Franco_Torino Quote:
eu vreau sa imi iau un sw de 1.9 16v dar inca nu sunt decis bine.am inteles ca are probleme cu electronica.
Lucrul asta este atat de departe de adevar incat nici nu stiu de unde sa incep.Poate daca ai tu putina rabdare si rasfoiesti faginile forumului te vei convinge singur ca SW-ul de 1,9 si 16V nu are nici o problema cu electronica.Acasa la ei,si Alfa tot e asaltata de mituri gaunoase!
Franco_Torino Quote:
un domn care lucreza in fabrica la torino... a zis ca el a avut o alfa 147 care a cam creat probleme.acum are un GT si zice ca e o bijuterie?
Poate nu stii,dar GT-ul se bazeaza in mare parte pe 147,interiorul provenind complet de la modelul compact.Sa acorde muncitorii italieni o atentie mai mare totusi finisajelor modelului mai scump si mai prestigios?Tot ce se poate.Tot ce stiu,din marturiile altor alfisti este ca desi trenul de rulare provine si el de la 147/156,comportamentul rutier este mul mai bun in cazul GT-ul,si nu doar din cauza suspensiei sport.
Franco_Torino Quote:
eu as vrea a doua serie pt ca daca a avut ceva probleme prima acum cred ca mecanici au rezolvat tot.voi ce ziceti?
Aici intuitia ta iti da dreptate.Este cunoscut ca la Alfa,primele modele produse din cadrul aceluiasi model au ceva probleme care in timp sunt remediate.Lucru valabil mai ales la 156.Daca iti permiti generatia produsa incepand cu 2004,cea cu facelift,banuiesc ca nu vei avea nici o problema.Daca nu,cea din 2002,cand s-a introdus noul bord.