It is currently 22 Nov 2024, 14:54

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 288 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 612 Next
Author Message
PostPosted: 08 Jan 2011, 16:03 

Car: 156 JTD/ Giulietta
Acum se organizeaza lumea si pe feisbuc si au si banner
Image

ex: 156 1.9JTD 8v
ex: 156 1.9JTD 16v
ex: 156 2.0 TS

PostPosted: 10 Jan 2011, 12:10 

Car: Alfa Romeo 145
In TM se va protesta sambata.

Cine este curios si vrea sa participe se poate anunta aici si ii voi da restul detaliilor, sau daca va este rusine de restul colegilor de pe forum ca o sa faca destule glume pe seama voastra si o sa va spuna ca nu se rezolva nimic, puteti trimite PM.

Sper sa nu ma injure foarte tare angajatii care o sa numere 3.000 de monezi de 1 BAN. Asta numai de la mine. :) :lol:

Sau poate ma gandesc si alimentez de 50 lei in monezi de 1 BAN. ( :shock: 5.000 monezi :naughty: )

PostPosted: 10 Jan 2011, 12:39 

Car: Mercedes C Coupe
ninjoaca Quote:
In TM se va protesta sambata.

Cine este curios si vrea sa participe se poate anunta aici si ii voi da restul detaliilor, sau daca va este rusine de restul colegilor de pe forum ca o sa faca destule glume pe seama voastra si o sa va spuna ca nu se rezolva nimic, puteti trimite PM.

Sper sa nu ma injure foarte tare angajatii care o sa numere 3.000 de monezi de 1 BAN. Asta numai de la mine. :) :lol:

Sau poate ma gandesc si alimentez de 50 lei in monezi de 1 BAN. ( :shock: 5.000 monezi :naughty: )
Si ce rezolvi asa? Iti bati joc de un om care sigur este in asentimentul tau, probabil are si el o masina iar pretul benzinei este prea mare si pentru el.

PostPosted: 10 Jan 2011, 12:57 

andreiblitz Quote:
Si ce rezolvi asa?
nu tine de rezolvat, el asta a vazut la tv si crede ca e bine, e in trend sa protestezi cat mai inedit, televizorul ne influenteaza vietile!

PostPosted: 10 Jan 2011, 13:18 

Nici nu ma astept sa rezolv mare lucru.

De fapt uitasem: erau de asteptat astfel de reactii.

Nu faceti nimic. Stati cu mainile in buzunare si lasati-va calcati in picioare. Uite mie nu imi convine pretul si asta este modalitatea mea de a protesta. Iarasi chestia cu.... asta a vazut la tv si face si el la fel - care este propunerea voastra? cum credeti voi ca ar trebui sa iti exprimi nemultumirea in tara asta de rahat, in care ni se serveste rahatul la tot pasul? si pe care noi ca niste cetateni cuminti il inghitim si mai spunem ca este si bun pe deasupra si ca oricum nu putem schimba nimic.

care este domnilor propunerea voastra? sincer chiar as vrea sa o stiu. in afara de aia cu bicicleta, ratt, ratb, ratc, mers pe jos.

pana in final si la urma urmei este timpul meu si il pierd cum vreau, iar de batut joc sa stii ca nu imi bat joc de nimeni si nu asta este intentia.
Acel angajat, va lucra tot atatea ore, isi va indeplini aceleasi sarcini din fisa postului, nu va fi luat peste picior sau ironizat, batjocorit, aruncat in el cu pahare, etc; va avea aceeasi pauza de masa - asa ca nu vad unde este bataia de joc.

PostPosted: 10 Jan 2011, 15:52 

Car: Alfa 147 1,6 16v
Cea mai tare faza ar fi ca benzinarii sa-si cumpere masini de numarat monede! :)) Se tot vorbea de alternative si pot spune ca in Olanda mi-am achizitionat bicicleta si rup pantofii pedaland iar sotia a redescoperit fascinanta calatorie cu mijloacele de transport! De ce asta? Simplu: pretul mare al combustibilului (1,62euro, mai nou), platirea parcarii oriunde mergi, trafic infernal! Si faza este ca al dracu daca protesteaza cineva la pompa in felul acesta! Ideea de protest e buna numai ca directia si modalitatea e gresita! Oricum apreciez ca totusi ca romanii incep timid sa-si cam ceara drepturile!

Ex. Alfa 147, 1.6, 16v

PostPosted: 10 Jan 2011, 15:56 

Parerea mea e ca ar trebui protestat pentru salarii mai mari, nu pentru benzina mai ieftina.

PostPosted: 10 Jan 2011, 16:08 

Stim cu totii cum este cu protestele pentru salarii. Daca as fi angajat la stat ar mai merge. Acolo ai un sindicat, etc. la privat daca faci scandal zbori.

Aici trebuie sa fii mult mai diplomat si subtil la maririle de salariu.

Dar tu ai dreptate; insa fac pariu ca nu ne strangem 50 de oameni care sa vrea sa protesteze pentru salarii sau pentru contributiile prea mari care ne sunt retinute pentru pensie, somaj, sanatate; chestii de care nu beneficiem, pentru impozitul si cota unica aplicata de minunatul nostru guvern sustinut de la Cotroceni de cel mai cretin om de pe planeta.

Acolo trebuie bine organizat, pentru ca ne trebuie autorizatie. Asta cu monezile e simpla pentru ca nu ai nevoie de autorizatie.

VREA CINEVA SA PROTESTEZE PENTRU CONTRIBUTIILE PREA MARI RETINUTE DIN SALARIU, PENTRU STATUL ROMAN?

PostPosted: 10 Jan 2011, 16:20 

Era sa uit - impozitul pe tichetele de masa si tichetele cadou 16% - ultima gaselnita a dragilor nostrii conducatori.

O sa ajungem sa platim impozit si pe telefoanele mobile.

Dar nu este nici o problema. Noi vom accepta in continuare si vom inghiti in sec.

PostPosted: 10 Jan 2011, 16:26 

ninjoaca Quote:
Era sa uit - impozitul pe tichetele de masa si tichetele cadou 16% - ultima gaselnita a dragilor nostrii conducatori.

O sa ajungem sa platim impozit si pe telefoanele mobile.

Dar nu este nici o problema. Noi vom accepta in continuare si vom inghiti in sec.
Din fericire acest impozit nu este simtit de toti angajatii, cu toate celelalte sunt de acord cu tine si probabil as protesta chiar daca nu cred sa schimbam ceva. Tara noastra este in cadere libera si nu cred ca se va intampla ceva bun in urmatorii ani.

PostPosted: 10 Jan 2011, 16:51 

ninjoaca Quote:
Asta nu e ultima gaselnita. Tichetele de masa se impoziteaza de cateva luni. Pt tichete care e modul de protest? Cumperi cu un tichet 1000 de produse ieftine?
Astea sunt circ nu proteste. Daca nu esti in stare sa iti folosesti dreptul de vot si votezi toate scursurile societatii(vezi basescu, becali, vadim, eba, udrea, lazlo tokes), nu-i moral sa protestezi.
Ori protestezi ca francezii, grecii, etc, ori le lasi. Cand o sa ia careva caramida in mana sa ii sparga geamu' la mertzan lui Boc sau la logan lui Base, o sa fie un semn ca s-a trezit romanul. Pana atunci e "dansul pinguinului".

PostPosted: 10 Jan 2011, 17:33 

Car: Alfa Romeo 155
Dupa 1989 tot timpul s-a dat vine ca ramanii nu au votat pe cine trebuie.......
Eu o sa votez pe cel ce va veni cu un proiect viabil pe o perioada de 5 ani, cu cifre si solutii, nu cu promisiuni " votati cu noi si o sa fie bine"

- 2017 - Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V TS - "2004"
- 2009 - Alfa Romeo 155 1.8 16V TS - "1996"
- 2007 - Alfa Romeo 33 1.7 8V- "1986" - ex.
- 1997 - Alfa Romeo 1750 Berlina - "1968" - ex.

PostPosted: 10 Jan 2011, 17:49 

ninjoaca Quote:
Stati cu mainile in buzunare si lasati-va calcati in picioare.
Băi, este de apreciat avântul tău revoluţionar, pe bune, precum şi entuziasmul tău, însă ce nu înţelegi tu este de ce acest protest stârneşte zâmbete în rândurile oamenilor realişti, care văd puţin peste gard şi privesc imaginea de amsamblu: nu are sens. Este exact ca în bancul ăla cu puricii care sar pe elefant, elefantul se scutură, cad toţi în afară de unul care-i rămâne agăţat de gât şi ăia de jos încep să scandeze "strânge-l de gât, strânge-l de gât...". Adică, acest protest este zero, măcar din prisma faptului că nu este gândit. Hai să îţi explic una scurtă: strategia marilor grupuri producătoare sau vânzătoare de bunuri de larg consum, se bazează pe nişte calcule simple, care calcule la rîndul lor sunt sprijinite pe informaţii legate de consumul regulat, obligatoriu. Restul, că nea Gicu pleacă mâine la pescuit sau că s-a îmbolnăvit şi nu merge 5 zile ma muncă, sunt calculate la "imprevizibil" şi sunt insignifiante. Aşadar, mai simplu, un nene care merge la serviciu zi de zi cu maşina, va consuma 30 litri de motorină pe lună, în fiecare lună, minus una în care are concediu şi nu mai consumă 30, ci consumă 130, fiindcă pleacă în Grecia. Bun, în luna ianuarie, nenea Gicu va consuma 27 de litri de motorină, fiindcă primele 3 zile din an nu va lucra. Zi-mi te rog frumos cum îl va face pe ne Gicu acest protest extra-ultra-mega bine pus la punct şi extins la nivel naţional, să consume cu 1 (unul) litru mai puţin decât de obicei? Fiindcă nea Gicu va merge la lucru şi în cele trei zile ale protestului, că trebuie să mănânce, şi chiar dacă se va alătura vouă, tot atâta motorină va consuma, alimentând în zilele premergătoare atât cât are nevoie ca să-i ajungă.

Parte mişto e că acum vine chestia aia de care te mirai tu, şi anume:
ninjoaca Quote:
care este domnilor propunerea voastra? sincer chiar as vrea sa o stiu. in afara de aia cu bicicleta, ratt, ratb, ratc, mers pe jos.
De ce e mişto? Ei bine, orş'cât de utopic va răsuna în gândirea ta revoluţionară, aceasta este de fapt soluţia viabilă, pe termen lung. Adică, consumul mai mic de carburant de face găsind soluţii alternative de transport şi nicidecum păstrându-le pe cele vechi dar mergând mai puţin, că nu se opreşte lumea. Sunt soluţiile care s-au găsit şi gândit de-a lungul timpului împotriva poluării, asta în ţările care au oameni ce gîndesc (în NYC de exemplu, pe podul care trece din Queens către Manhattan şi pe care dimineaţa este o aglomeraţie de nedescris, există o banda care este dedicată exclusiv celor care sunt măcar doi în maşină. Ăia merg mai repede, evitând traficul, şi ajung la servici dormind mai mult dimineaţa, folosind o singură maşină şi nu 2, adică înjumătăţind consumul de carburant şi poluarea. Şi vorbim de State, acolo unde până acum 3 ani un motor de 2.5 benzină era micuţ...)

Deci, soluţia este aceasta, oricât de ciudat îşi va părea, dacă vrei să protestezi într-adevăr, foloseşte în fiecare zi în care vremea îţi permite, bicicleta sau ratb. Şi fă în aşa fel încât cât mai mulţi oameni pe care îi cunoşti să procedeze la fel. Astfel, în timp, poate vei observa ceva efecte...cu toate că e mai simplu să furi Luna decât să convingi românul că e mai sănătos pentru copiii şi buzunarul lui să lase maşina (pentru care, în capul lui, unii au murit la revoluţie, dom'ne) şi să se întoarcă la tramvai, metrou, bicicletă (acolo unde e cazul)

În altă ordine de idei, m-aş căca pe mine de râs să aflu că protestul ăsta e vreun viral al benzinarilor care au aflat, statistic, că 16 ianuarie este cea mai slabă zi din an la vânzările de combustibil...

PostPosted: 10 Jan 2011, 19:11 

ok Jaggguar tu ai dreptate in ceea ce spui, numai ca la mine este asa o situatie ca daca as merge cu bicicleta la lucru am muri singur in 2 zile (ori sub un tir ori imi trebuie masina de spalat la birou si dus pt ca o sa put ca dracu). In Tm nu este metrou, iar acolo unde lucrez eu nu ajunge decat un singur autobuz care te lasa aprox la 1 km distanta si care circula la interval de aprox 40 min.
Distanta pe care o parcurg zilnic dus - intors de la lucru este de aprox 30 - 35 km.
La faza cu 2 in masina sa stii ca o respect. Eu si prietena mea lucram intamplator la aceeasi firma, iar in masina in permanenta sunt 2 persoane + unul sau doi colegi intarziati pe care ii adun de pe drum.

Intradevar mai am o varianta; sa iau tamvaiul 4 statii si apoi un autobuz inchiriat de firma care asigura transportul angajatilor, numai ca asta ar mari timpul de deplasare cu aprox 1 ora in fiecare zi; iar dupa 9 ore de munca si inca una de stat prin autobuze si tramvaie crede-ma ca mi-ar pune capac in 2 - 3 luni de zile.

Repet - stiu ca nu o sa simta mineni o pierdere - sau hai sa ii spunem o diminiare a profitului; pur si simplu poate este o joaca si o ambitie pe care o mai ai inca 30 - 40 de persoane. Deci in final eu cred ca o sa fie funny.

In acelasi timp observi ca romanul oricat de rau ar duce-o inghite si tace. Pana acum erau destul de multi cei care spuneau ca o solutie ar fi sa protestez impotriva salariilor - pentru ca ele sunt de vina - ca sunt mici si ca benzina este aliniata la pretul tarilor membre UE. Si asa dintr-o data nimeni nu mai spune nimic.

P.S: Tare faza cu elefantul :) - nu o stiam.

PostPosted: 10 Jan 2011, 19:15 

Dragos Quote:
Daca nu esti in stare sa iti folosesti dreptul de vot si votezi toate scursurile societatii(vezi basescu, becali, vadim, eba, udrea, lazlo tokes), nu-i moral sa protestezi.
In primul rand nu am votat cu nici unul din cei enumerati mai sus; asta pt ca inca nu sunt atat de dobitoc incat sa ii cred si in al doilea rand pe toti prietenii care i-am auzit ca vor sa voteze cu Basescu, i-am sfatuit sa stea acasa si sa bea o bere ca o platesc eu; numai sa nu mearga la vot. :tongue:

PostPosted: 10 Jan 2011, 19:24 

Ce mor pe aia care se¨caca¨pe ei cu bicicleta in brate.Pai credeti ca dupa 10 km de pedalat pana la servici cu urcatul de rigoare al unui deal pret de 4 km ,lac de transpiratie mai ai vreun chef de munca pana pe la vreo 10:00.E placut intradevar sa bicilesti,insa in timpul liber fara sa te preseze timpul si cu tinuta adecvata.
Pentru cei cu venituri mai modeste recomand un scooter iar pentru cei care s-au saturat ii sfatuiesc sa emigreze.

PostPosted: 10 Jan 2011, 19:35 

Car: Giulia Q
carrera Quote:
Ce mor pe aia care se¨caca¨pe ei cu bicicleta in brate.Pai credeti ca dupa 10 km de pedalat pana la servici cu urcatul de rigoare al unui deal pret de 4 km ,lac de transpiratie mai ai vreun chef de munca pana pe la vreo 10:00.E placut intradevar sa bicilesti,insa in timpul liber fara sa te preseze timpul si cu tinuta adecvata.
Pentru cei cu venituri mai modeste recomand un scooter iar pentru cei care s-au saturat ii sfatuiesc sa emigreze.
aici aveti partial dreptate, dupa ce te dai de catava ori cu bicicleta nu o sa mai transpiri asa usor .

Giulia Quadrifoglio 2.9 AT 2024 -

PostPosted: 10 Jan 2011, 19:52 

Car: Alfa 147 1,6 16v
carrera Quote:
Stimate coleg eu am emigrat intr-un stat unde mersul pe bicicleta este invatat inainte de alfabet si crede-ma ca merg in diferite birouri si cladiri de birouri si sincer nu pute nimeni ! Asa ca eu spun sa nu se mai cace romanul pe el si sa mai lase fudulia la o parte si sa foloseasca cu incredere mijloacele de trasport alternative!

Ex. Alfa 147, 1.6, 16v

PostPosted: 10 Jan 2011, 20:08 

Car: 159-Brera-Spider916
82sas Quote:
carrera Quote:
Stimate coleg eu am emigrat intr-un stat unde mersul pe bicicleta este invatat inainte de alfabet si crede-ma ca merg in diferite birouri si cladiri de birouri si sincer nu pute nimeni ! Asa ca eu spun sa nu se mai cace romanul pe el si sa mai lase fudulia la o parte si sa foloseasca cu incredere mijloacele de trasport alternative!

Pe tine te-a alergat vreodata o haita de maidanezi pe acolo ? pe mine da si culmea chiar si cei de pe strada mea la care le dau ocazional mancare , apoi cei din prima intersectie si pe urma mi-a virat un taxi in fata de era sa zbor ca n Matrix ! Totul in 10 minute , de prisos sa mai spun ca a inghetat pe dreapta scuterul.
Sa ne intelegem , una este sa mergi cu bicicleta si scuter intr-o tara care are cultura bunului simt si in care oamenii feresc astfel de calatori si alta este cel putin in Bucuresti unde multi oameni s-au nenorocit pe viata din vina unor nesimtiti sau a cainilor .
Eu sunt fumator si sedentar si momentan ma simt bine asa , cand o sa am chef sa ma las de fumat si sa ma pun la punct cu pregatirea fizica voi merge cu cativa amici care pedaleaza in fiecare duminica zeci de kilometrii Dar in Grup mare .
Sa fii fudul e una si sa fii incompatibil cu mersul pe bicicelte si alte chestii cu 2 roti e alta , parerea mea !
Sper ca unii dintre voi care vor sa blocheze benzinariile constientizeaza ca inainte cu 1-2 zile inaintea acestui protest incasarile lor vor fi enorme , orice om care a auzit de aceasta actiune va alimenta din timp tocmai pentru a nu pierde timpul atunci ...

PostPosted: 10 Jan 2011, 20:33 

Astazi, intamplator sau nu, un post de radio si anume: Europa fm, a abordat acest subiect. A fost interesanta emisiunea, cu atat mai mult cu cat am aflat informatii noi (informatii, nu pareri sau idei)!
Am recitit tot ce s-a scris pana acum, si tot nu prea am ce sa-mi concluzionez!
Posesorii de Mercedes, BMW, sau Renault vor protesta? Ma gandesc ca doar cei cu 190E, pustanii cu ursuleti si pisicute cu motor de 1.6, carora nu le-au mai iesit combinatiile cu telefoane si laptop-uri in ultima vreme, si cei cu Renault Symbol... Cei cu E Classe, Seria 5 an 2007 si Megane, nu!
In Romania, sunt salarii de 300Euro si de 3000Euro, iar in cartierul ANL Brancusi locatarii au si Dacii Nova, dar si VW Phaeton!
Romania e producatoare de carburanti!
O forma de protest e sa nu mai consumi ceva care-ti da bataie de cap, dar e bataie de joc sa alimentezi 1.3l in 16minute, si sa achiti 7.1RON in monezi de 10bani... de altfel incasatorii de la benzinarii lucreaza mult mai multe ore pe luna decat oricare roman care se duce la munca 8,5 ore/zi!
Sunt curios daca din cei ce vor sa protesteze se duce cineva sa plateasca un pachet de tigari sau o sticla de bere tot in monezi! E rusinos, nu? Cum ar fi sa achiti I-Phone-ul sau eventual un 159, cu fise? Ca, de, sunt nemotivat de scumpe!
Neoficial, 50% din benzinariile din Romania sunt francize, deci exista patroni, protejati politic, asadar faptul ca pretul carburantului creste saptamanal e o actiune politica, care se vrea a fi inca o forma de protest impotriva actualului Guvern...
De ce trebuie sa ni se intoarca cutitul in rana ca sa tipam? Sa tipam cand vrem, intacti fiind, influentati fiind doar de o constiinta limpede si plini de energia de a duce ceva pana la capat!

PostPosted: 10 Jan 2011, 21:54 

82sas Quote:
Prefer sa includ ciclismul intr-o categorie sportiva si sa-l tratez ca atare.Practic ciclismul montan ocazional in weekend-uri si am trait experienta incercarii de a combina utilul cu placutul (pedalat la servici) si spun cu o mare tristete in suflet si 88 de kg de atlet pur sange ca nu e recomandabil.
Sa-i spui lu´ ¨mutu¨(de la Florenta) ca dupa cativa km pe care trebuie sa-i parcurgi intr-un timp relativ limitat catre cladirea¨ta¨de birouri,cu cravata spanzurata de gat si pantalonii din stofa murdari de vaselina de pe lant ,nu transpiri deloc,mai ales vara la 40 de grade.Cu mana pe inima iti spun ca prefer clima 166-lui meu care papa 14-15 % in oras si specific faptul ca cei 900-1000 de km pe luna pe ca ii parcurg nu reprezinta ma mult de 4-5 % din bugetul propriu fapt pentru care ii sustin moral pe cei care au ales sa protesteze astfel importiva pretului combustibililor in Romania.
P.S. Ratele la bicicleta ma costa fix contravaloarea a 8 ore de munca (vara).
Salutari.

PostPosted: 11 Jan 2011, 07:00 

De ieri si in Ungaria s-a scumpit benzina.
Astazi are loc o conferinta a UNTRR, cu privire la scumpirea carburantilor.
S-a sesizat si Consiliul Concurentei urmand o analiza a acestei situatii.

PostPosted: 11 Jan 2011, 07:36 

Car: Alfa Romeo 147
1. pentru cei ce sustin mersul la munca cu bicicleta: Poate sunt persoane care nu pot face lucrul acesta, care tre sa fie imbracate business si sa mearga la anumite intalniri ziua, ce face? merge cu mennen-ul in rucsac si o camasa de schimb, ajunge la intalnire mai devreme cu 10minute, timp in care merge la baie se spala si isi schimba camasa? evident ca NU pentru orice om normal. Apoi, gabi are dreptate, daca vrei senzatii tari mergi cu bicicleta in bucuresti la o ora de varf, gen...9 dimineata sau 5 dupa amiaza...daca nu te alearga cainii, te alearga masinile...

2. pentru cei ce se plang ca le consuma masinile mult, am mai spus-o odata, luati-va clio 1.5 dci , consuma 6% in oras ( bucuresti ) , poate asa va veti permite motorina zilnic, fara sa mai protestati cu fise la pompa. Spre exemplu prietena mea conduce un punto 2005 cu motor de 1.2 benzina, respectiva masina consuma 6.5-7% in oras , iar alfa mea 11-12, depinde de trafic...insa sa spunem ca media este undeva la 12 . Ce as fi facut daca nu imi permiteam sa bag atata benzina? pai simplu, fie imi luam o masina care sa consume mult mai putin, fie imi puneam GPL . Ehhhh...insa vedeti dragii mei @ninjoaca... daca consuma putin si ai motorul mai mic nici cai multi nu mai ai...si nici liniute de la semafor nu poti sa faci...iar daca poti sa faci liniute consuma mult si nu-ti convine pretul carburantului si protestezi...pai cum vrei tu prietene? sa fuga tare si sa consume putin? ehhh crede-ma ca asta vrem toti...

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 11 Jan 2011, 07:36 

Car: Giulia Q
cineva a venit cu ideea ca ar fi mai bine sa bagam toti de la statia peco cu cel mai mic pret ,
dar nu stiu sa va spun cum am putea afla zilnic unde este pretul cel mai mic .

Giulia Quadrifoglio 2.9 AT 2024 -

PostPosted: 11 Jan 2011, 07:47 

Car: Alfa Romeo 147
eu alimentez de la Lukoil iar in caz alternativ Rompetrol si foarte rar Petrom, iar OMV niciodata ( poate doar sa raman fara benzina si sa nu am alta alternativa ).
Chiar nu ma intereseaza ce parere au restul de benzina celor de la Lukoil, proasta sau buna. Este adevarat ca nu arde la fel de repede ca alto 101 de la rompetrol, insa si pretul este aproape cu 1 leu mai scazut / litru . Drept urmare, in oras alimentez cu fara plumb 95, iar cand ies la drum lung prefer ecto 98.

De ce alimentez de la Lukoil? pai e simplu, chiar apreciez aceasta companie, din simplul fapt ca are pretul putin mai scazut ca petrom-ul, iar petromul sau rompetrolul produc benzina la noi in tara si ca dracu au preturi mai ridicate. Ok am inteles, poate au carburantul mai bun putin insa, totusi o fac aici la noi nu trebuia sa aibe un pret mai mic decat altii? Si sa nu mai spun, ca in urma cu aproximativ 1 an am alimentat de la petrom-ul dupa splaiul unirii, pana sa ajungi la spitalul universitar, iar pur si simplu nu mai tragea masina si se ineca... si sa mai spun si faza cu furatul la pompe ? Vedeti, acestea sunt motivele pentru care prefer Lukoil , intotdeauna am avut acceiasi calitate a carburantului si un pret corect .

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

Post new topic  Reply to topic  [ 288 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 612 Next

All times are UTC+03:00