Tupac,nu era link comercial ..nu era link din care eu obtineam venituri ..nu era link catre ceva cu specific auto ..Credeam ca am dreptul la link catre articole legate de oameni de cultura ai nemului romanesc..In fine,tu ai perfecta dreptate aici.Intr-adevar,nu-i vorba de interpretare ci este regula ,insa regulamentul s-a mai schimbat in timp si nu eram la curent cu reglementarea asta legata de semnaturi. Cred ca ar trebui discutat aspectul asta,poate unii ar vrea sa-si puna la semnatura blogul sau situl masinii (cei care le au modificate)
Tzzivii ,te rog sa arati aici cum te-am amenintat.Eu cred ca interpretezi aberant. Sa stii ca sunt ultimul care as face asta,iar daca eu ti-as dori raul,crede-ma ca n-ai avea vreo veste inainte,ar fi in avantajul meu din toate punctele de vedere....numai infantilii ameninta;)
Scuza-ma dar consider ca esti TOTAL neinspirat ales pentru a modera vreun fel de forum vreodata, daca iti poti motiva actiunea in modul asta mai mult decat penibil "
mai exact a fost sters pentru ca totul era scris intr-o singura propozitie, si din numar lipsea o cifra, ceea ce denota o idee de lipsa de interes" ....demonstreaza ce afirmi te rog in fata unuia dintre colegii tai cu drepturi de administrator,ca sa nu poti edita citatul ...oricum maine il sun pe mirica, nu stiu ce cauti tu p-aici..e a doua oara cand sari rau calul legat de activitatea mea. Oare chiar esti in masura a critica ..ortografia mea?
..Tu ??...
...Iar legat de faptul ca (e posibil,era tarziu) oi fi pierdut vreo cifra in numarul de tel...era EVIDENT pentru orice copil de 3 anisori ca n-ar fi fost in interesul meu sa fac asta si se putea remedia prin cel mult inchiderea topicului pana la corectarea numarului. Sau pentru moderatori mai Moderati decat fiara de tzzivii (=)) ) ,s-ar fi rezolvat cu o nota in topic sau un pm.
Inca nu ai reusit a-mi defini fenomenul de instigare la flame si modul cum ai reusit dumneata a-l remarca in postarea mea...ca eu am incercat doar sa cer niste lamuriri care... contrar a ceea ce afirmi (ca mi-ai explicat pm..ma indoiesc ca ai fi explicat cuiva ceva vreodata tu) ,nu mi le-a oferit nimeni in ciuda faptului ca le-am solicitat in mod repetat si am dat si vreo doua reporturi.
O seara placuta !