It is currently 31 Jan 2025, 12:58

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 288 posts ]  Go to page Previous 16 7 8 9 1012 Next
Author Message
PostPosted: 14 Jan 2011, 12:16 

Cu toate ca imi pastrez parerea ca protestul in forma promovata de ninjoaca e inutil, nu pot sa nu observ decenta lui cand a picat la mijloc si toata lumea il apostrofeaza. De cealalta parte insa penibilul si prostia a atins niste cote...
Am trait sa aud ca neparticipand la protest cu saracii aia de BMWisti esti un vero cuore sportivo. E grav ca vorba aia cu haina face pe om e tot mai luata in serios de multimea de capsunari venita din IT cu alfe. Chiar ieri ma uitam la un 156 argintiu sperand sa vad o fata cunoscuta. Mi-a ranjit un tigan mustacios cu palarie de pe scaunul din dreapta si o piranda cu batic si codite impletite cu puradel cu tot pe bancheta din spate.
Am trait sa vad si vanzatorul de la benzinarie care e un fel de erou national pentru ca munceste 12 ore, adica in ture(liberul de dupa tura nu se spune ca nu avantajeza). E un martir si pentru ca e singurul angajat din lume cu un sef ciufut.
Daca vanzatoru e martir ca trebuie sa faca programarea perioadelor de concediu pe urmatorul an, in decembrie, afla ca in alte parti se face din noiembrie si nu se plange nimeni, pt ca e normal!

PostPosted: 14 Jan 2011, 13:31 

Dragos Quote:
Cu toate ca imi pastrez parerea ca protestul in forma promovata de ninjoaca e inutil, nu pot sa nu observ decenta lui cand a picat la mijloc si toata lumea il apostrofeaza. De cealalta parte insa penibilul si prostia a atins niste cote...
Am trait sa aud ca neparticipand la protest cu saracii aia de BMWisti esti un vero cuore sportivo. E grav ca vorba aia cu haina face pe om e tot mai luata in serios de multimea de capsunari venita din IT cu alfe. Chiar ieri ma uitam la un 156 argintiu sperand sa vad o fata cunoscuta. Mi-a ranjit un tigan mustacios cu palarie de pe scaunul din dreapta si o piranda cu batic si codite impletite cu puradel cu tot pe bancheta din spate.
Am trait sa vad si vanzatorul de la benzinarie care e un fel de erou national pentru ca munceste 12 ore, adica in ture(liberul de dupa tura nu se spune ca nu avantajeza). E un martir si pentru ca e singurul angajat din lume cu un sef ciufut.
Daca vanzatoru e martir ca trebuie sa faca programarea perioadelor de concediu pe urmatorul an, in decembrie, afla ca in alte parti se face din noiembrie si nu se plange nimeni, pt ca e normal!
:goodpost:

PostPosted: 14 Jan 2011, 13:55 

Car: 156 1.9 mJTD
Protestul in forma asta ce sa zic, mi se pare si mie cam inutil insa macar atrage atentia. O idee mai buna mi se pare aceea de a nu mai alimenta de la Petrom/OMV, teoretic vorbind daca incasarile lor ar scadea dramatic ar trebui sa reactioneze intr-un fel iar dupa ei si ceilalti. De ce Petrom/OMV este tinta? Pentru ca ei fiind majoritatea au dictat pretul carburantului tot timpul si mai grav sunt singurii care folosesc resursele noastre nationale. Cumparate pana la epuizare pe doar 14 miliarde de dolari acum cativa anisori.

Image
ALFA ROMEO dauneaza grav permisului!

PostPosted: 14 Jan 2011, 14:26 

Car: Alfa Romeo 145
:goodpost:

Sustin

Hai sa bagam numai de la Rompetrol. Sunteti de acord?

PostPosted: 14 Jan 2011, 14:32 

aviz pentru cei care cred ca o sa se dea amenzi.

astia si-au cautat-o.

de acord cu politia aici si jandarmeria.

http://www.gandul.info/news/amenzi-de-d ... va-7887877" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 14 Jan 2011, 14:36 

Car: 156GTA/Giulia QV
offtopic: te laudai ca ai citit regulamentul, vezi te rog mentiunea legata de postarea consecutiva si sanctionarea adecvata...

------------------------------

Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…

PostPosted: 16 Jan 2011, 10:47 

Atata vreme cat ninjoaca pastreaza protestul in conformitate cu legea, si sanctioneaza indisciplina si violenta, are felicitarile mele.

Punct de vedere off-topic: De participat nu particip, deoarece ar insemna sa ma inham la multe alte proteste, cum ar fi impozite, taxe, starea drumurilor, aplicarea legii, pensii ametitoare pentru unii si de batjocora pentru altii, sanatate samd, care imi fac mai mult rau decat pretul pe benzina. Acestea poate merita ca o tara sa protesteze impotriva unui guvern pe care l-a ales. (ales legal sau nu)

Punct de vedere on-topic: Incerc sa reduc folositul masinii la cumparaturi, la deplasatul in locuri greu acesibile cu transportul in comun, la drumuri in afara orasului, la mersul la serviciu cand nu am nici o sansa in fata vremii, la drumuri de relaxare. Imi place mult masina mea, dar indiferent de pretul de la pompa, indiferent de cat de bine arata, merge o Alfa, sau cat de placut te simti in interiorul ei, drumurile prin Bucuresti la ora de varf nu pot fi o placere. Si oricum, este pacat, cand conjunctura o permite, sa refuzi un drum cu bicicleta, pe care il faceam vara asta pana cand a fost furata.

PostPosted: 16 Jan 2011, 12:11 

Car: Spider & 156 SW
Lupta anti-boicot :lol: :

"La benzinăria de pe Calea Sever Bocu unul dintre vânzătorii unității a achitat el combustibilulul unui client, de 10,66 lei, pentru a nu fi nevoit să mai numere monedele din borcanul cu care venise omul să plătească la casă. Protestatarii au fost și aici bine primiți, chiar dacă au blocat stația de carburanți..."

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 16 Jan 2011, 12:17 

turgon Quote:
Lupta anti-boicot :lol: :

"La benzinăria de pe Calea Sever Bocu unul dintre vânzătorii unității a achitat el combustibilulul unui client, de 10,66 lei, pentru a nu fi nevoit să mai numere monedele din borcanul cu care venise omul să plătească la casă. Protestatarii au fost și aici bine primiți, chiar dacă au blocat stația de carburanți..."
Suna a ceva necurat: benzinarii au marit preturile doar ca sa vad lumea in strada! Si abia pe locul doi e profitul!

PostPosted: 16 Jan 2011, 19:48 

nu inteleg cum de nu a venit nimanui idea de a platii cu card. pentru protest mi se mai interesant decat plata cu maruntis:
- poti sa tragi de timp, gresind pinul de cateva ori
- exista un comison minim ptr tranzactie platit de comercianti. daca suma platita e ridicol de mica comerciantul nu incaseaza practic nimic. partea proasta e ca mutam banii la alti austrieci

PostPosted: 17 Jan 2011, 10:50 

Pe scurt:

"
Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:

- acciza este de 467 EUR / tona

- taxa de drum este de 125 EUR / tona

- taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului creat in urma falimentului Bancorex), adica 10 EUR / tona

Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona.

Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR / tona (taxe si accize)

Se adauga TVA de 24 %, adica 233.28 EUR

Totalul este de 1205.28 EUR / tona

Un litru de benzina este 1,205 EUR (aproximativ 5.15 RON)

Producatorul incaseaza 370 EUR / tona

Statul incaseaza 835.28 EUR / tona

"

:) Putem trage concluziile singuri?

Alfa Romeo 147 120Hp Negru
Alfa Romeo 159 150Hp Negru
ex:
Fiat Punto - 63Hp - Alb
Rover - 140Hp - Green Racing

PostPosted: 17 Jan 2011, 14:29 

ahara Quote:
nu inteleg cum de nu a venit nimanui idea de a platii cu card. pentru protest mi se mai interesant decat plata cu maruntis:
- poti sa tragi de timp, gresind pinul de cateva ori
- exista un comison minim ptr tranzactie platit de comercianti. daca suma platita e ridicol de mica comerciantul nu incaseaza practic nimic. partea proasta e ca mutam banii la alti austrieci
Daca tu ai impresia ca plata cu cardul (including gresitul PIN-ului de 2 ori) dureaza mai mult decat numaratul monezilor de 1 ban in suma de 10 lei sau mai mult... Dar, la un calcul sumar, 10 lei inseamna 1000 de monede... cam 7-8 minute de numarat. Ca sa nu mai zic ca "baietii" faceau tot posibilul ca vanzatorul sa se incurce si sa o ia de la zero. :lol:

PostPosted: 17 Jan 2011, 14:46 

Corect.

Cel mai tare a fost unu cu Loganul care a venit cu o galeata de marunt (eu ce am strans am fost mic copil pe langa el. Dupa ce i-a lasat sa ii cantareasca, sa faca calcule - ghici - "Aratati-mi va rog frumos certificatul metrologic si actul de calibrare al cantarului." "Asta este imi pare rau ii numarati."

A alimentat de la 3 benzinarii - i-a ajuns baiatului maruntul - nici nu ma mira acest lucru.

Poza galetii mai jos.

Attachments:
galeata monezi.JPG
galeata monezi.JPG [ 50.58 KiB | Viewed 1856 times ]

PostPosted: 17 Jan 2011, 14:55 

turgon Quote:
ahara Quote:
Ca sa nu mai zic ca "baietii" faceau tot posibilul ca vanzatorul sa se incurce si sa o ia de la zero. :lol:
asta nu mi se pare ok deloc, ba mai mult mi se pare lipsa de bun simt fata de cel ce lucreaza in mod cinstit la benzinarie... :disgust: Daca acel vanzator ar fi cumva si actionar /sef /patron as fi de accord, insa, cum lucrurile nu prea stau asa, va bateti joc de niste oameni a caror singura greseala este ca au un job la benzinarie... :thumbdown:

PostPosted: 17 Jan 2011, 15:09 

Avand in vedere numarul limitat de actiuni cu care se putea protesta, cred ca referitor la situatia acelor vanzatori se poate spune... "Ghinion!"... Si-asa nu pun ei prea multa pasiune in ce fac, incat inclin sa cred ca si la ei se merge pe principiul "Timpul trece, leafa merge".

PostPosted: 17 Jan 2011, 15:30 

Car: Vespa
am primit asta pe mail ... oricum , aia cu desecretizarea contractului nu o cred ... nu se vor demasca unii pe altii , ce naiba ..

POPOR ROMAN, ROMANIE, TREZESTE-TE !!!
PROTESTUL DE LA BENZINARII TREBUIE SA CONTINUIE
SINGURA SOLUTIE ESTE CA SA FIM SOLIDARI SI
INCEPIND CU JOI 20 IANUARIE, TIMP DE 2 SAPTAMINI,
SA NU ALIMENTAM DE LA NICIO BENZINARIE OMV-PETROM.
RESTUL BENZINARIILOR NE ASTEAPTA !!!
FARA CLIENTI, SAU O REDUCERE DE 75-80% A CLIENTILOR, PE O DURATA DE 2 SAPTAMANI OMW VA AVEA PIERDERI CONSIDERABILE, ESTIMATE LA ZECI DE MILIOANE DE EURO.
OMV-PETROM NU POATE SA-SI PERMITA ASA CEVA.
IN FINAL VOR REDUCE PRETUL !!!!! NU AU ALTA SOLUTIE !!!!
In anul 1998 in Franta s-a aplicat exact acelasi gen de protest.
Shell a rezistat doar 5 zile, apoi a cedat.
PRESA, TV DIN EUROPA SI TOATA LUMEA VOR TRANSMITE ACEASTA SITUATIE, IAR POPORUL ROMAN VA CISTIGA RESPECTUL CELORLALTI, VA ARATA CA POATE SA FACA SI CE TREBUIE, CA NU ESTE RESEMNAT.
PENTRU OMW-PETROM AR FI O MARE SURPRIZA ! !!!
NU SE ASTEAPTA LA ASA CEVA, DEOARECE OMW CREDE CA :
· SUNTEM UN POPOR FARA VOINTA SI CONSTIINTA NATIONALA;
· NOI ROMANII NU PUTEM SA FACEM ASA CEVA, CA SUNTEM O MAMALIGA MOALE ;
· DACA AM “INGHITIT” IN TACERE, FARA SA AVEM NICI O REACTIE, MIZERIA DE CONTRACT PRIN CARE OMW A PRIVATIZAT PETROM-ul, POT IN CONTINUARE SA NE TRATEZE CU DISPRET, SA NE MANIPULEZE IN MOD DISCRETIONAR;
· GUVERNUL NOSTRU NU SE VA IMPLICA IAR EI, OMW VOR PUTEA SI MAI DEPARTA SA FACA CE VOR, SI SA NE-O TRAGA CUM VOR !! !!!!!!!!!!!
AMINTITI-VA DE DECEMBRIE 1989. DACA ATUNCI AM FOST MANIPULATI, SA DOVEDIM CA AM INVATAT CEVA SI DUPA 20 DE ANI SA ARATAM CA AVEM DEMNITATE, CA NU SUNTEM VACA DE MULS NICI PENTRU OMW DAR NICI PENTRU ALTII == atentie la ROSIA MONTANA !!!
TREBUIE CA 2 SAPTAMINI SA NU ALIMENTATI DE LA OMW-PETROM.
AVEM ACUM ACEASTA OPORTUNITATE, REZULTATUL LACOMIEI DUSE PESTE LIMITA DE OMW, DAR SI DE DELASAREA GUVERNULUI NOSTRU.
SA ARATAM, CA NOI ASTIA MULTI, STIM ACUM CE TREBUIE SA FACEM
Dati mai departe acest mesaj, sa ajunga in toata tara
RECUNOSTIINTA TINERILOR , EI SUNT VIITORUL ROMANIEI
MERITA SA INCERCAM ! NU E GREU ! DATI MAI DEPARTE MACAR PRIETENILOR SOFERI !
APEL CATRE ROMANII CARORA LE PASA ! MERITA SA DOVEDIM CA SUNTEM O FORTA DACA SUNTEM UNITI !
Din 17 ianuarie 2011, NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM !!!
Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor. Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata.

Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii).
Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat in 17 ianuarie sa fie accesat de cel putin 100.000 de romani. Pana acum el a fost trimis la peste 1800 de useri. Alatura-te si tu si trimite la cel putin 10 prieteni.

PostPosted: 17 Jan 2011, 16:40 

Car: Alfa Romeo Brera
Mi se pare cea mai plauzibila metoda de protest .
Alimentam toti de la o singura companie de combustibil astfel incat ceilalti sa scada pretul ulterior venind din urma si celelalte companii pentru a nu-si pierde clientii .

Sustin ! :peace:

EX: Alfa Romeo 159 my09 2.0JTDm TI
EX: Renault Twingo 1.2
EX: Fiat Barchetta 1.8
EX: Alfa Romeo 159 my08 1.9JTDm
EX: Alfa Romeo 147 1.9JTD 140cp(soft Tibi)
Ex: Skoda Fabia 1.2 54cp

PostPosted: 17 Jan 2011, 19:01 

Adica ce spuneam acum o saptamana. Metoda dezbina si cucereste.

PostPosted: 17 Jan 2011, 19:21 

PabloBVR Quote:
Alimentam toti de la o singura companie de combustibil astfel incat ceilalti sa scada pretul ulterior venind din urma si celelalte companii pentru a nu-si pierde clientii .

Sustin ! :peace:
E invers, se alege una si de acolo nu alimentam. Si mie imi pare cea mai buna metoda, singura la indemana noua, numai ca nu stiu cat de eficienta va fi... exista o multime de companii care au carduri de combustibil emise de OMW-Petrom si ai caror angajati, fie ce-o fi, vor alimenta de acolo din necesitate.

Astazi, 17 ianuarie, prima zi de protest. N-am vazut benzinarie fara 5-6 masini la pompa...

PostPosted: 17 Jan 2011, 19:47 

Car: Alfa Romeo 147
Daca majoritatea nu ar mai alimenta de la OMV-Petrom cu ati spus voi si ar ramane doar cei cu carduri, sigur isi vor pune cei de la conducere cateva semne de intrebare, deoarece incasarile vor scadea considerabil. cati au card pt combustibil? 30%? si restul? platesc cash... deci cred ca este cea mai buna metoda de protest si in accelasi timp echitabila. Cei care au venit cu galeti si ligheane mi se par ca au un comportament de balta ( tarani topiti ) . Ninjoaca se bucura ca un copil de parca ala cu galeata ar fi facut vreo bravura, iar cel care lucreaza acolo cu ce o fi gresit sa fie chinuit asa?

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 17 Jan 2011, 20:00 

Stire pe ProTV: incasarile de azi au scazut cu ~20%. Acum nu stiu cat de precise sunt datele.

Spider 916 ph2
Ex: 159 2.4 TI
Ex: Giulietta 1.6 JTDm
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 120+ CP
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 115+ CP MUSTERICA

PostPosted: 17 Jan 2011, 20:07 

Dragos Quote:
De ce te deranjeaza asa tare? Tu oricum ai fiat.

mugurel... multe prostii scriu astia pe mail & mess. Pe langa faptul ca eu nu cred ca sa se fi intamplat ce zic ei in Franta in 1998, restul sunt numai populisme ieftine, scrise penibil desigur cu majuscule. Iar finalul...
mugurel Quote:
Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii).
Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat in 17 ianuarie sa fie accesat de cel putin 100.000 de romani. Pana acum el a fost trimis la peste 1800 de useri. Alatura-te si tu si trimite la cel putin 10 prieteni.
Logica lor e cam asa: nu faceti plinul de la OMV ca sa desecretizeze contractul de privatizare. Mi se pare logic :roll:
Iar apoi cireasa de pe tor: "proportie geometrica". Or fi vrut sa zica medie geometrica sau poate progresie geometrica. Adica trimiti azi la 1, maine la 2, poimaine la 4, raspoimaine la 8... deja au trimis ei la peste 1800 useri... right :D

Oricum, sunt sigur ca mailul e scris de acelasi ilustru care concepe mesajele alea: gigel are leucemie, mai are de strans 20.000 euro pentru operatie. trimite acest mesaj mai departe, iar yahoo si aol vor dona cate 1 cent pentru fiecare mesaj trimis. sau... yahoo se inchide... stiti si voi restul.

PS: stie cineva la ce se refera ala prin OMW?

Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6

PostPosted: 17 Jan 2011, 20:08 

Jaggguar Quote:
PabloBVR Quote:
Si mie imi pare cea mai buna metoda, singura la indemana noua, numai ca nu stiu cat de eficienta va fi... exista o multime de companii care au carduri de combustibil emise de OMW-Petrom si ai caror angajati, fie ce-o fi, vor alimenta de acolo din necesitate.

Astazi, 17 ianuarie, prima zi de protest. N-am vazut benzinarie fara 5-6 masini la pompa...
    Protestul de azi privind boicotarea tuturor benzinariilor a fost un esec si era previzibil ca asa va fii.
    Pe de alta parte, nu avea nicio miza pentru ca benzinariile nu resimt nicio pierdere daca un oarecare client, generic numit "Gigel" nu alimenteaza pe 17,18,19 dar a facut plinul acum doua zile pentru toata luna. (clientul Gigel a consumat tot atata benzina precum consuma in lunile anterioare, nicio pierdere pentru benzinarie). Singurul efect ce ar putea sa apara ar fii aparatia unor dezechilibre a cash-flow-ului, dar si asta pe o perioada foarte scurta de timp. Daca mai tinem cont ca acest protest a fost intens mediatizat, as fi tentat sa cred ca orice manager cu mintea la cap si macar liceul absolvit s-a pus la adapost ...
      Cei ce au carduri de combustibil nu au cum sa participe la acest protest oricat ar vrea. Nu poti refuza un business pentru ca e protest, cel putin nu in Romania anului 2011 :nono: Pentru compani sunt alte reguli, daca nu ma insel si alte preturi -marile companii isi negociaza valoarea discountul-ui aplicat la preturile de la pompa ...

Last edited by goldfinger on 17 Jan 2011, 20:35, edited 1 time in total.

PostPosted: 17 Jan 2011, 20:14 

ca sa fie concludente cifrele trebuie continuat protestul cateva zile la rand (6-7 zile) astfel incat scaderea sa nu se puna pe seama fluctuatiilor normale in anumite perioade de timp. exemplu: probabil ca ati observat ca de cateva zile e cald si frumos afara si ca unii oameni si-au mai lasat masinile acasa. in plus, lipsa zapezii a lasat oamenii acasa, nu s-au mai perindat in statiunile montane pentru ski sau alte activitati. asadar continuati baieti, continuati. eu am inceput sa-mi exprim nemultumirea de vreo 3 luni: alimentez mai putin si merg mai mult cu metroul, pe jos, cu autobuzul,... :D rezultatul? mai multe lovele ramase in buzunar.

PS. sau, ca sa pornesc pe ideea conspirationista: baietii declara azi pierderi de 20% (sau incasari mai mici cu 20%), morala - OK baieti, v-ati facut damblaua, ati protestat, acum treceti din nou la consum ca asa va sade bine :lol:

PostPosted: 18 Jan 2011, 00:39 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
      ibiza Quote:
      mugurel... multe prostii scriu astia pe mail & mess. Pe langa faptul ca eu nu cred ca sa se fi intamplat ce zic ei in Franta in 1998, restul sunt numai populisme ieftine, scrise penibil desigur cu majuscule. Iar finalul...
      A fost intr-adevar un protest amplu fata de Shell, care se studiaza si la London Business School la lectia de masses boycott si cum sa previi asta, insa nu are legatura directa cu pretul ci cu o chestie ecologica si un comportament neadecvat al companiei (Brent Spar, 'can't be arsed' sa caut la ora asta despre ce s-a intamplat atunci).
      In rest imi mentin parerea, daca nu iti convine pretul, nu cumperi, restul e marlanie cu monezile si chiar ma intreb cum de patronii statiilor de benzina nu au afisat anunturi la pompa cu 'Nu primim monezi in cantitate mai mare de...' si nu au pus avocatii la treaba. In alte tari ar fi fost mana cereasca nu numai ptr. patroni ci ptr. oricine ce s-ar fi aflat in statia respectiva, nu te duci la serviciu atunci motivand ca un oarecare gigel a platit cu monezi, ai stat 2 ore la coada asteptand si asta ti-a cauzat si migrene si stare claustrofobica etc. Si iarasi, mersul cu masina nu e un drept nicaieri in lume in afara de Romania.

Post new topic  Reply to topic  [ 288 posts ]  Go to page Previous 16 7 8 9 1012 Next

All times are UTC+03:00