Dragos Quote:
Am trait sa aud ca neparticipand la protest cu saracii aia de BMWisti esti un vero cuore sportivo. E grav ca vorba aia cu haina face pe om e tot mai luata in serios de multimea de capsunari venita din IT cu alfe. Chiar ieri ma uitam la un 156 argintiu sperand sa vad o fata cunoscuta. Mi-a ranjit un tigan mustacios cu palarie de pe scaunul din dreapta si o piranda cu batic si codite impletite cu puradel cu tot pe bancheta din spate.
De ce te deranjeaza asa tare? Tu oricum ai fiat.
mugurel... multe prostii scriu astia pe mail & mess. Pe langa faptul ca eu nu cred ca sa se fi intamplat ce zic ei in Franta in 1998, restul sunt numai populisme ieftine, scrise penibil desigur cu majuscule. Iar finalul...
mugurel Quote:
Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii).
Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat in 17 ianuarie sa fie accesat de cel putin 100.000 de romani. Pana acum el a fost trimis la peste 1800 de useri. Alatura-te si tu si trimite la cel putin 10 prieteni.
Logica lor e cam asa: nu faceti plinul de la OMV ca sa desecretizeze contractul de privatizare. Mi se pare logic
Iar apoi cireasa de pe tor: "proportie geometrica". Or fi vrut sa zica medie geometrica sau poate progresie geometrica. Adica trimiti azi la 1, maine la 2, poimaine la 4, raspoimaine la 8... deja au trimis ei la peste 1800 useri... right
Oricum, sunt sigur ca mailul e scris de acelasi ilustru care concepe mesajele alea: gigel are leucemie, mai are de strans 20.000 euro pentru operatie. trimite acest mesaj mai departe, iar yahoo si aol vor dona cate 1 cent pentru fiecare mesaj trimis. sau... yahoo se inchide... stiti si voi restul.
PS: stie cineva la ce se refera ala prin OMW?