dand Quote:
Acum la chestia asta eu judec putin diferit. Nu poti acuza un fotbalist ca isi urmareste interesul (bani, trofee etc) atata vreme cat se comporta profesionist fata de clubul de la care pleaca. Totusi Torres nu cred ca merita adjectivele, daca era numai dupa bani se putea duce lejer la City sau sa fi plecat la Chavs acum 2 ani cand ii ofereau sume fantasmagorice. Din cate stiu, el a acceptat un pay cut substantial sa vina la Liverpool, salariul pe care il avea la Atletico era mai mic decat ce a avut initial la Pool.
Pai eu exact asta spuneam, ca multi inteleg miscarea si se asteptau ca Torres sa nu ramana pe veci aici. Acum sa nu bagi all the scousers in aceeasi oala cu pustii aia care dadeau foc la tricouri... Apropos, fiindca nu am mai putut edita mesajul de mai sus: cred ca forma lui Torres a avut muuult de-a face cu plecarea lui Xabi Alonso...
dand Quote:
Stivi n-a tinut capul de afis dupa Istanbul 2005 amenintand ca pleaca?
Cred ca la S.G. nu s-a pus problema niciodata cu adevarat sa plece, decat atunci cand a fost vroba de Real. E inca pe Anfield, nu? Si oricum, ma gandesc ca cei ce se pricep la fotbal s-au prins demult ca nu va da nicaieri acelasi randament pe care l-a dat pentru Liverpool.
dand Quote:
Cat despre Carra, un adevarat Yid, a inscris de mai multe ori ptr. Tottenham decat a facut-o ptr. Pool (trei autogoluri, doua pe WHL si unul pe Anfield impotriva lui Spurs)
Carra e Carra, e ca si cand s-ar fi nascut odata cu L'pool...i se iarta tot. Stii ce i-a zis ieri lui Nani dupa intrarea aia urata? YNWA...adica You'll Never Walk Again. Eh, jokes..
dand Quote:
In alta ordine de idei, Carroll v-a costat 35Mio nu numai ptr. ca a venit in ultima zi de transferuri, ci ptr. ca daca-l dadea pe mai putini bani, geordies chiar l-ar fi linsat pe Mike Ashley. Eu sunt curios cu asta, daca despre Suarez eram convins ca va fi 'triffic' player
, mixed feelings despre Carroll. Jeez, la varsta lui omul are un dosar pe langa care Mutu pare mic copil. Batai in cluburi, nopti in arest, accidentare survenita ca urmare a dezechilibrarii pe un scaun de bar dupa 11 pinturi si cateva randuri de Jagermeister, ordin judecatoresc sa locuiasca cu seniorii echipei. Si ma gandesc ca avea 20k pe saptamana cand facea toate astea, acum la 80k e si mai problematic.
Da, stiu ca e problematic, dar da bine cu capul. Si Steve de bine cu pumnul
...Acum serios vorbind, sa vedem cine-i va da centrarile de care are nevoie. Eu mai astept putin inainte sa zic ce e cu el. Suarez? Hm, e inceputul prea bun, sa vedem iarasi ce va urma. Oricum, per total eu zic ca Suarez + Carroll inseamna muuult mai mult decat Torres.