Totul a inceput prin februarie 2010, cand doream sa-mi schimb masina si imi cam fugeau ochii dupa alfa... In prima faza recunosc ca am fost putin retinut, apoi mi-am facut cont pe forum si am inceput sa citesc...si a inceput din ce in ce mai mult sa-mi doresc o alfa...Pe la jumatatea lui martie deja eram hotarat. Vroiam o alfa 147 si nimic altceva.
inceputul lui aprilie 2010 ( daca nu ma insel ), trebuia sa ajung sa vad un 147 negru,insa am avut ceva treaba dimineata , iar seara deja se vanduse, afland mai tarziu ca masina a intrat in club iar acum e printr-un service la vopsit ( masina lui Pablo - B-147-FLW )
vineri 2 aprilie 2010 - am mers sa vad actuala masina ( azzurro gabbiano ), vanzatorul foarte corect, mi-a spus ce probleme are, ajunsesem si la un pret ok cu el, am batut palma insa singura rugaminte a lui a fost daca pot sa-i las masina peste wekend sa ajunga pana la iasi la rude. Nu vreti sa stiti cum am dormit wekend-ul respectiv, defapt nu prea am dormit.
luni 5 aprilie 2010 - ma intalnesc cu proprietarul si am mers sa facem actele.
5 - 7 aprilie 2010 - cred ca am consumat un rezervor de benzina...si nu tin minte sa fi facut altceva in afara de a face dure cu alfa. Mai ceva ca un copil care are o jucarie noua
8 aprilie 2010 , imi amintesc si acum cum am stat 4 ore in parcarea de la politie din pipera, asteptand nerabdator noul talon de la prima mea alfa.
De atunci au trecut 12 luni, cu bune si rele, insa satisfactia de a conduce aceasta masina a ramas acceiasi.
Chiar daca a trecut un an, inca intorc capul dupa ea aproape de fiecare data cand parchez... in orice parcare as pune-o iese cu nasul ala lung in afara si parca te priveste urat
) .
Pe langa o masina de care nu m-am saturat sa o conduc, am intalnit o comunitate de oameni foarte ajutatori si prietenosi. Sunt mandru ca posed si conduc o alfa, sunt mandru ca fac parte din alfaclub.
Toate cele bune si ne vedem la urmatoarea intalnire alfaclub. P.S. sper sa nu ratez si alfafest-ul de anul acesta.