. Pool (trei autogoluri, doua pe WHL si unul pe Anfield impotriva lui Spurs) :)
In alta ordine de idei, Carroll v-a costat 35Mio nu numai ptr. ca a venit in ultima zi de transferuri, ci ptr. ca daca-l dadea pe mai putini bani, geordies chiar l-ar fi linsat pe Mike Ashley. Eu sunt curios cu asta, daca despre Suarez eram convins ca va fi 'triffic' player :) , mixed feelings despre Carroll. Jeez, la varsta lui omul are un dosar pe langa care Mutu pare mic copil. Batai in cluburi, nopti in arest, accidentare survenita ca urmare a dezechilibrarii pe un scaun de bar dupa 11 pinturi si cateva randuri de Jagermeister, ordin judecatoresc sa locuiasca cu seniorii echipei. Si ma gandesc ca avea 20k pe saptamana cand facea toate astea, acum la 80k e si mai problematic.

PostPosted: 07 Mar 2011, 22:40 

dand Quote:

Acum la chestia asta eu judec putin diferit. Nu poti acuza un fotbalist ca isi urmareste interesul (bani, trofee etc) atata vreme cat se comporta profesionist fata de clubul de la care pleaca. Totusi Torres nu cred ca merita adjectivele, daca era numai dupa bani se putea duce lejer la City sau sa fi plecat la Chavs acum 2 ani cand ii ofereau sume fantasmagorice. Din cate stiu, el a acceptat un pay cut substantial sa vina la Liverpool, salariul pe care il avea la Atletico era mai mic decat ce a avut initial la Pool.

Pai eu exact asta spuneam, ca multi inteleg miscarea si se asteptau ca Torres sa nu ramana pe veci aici. Acum sa nu bagi all the scousers in aceeasi oala cu pustii aia care dadeau foc la tricouri... Apropos, fiindca nu am mai putut edita mesajul de mai sus: cred ca forma lui Torres a avut muuult de-a face cu plecarea lui Xabi Alonso...
dand Quote:
Stivi n-a tinut capul de afis dupa Istanbul 2005 amenintand ca pleaca?
Cred ca la S.G. nu s-a pus problema niciodata cu adevarat sa plece, decat atunci cand a fost vroba de Real. E inca pe Anfield, nu? Si oricum, ma gandesc ca cei ce se pricep la fotbal s-au prins demult ca nu va da nicaieri acelasi randament pe care l-a dat pentru Liverpool.
dand Quote:
Cat despre Carra, un adevarat Yid, a inscris de mai multe ori ptr. Tottenham decat a facut-o ptr. Pool (trei autogoluri, doua pe WHL si unul pe Anfield impotriva lui Spurs) :)
Carra e Carra, e ca si cand s-ar fi nascut odata cu L'pool...i se iarta tot. Stii ce i-a zis ieri lui Nani dupa intrarea aia urata? YNWA...adica You'll Never Walk Again. Eh, jokes..
dand Quote:
In alta ordine de idei, Carroll v-a costat 35Mio nu numai ptr. ca a venit in ultima zi de transferuri, ci ptr. ca daca-l dadea pe mai putini bani, geordies chiar l-ar fi linsat pe Mike Ashley. Eu sunt curios cu asta, daca despre Suarez eram convins ca va fi 'triffic' player :) , mixed feelings despre Carroll. Jeez, la varsta lui omul are un dosar pe langa care Mutu pare mic copil. Batai in cluburi, nopti in arest, accidentare survenita ca urmare a dezechilibrarii pe un scaun de bar dupa 11 pinturi si cateva randuri de Jagermeister, ordin judecatoresc sa locuiasca cu seniorii echipei. Si ma gandesc ca avea 20k pe saptamana cand facea toate astea, acum la 80k e si mai problematic.
Da, stiu ca e problematic, dar da bine cu capul. Si Steve de bine cu pumnul :lol: ...Acum serios vorbind, sa vedem cine-i va da centrarile de care are nevoie. Eu mai astept putin inainte sa zic ce e cu el. Suarez? Hm, e inceputul prea bun, sa vedem iarasi ce va urma. Oricum, per total eu zic ca Suarez + Carroll inseamna muuult mai mult decat Torres.

PostPosted: 08 Mar 2011, 03:42 

Jaggguar Quote:
Crezi ca exista vreo echipa romaneasca care sa nu se faca de cacat in grupele UCL? Toate-o apa si-un pamant...
Sunt sigur ca avem 2-3 echipe cu jucatori buni care ar putea obtine locul 3 in grupa.Problema e conducerea de toata jena.In plus sa avem pentru al doilea an consecutiv o echipa care nu poate organiza meciurile pe teren propriu e cam de rasul europei

PostPosted: 08 Mar 2011, 12:39 

Nu sunt de acord cu tine. Sunt convins ca nici Timisoara, nici Otelul, nici Steaua, Rapid sau Dinamo, nici CFR, nici Vaslui nu vor fi in stare sa face ceva notabil in grupe, si asta in primul si in primul rand fiindca nu isi propun niciodata si in al doilea rand fiindca nu pot. Toate echipele romanesti vaneaza banii UCL plus ceva firimituri din ceva egaluir sau eventuale victorii. Suntem micuti in primul rand fiindca vrem asta si d-abia apoi fiindca nu putem mai mult.
LEONE Quote:
Sunt sigur ca avem 2-3 echipe cu jucatori buni care ar putea obtine locul 3 in grupa.
elocvent?

Cat despre organizare... e pacat sa te gandesti asa. Unirea a meritat atunci sa joace in UCL, la fel si Otelul acum, macar pentru parcursul de anul asta, daca nu pentru faptul ca Stan este manager cu creier si a inteles ca trebuie sa lase lucrurile sa se construiasca. Daca vei cauta putin, si nu trebuie sa cauti prea mult, vei vedea cat s-a chinuit clubul galatean sa puna nocturna si de ce piedici s-a lovit (inclusiv dezacordul unor locatari din blocul vecin, neparticiparea primariei, etc), adica nu chestii care ar fi tinut de ei.
Si da, imi doresc Otelul in UCL fiindca vreau sa vad ce poate face o echipa organizata si profesionista cu 10 milioane de euro, fiindca ma gandesc ca acolo sunt cele mai mari sanse sa vedem banii aia reinvestiti :wink: .

PostPosted: 08 Mar 2011, 12:45 

de acord cu @jaggguar, cu toate ca am ceva dubii ca banii se vor reinvesti.

PostPosted: 08 Mar 2011, 14:46 

Car: Vespa
si eu as vrea sa nu mai fie Bucurestiul ``miezul`` ca prea si-au luat-o in cap si defapt s-au bazat numai pe aranjamente ... dupa 90 la orice iesire ne-am facut de caca cu echipe mici , fara pretentii ... sunt bucurestean si dinamovist convins dar asta e realitatea . vreau si io sa vad ceva performanta pe bune si sa ii vad pe jucatori mai des in ziare de sport decat in Ciao si Star ...

PostPosted: 08 Mar 2011, 22:11 

O mare sansa i se da lui Cartu si sper sa profite de ea. Cel mai tare ma bucur ca pleaca MM si sper ca Steaua sa arate, macar pentru doua luni, ca un club serios si profesionist.

PostPosted: 08 Mar 2011, 22:25 

valerica Quote:
O mare sansa i se da lui Cartu si sper sa profite de ea. Cel mai tare ma bucur ca pleaca MM si sper ca Steaua sa arate, macar pentru doua luni, ca un club serios si profesionist.
:)) club serios? poate o stana de oi serioase. Nu mi-o lua in nume de rau Valerica dar becali i printre ce mai tampiti conducatori(patroni) din Romania.

ex:FF2 1.6 tdci 109 cp Wagon

PostPosted: 08 Mar 2011, 22:36 

e cel mai tampit patron de club din Romania!
nu am zis ca e club serios, ca nu e, asta o demonstreaza prin felul in care isi trateaza angajatii si jucatorii, dar as vrea sa vad alta atitudine in returul acesta. Cartu nu are nimic de pierdut si ar face bine ca in perioada asta scurta, sa joace ofensiv si cu tot ce are mai bun, cu riscul de a da gres.

PostPosted: 09 Mar 2011, 04:10 

E in topul celor mai nebuni 10 conducatori din lume,ce sa-i ceri....singurul lucru pozitiv e ca e un mascarici si ne mai face sa radem cand mai apare la televizor :)
Una peste alta,s-a dus naibi coeficientul nostru,daca o tinem tot asa o sa avem o echipa in preliminarile CL si doua echipe(locul 2 si castigatoare cupei) in EL.Si cu tot showul pe care ni-l ofera marile echipe in aceste competitii parca nu are acelasi farmec daca nu e si o echipa romanesca

PostPosted: 09 Mar 2011, 11:22 

Fotbalul de la noi este in stransa legatura cu evolutia economica a tarii. Cu economia, cu turismul, cu infrastructura, cu industria, etc...cat timp toate vor merge prost acolo se va reflecta si nivelul fotbalului.
Atat timp cat nimic nu se dezvolta si totul este tinut in viata de "aparate" asa vom avea si fotbalul, stadioanele, jucatorii si conducatorii. Este doar o ramura din care se scot si fac bani dar la un nivel mediocru al fotbalului.
Peste tot avem mascarici, chiar daca unii poarta costume.
Este doar un business. Din pacate.
Iar cat priveste prezenta unor echipe romanesti in UCL si ceva realizari ale lor, sa fim realisti.

PostPosted: 27 Mar 2011, 14:52 

Car: Vespa
mai ramane Lucescu la nationala ? sau cine trebuie sa ne mai umileasca ca sa se schimbe ceva ? in momentul de fata doar Hagi cred ca e o varianta mai proasta decat Lucescu ( Razvan logic ) .

PostPosted: 27 Mar 2011, 19:43 

se poate si mai prost decat Hagi. Ai uitat de un Halagian, un Lacatus, un Sumudica, antrenori grei dom'ne. Pe de alta parte, fie cum o fi, eu l-as mai lasa pe Razvan, ba chiar cu garantarea contractului pe urmatorii 4 ani. He's the next best thing atata timp cat taica-sau e ocupat cu batut Barcelone si alte chestii. Nu cred ca e in totalitate vina sa, cu toate ca face niste greseli destul de evidente (Florescu, punct) .Totusi, mie nu-mi prea vine sa cred ca peste tot pe unde a fost pana acum a dat-o la plezneala si i-a iesit iar la nationala e deodata slab..

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 128 29 30 31 3249 Next

All times are UTC+03:00