It is currently 22 Nov 2024, 16:16

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 288 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 512 Next
Author Message
PostPosted: 06 Jan 2011, 08:16 

Car: Alfa Romeo 145
raresr10 Quote:
Urmeaza sa protesteze si cei care fumeaza daca se scumpesc tigarile nu?
DA. Eu unul nu imi mai cumpar tigari din Romanica. Merg odata pe luna la sarbi si imi iau de acolo cu 100 lei 3 cartuse (30 pachete) care imi ajung toata luna + multe alte produse ce le cumperi o singura data pe luna gen detergent, pasta de dinti, sampon, etc.

In Romanica as plati aprox 330 lei pe 3 cartuse de tigari, iar daca adun benzina oana acolo si inapoi tot ies mai ieftin ca in Romania. Pana la granita sunt undeva la 60 km. Deci 120 dus intors - benzina ar costa maxim 50 lei. Deci oricum as cumpara tigari la un pret de 150 lei si imi mai raman de cheltuiala aprox 180 ron.

NU?

PostPosted: 06 Jan 2011, 08:36 

Propunerea de a merge cu bicicleta la servici e doar asa sa ne auzim vorbind? Eu nu cred ca vreun om care a cunoscut apa si sapunul isi permite sa mearga cu bicicleta la servici ca sa duhneasca a transpiratie in birou. Poate doar daca se ocupa cu sapat santuri si transpira oricum la locul de munca.
Pe langa transpirat pe bicicleta mai ai parte de:
- inghitit gaze de esapament si praf deci, nici vorba sa fie mai sanatos decat deplasarea cu un mijloc de transport.
- tinuta. Pai voi chiar credeti in reclamele alea in care domni si doamne la costum si fuste scurte calatoresc cu bicicleta? Nu orice servici iti permite sa te prezinti in trening si pantaloni scurti!
- caratul bicicletei pe scari n etaje zilnic, care implica si murdarit de noroi si vaselina pe haine. Aici se mai adauga si problema locului de depozitare a bicicletei tale a nevestei si a copilului. Copilul il duci la scoala tot cu bicicleta, cu bagaje cu tot...
- daca duhoarea transpiratiei nu va da gata, o sa ajute stropii de noroi, praful din ochi, par si haine. Se vede treaba ca cei care vorbesc n-au incalecat vreodata o bicicleta. Pai dupa un drum cu bicicleta prin Bucuresti ai parul ca sarma de la praf si poluare.
- interesant o sa devina cand ploua si cand ajungeti la servici o sa va intrebe colegii daca ati cazut in rau.
- dar daca aveti si bagaj? o bicicleta cu atas s-ar portivi...

Iar ca distanta... In Bucuresti mersul la servici ajunge lejer la 15 km. Asta inseamna ceva mers dus intors 30km. Ca in epoca de piatra, nu de aur.

In concluzie mersul cu bicicleta este sanatos si recomandat, dar nu pe strazile orasului. In parcuri poate.

PostPosted: 06 Jan 2011, 09:03 

Fara suparare Dragos dar nu cred ca te-ai dat recent cu bicicleta ca sa poti sa iti dai cu parerea. I exact ca cei care nu au avut o alfa dar zic ca nu i buna. In Bucuresti nu stiu cum i dar eu o folosesc in Cluj, deci tot ce zic mai jos esti valabil pentru Cluj.
In primul rand cand merg cu bicicleta am echipamente de ciclist (inclusiv pelerina), iar cand ajung la destinatie am supun si prosop, deodorant si HAINE de schimb, deci nici vorba de duhoare. In germania de exemplu am vazut atatia oameni la costum pe bicicleta de am ramas masca. Daca tot ai un birou in care lucrezi nu poti sa ai si un dulap cu 2-3 costume pe care sa le porti, iar la sfarsitul saptamanii sa le duci la curatat.
In al doilea rand de aia sunt lanturi sa legi bicicleta jos nu sa o duci la nush ce etaj , iar cei 15 km de care vb nu dureaza mai mult pe 40 minute pentru un om neantrenat. De chestia cu prafu nush cu este , dar in Cluj nu ma plang.
Fiecare sa mearga cu ce vrea , eu mi-am spus doar parerea si nu oblig pe nime sa faca asa.
Ninjoaca, sincer mi se pare o prostie sa fumezi un pachet de tigari pe zi si sa te plangi ca i scumpa benzina.

ex:FF2 1.6 tdci 109 cp Wagon

PostPosted: 06 Jan 2011, 09:29 

:goodpost:
in plus: da o fuga pana in olanda, de exemplu, sa vezi cum se duc gagicile ferchezuite pe bicicleta la intalnire cu baietii. chiar si in bucuresti, am amici care lucreaza in corporatii si merg cu bicicletele la munca. intre timp, de cand ai fost tu dragos ultima data cu bicicleta, s-au inventat si cele pliabile, care se fac de marimea unui geamantan mediu pe care il urci frumusel in lift si il asezi frumos langa birou (daca ti-e frica sa o lasi afara). preturile pentru cele sh sunt decente (cele noi sunt supraevaluate). dar sa sti ca si pe vremea copilariei tale erau biciclete pliabile.
cat despre mine,..sa sti ca de la 4 ani merg constant pe bicicleta, si in tot felul de conditii. dar mai bine sa te intreb eu pe tine, draga dragos, cand ai mers ultima data cu bicicleta?

insa totul dupa cum am spus mai sus, draga dragos: comoditatea si lenea ne mananca. e mai usor sa pui fundu' in masina si sa te plangi de pretul benzinei, decat sa dai la pedala sau sa te sui in metrou.

PostPosted: 06 Jan 2011, 09:58 

@yux_mm: prietene, am fost in Olanda si nu in trecere. Si nu e urma de praf in tara aia. nu te strecori printre camioane afumatoare, iar olandejii merg cu bicicleta pe distante mici, in centru si in vecinatatea locuintei.
Eu cu bicicleta ies periodic dar pt recreere si sport si nu merg pe strazi printre masini. Daca tu preferi sa puti la birou, e alegerea ta. De suferit sufera colegii.
O bicicleta pliabila poate ai idee ca nu e pt drum lung si viteza de deplasare e mult mai mica(roti mici). Aia e o fita. Din partea mea poti sa pretinzi si ca mergi cu trotineta(e trendy) nu ca m-ar interesa. Ca sa ma exprim in stilul tau, poate pe vremea copilariei tale ai apucat sa observi ca jumatate din blocuri sunt de 4 etaje si ca nu au lift.

Ca sa ii raspund si lui raresr10, care isi da cu parerea de la Cluj cam cum e sa mergi cu bicla in Bucuresti.
Nu sunt prea multe firme la care in timpul programului iti ofera sala de baie ca sa faci tu dus, eventual uscator de par, un dressing unde sa iti tii garderoba, magazie sa iti bagi bicicleta jegoasa, o masina de spalat sa pui rufele murdare numai bine sa fie gata spalate cand pleci de la munca. Aveti cumva si fier de calcat acolo la voi la munca? Ca in conditiile astea ce rost are sa mai pleci acasa. Esti ca acasa. Si o intrebare de logistica. Cele 5 costume curate le duci la munca cu bicicleta cu atas?
Sa imi zici si mie cand iti lasi bicicleta legata ca poate se potrivesc ceva piese de pe ea la a mea. :lol:

Singura optiune viabila in Bucuresti este metroul, insa reteaua nu e suficient dezvoltata.

PostPosted: 06 Jan 2011, 10:19 

Car: Alfa Romeo 147
Eu merg zilnic cu masina la servici si seara mai merg si pe la cumparaturi , prin oras sau mai merg ziua sa ma intalnesc cu vreun client...concluzie fac cam 50km / zi . Pretul carburantului este destul de mare raportat la venitul meu...iar scumpa si draga mea masina are bunavointa sa consume 11-13% in oras . Ma bate gandul foarte tare sa trec pe un diesel. Daca as avea un consum de 8% in oras ar fi mult mai decent si as fi destul de multumit, chiar daca motorul va fi mai zgomotos putin si nu va raspunde la fel ca un motor pe benzina, nu este un impediment si nu ma afecteaza chiar deloc... iar pentru cei care spun ca inca este scump, isi pot pune o instalatie GPL , costa undeva la 500 euro una normala si vreo 700 euro una buna, daca nu chiar foarte buna. Pretul gazului este undeva la 2.7lei / litru . Daca faceti km multi eu zic ca va amortizati cheltuiala cam intr-un an.

Acum o sa-mi sara toti in cap ca GPL-ul nu e bun , mai pierzi cativa cai si nu mai ai acceiasi performanta la ture mari, insa din punctul meu de vedere este o solutie foarte buna pentru oras si chiar si pentru afara atat cat nu vrei sa zbori pe drumurile patriei cu 200km/h. Daca doriti sa schimbati la 7000 de ture si sa fuga masina, asta e soarta...alimentati cu ecto 98 sau alto 101 ... Orice moft sau fitza se plateste in plus.

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 06 Jan 2011, 10:27 

Este limpede ca nu pentru oricine este viabila solutia unei biciclete. Insa pentru majoritatea este, evident combinata cu transportul in comun pentru perioadele in care vremea este nefavorabila. Dar e mai comod sa pui fundul in masina si sa te vaiti.
Cat despre preocuparile tale recreative pe saua bicicletei....esti inca amator si te iert de data asta: o bicicleta cu roti mici nu inseamana neaparat ca merge incet. Rapoartele intre foi si pinioane sunt suficiente cat sa-ti imprime o viteza lejera de deplasare de 20-25km/h, o viteza optima de deplasare in oras. Dar inainte o sa te las sa te informezi pe marginea subiectului.

Revenind la subiect: benzina se va scumpi in continuare indiferent ce.

@CristianMiu: ai sa fi surprins ca cei 8% pe care ii doresti (in fisa scrie 7.8% consum urban) n-ai sa-i vezi niciodata in bucuresti. eu abia am reusit un 8.3% in bv. solutia pentru tine care ai mult de umblat prin oras o vad intr-o a doua masina (ceva gen tico/matiz/c1/107) cu motor mic care sa consume putin, la care si ntretinerea sa fie ieftina.

PostPosted: 06 Jan 2011, 10:43 

CristianMiu Quote:
iar pentru cei care spun ca inca este scump, isi pot pune o instalatie GPL , costa undeva la 500 euro una normala si vreo 700 euro una buna, daca nu chiar foarte buna. Pretul gazului este undeva la 2.7lei / litru .

Acum o sa-mi sara toti in cap ca GPL-ul nu e bun , mai pierzi cativa cai si nu mai ai acceiasi performanta la ture mari, insa din punctul meu de vedere este o solutie foarte buna pentru oras si chiar si pentru afara atat cat nu vrei sa zbori pe drumurile patriei cu 200km/h. Daca doriti sa schimbati la 7000 de ture si sa fuga masina, asta e soarta...alimentati cu ecto 98 sau alto 101 ... Orice moft sau fitza se plateste in plus.
Pai decat s apun GPL pe masina mai bine merg pe jos. Ca sigur in 2 - 3 ani se duce motorul in imparatia cerurilor.

Si acum serios. Cum sa pui GPL pe Alfa?

Si cat ar fi ea de instalatie performanta - oricum se simte in demaraj si in putere.

Parerea mea personala.

Apropo am un prieten in Buc care si-a pus GPL pe un Vectra B de aprox un an si acum cateva saptamani a schimbat daca nu ma insel ori rampa de la injectoare ori un injector sau doua, iar cand ma uit cat costa pentru Alfa asa ceva mai bine ii dau benzina buna si cate un cox sau doua odata la cateva zile pana in 7000 de ture. Ca daca fac calculul nu cred ca se amortizeaza investitia asa de usor.

Eu fac aprox 50 - 60 km/ zi asta daca nu am multa treaba seara cand ies de la lucru.

PostPosted: 06 Jan 2011, 11:04 

Dragos Quote:
Ca sa ii raspund si lui raresr10, care isi da cu parerea de la Cluj cam cum e sa mergi cu bicla in Bucuresti.
Tocmai ca nu mi-am dat cu parerea cum este la Bucuresti, am subliniat cum este la Cluj. Si hainele de schimb le duc cu masina, iar cand ploua de obicei tot cu masina merg. Ideea este ca nu-i imposibil sa reduci comsumul (adica nr de km parcursi), dar i mai usor sa faci misto de altii si sa zici ca nu se poate.
Toate cele bune si sper sa rezolvati ceva cu protestul asta.

ex:FF2 1.6 tdci 109 cp Wagon

PostPosted: 06 Jan 2011, 11:10 

ninjoaca Quote:
raresr10 Quote:
Urmeaza sa protesteze si cei care fumeaza daca se scumpesc tigarile nu?
DA. Eu unul nu imi mai cumpar tigari din Romanica. Merg odata pe luna la sarbi si imi iau de acolo cu 100 lei 3 cartuse (30 pachete) care imi ajung toata luna + multe alte produse ce le cumperi o singura data pe luna gen detergent, pasta de dinti, sampon, etc.

In Romanica as plati aprox 330 lei pe 3 cartuse de tigari, iar daca adun benzina oana acolo si inapoi tot ies mai ieftin ca in Romania. Pana la granita sunt undeva la 60 km. Deci 120 dus intors - benzina ar costa maxim 50 lei. Deci oricum as cumpara tigari la un pret de 150 lei si imi mai raman de cheltuiala aprox 180 ron.

NU?
Auzi, da pe drum fumezi? Fumezi. Si la volan de obicei se fumeaza mai mult decat de obicei? Se fumeaza! Asta n-ai luat-o in calcul...
La sarbi cat e benzina? Ca la noi sau mai au din aia trecuta peste Dunare, la reducere?

PostPosted: 06 Jan 2011, 11:32 

@ninjoaca , esti cu GPL-ul la fel ca cei care spun ca alfa este proasta, fara sa fi avut vre 1 ... am un amic, are GPL pe o albea, a facut cu ea 40.000 km si nu are absolut nimic. Si daca tot preferi sa bagi benzina, nu te mai plange, mergi si baga benzina cu 5 lei / litru ... nu inteleg ce vrei? benzina la 3 lei / litru ? pfff...daca romania era rusia sau america, poate aveai o sansa...insa asa, eu zic sa te resemnezi si sa te bucuri de ea cat inca este ieftina...sa vezi cand va ajunge ca in anglia sau grecia 1.5 euro / litru... ce faci?

Pentru mine masina este o necesitate...nu fac parte din categoria celor care isi cumpara o masina draguta cu motor mare si o tine in garaj sau in fata blocului, o spala de 2x pe saptamana si merge cu ea doar duminica, de acasa pana in oras la un suc si sa ma laud ce masina am... personal prefer sa exploatez eu masina decat sa ma exploateze ea pe mine... mai am amici care baga mai multi bani in masina decat merg cu ea... ceea ce mi se pare stupid... oricum astept sa mai treaca putin timpul si poate mai scade putin pretul la giuletta sa trec pe un 1.4 TBI MultiAir ... consum mic (7-8% oras ) , putere suficienta ( 170 CP ) .

PostPosted: 06 Jan 2011, 12:26 

[/quote] La sarbi cat e benzina? Ca la noi sau mai au din aia trecuta peste Dunare, la reducere?[/quote]

Nu m-am uitat cat este benzina dar o voi face. O sa va spun si voua :)

PostPosted: 06 Jan 2011, 12:30 

CristianMiu Quote:
am un amic, are GPL pe o albea, a facut cu ea 40.000 km si nu are absolut nimic. Si daca tot preferi sa bagi benzina, nu te mai plange, mergi si baga benzina cu 5 lei / litru ... nu inteleg ce vrei? benzina la 3 lei / litru ? pfff...daca romania era rusia sau america, poate aveai o sansa...insa asa, eu zic sa te resemnezi si sa te bucuri de ea cat inca este ieftina...sa vezi cand va ajunge ca in anglia sau grecia 1.5 euro / litru... ce faci?
Pai da... dar eu vreau sa o mai tin mult si bine masina, nu sa mai merg decat un an doi cu ea. Tinand cont ca anul trecut am facut 20.000 km.

Benzina nici chiar la 3 lei/litru, eu zic ca pentru nivelul din Romania este ok un 4.5 - 4.6 lei maxim.

PostPosted: 06 Jan 2011, 12:36 

Car: Alfa Romeo 155
Mie mi-ar conveni si la 2 lei, cam greu as accepta, dar as trece cu vederea....
Corect ar fi ca pretul combustibilului sa fie un procent din salariu mediu pe economie egal cu cel din tarile civilizate, caci si noi vrem sa fim civilizati. Dar suntem prea putini cei care vrem, dupa ce ca suntem putini, nici la "butoane" nu suntem, asa ca alegem solutii de aparare: - nu mai consumam, - mai bine emigram......(cei mai slabi de "inger" ajung sa se arunce de la balcoane, sa dea in cap la oameni.......)

- 2017 - Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V TS - "2004"
- 2009 - Alfa Romeo 155 1.8 16V TS - "1996"
- 2007 - Alfa Romeo 33 1.7 8V- "1986" - ex.
- 1997 - Alfa Romeo 1750 Berlina - "1968" - ex.

PostPosted: 06 Jan 2011, 12:42 

CristianMiu Quote:
.concluzie fac cam 50km / zi.
pt 50km/zi nu are rost sa iti iei diesel, tot acolo ajungi iar consumul e maricel, am mai intrebat prieteni cu diesel si mi-au zis ca au consumul in Buc. de 9l. Mai bine cauti o masina clasa mini, cu motor mic ce consuma mai putin de 7l in oras.
@dragos, am vazut oameni la diverse birouri ce transpira f.tare, in mijloacele de transport se transpira, cand te dai jos din masina de la 16g la 32g afara, ce crezi ca se intampla, daca o iei asa ar trebui sa umblam cu flori la subrat ca in reclama. Cand vin la cursuri, uneori cand am ore pana la 17-18 prefer sa ma duc cu transportul in comun, sa schimb de 3 ori decat sa fac 2 ore la intoarcere intre victoriei si unirii, nu pt benzina pt ca dau pe cartela si bilete ~10lei, concluzie tot acolo ajung dar mi s-a luat sa stau inchis in cutie si fac 3ore pe drum.

PostPosted: 06 Jan 2011, 12:50 

Sau il angajam pe Chavez. Nationalizeaza tot ce misca, tine preturile decente, embargou, traim singuri, nu ne vindem tara si aia e.
http://www.businessweek.com/bwdaily/dnf ... 344156.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
10 bani litru si 6 lei plinu' va "coafeaza"?

PostPosted: 06 Jan 2011, 13:12 

urmeaza sa vedem protestul detinatorilor de Ferarri impotriva costurilor mare de asigurare, CASCO s.a.m.d. ? :roll:
Si-a cumparat cineva de aici alfa pentru consum ? cred ca cei ce au GTA si V8 au avut ca prim argment consumul... :bash:

PostPosted: 06 Jan 2011, 13:15 

Acolo-i "Land of 12-Cent Gas", noi traim in "Land of Choice" :naughty:

And see Heaven in the headlights,
Mile after mile, after mile, after mile..

PostPosted: 06 Jan 2011, 14:24 

Car: Mercedes C Coupe
La sarbi benzina este 15l cu 18 euro, adica 1.2 euro/l(5.1 - 5.2 lei). Vorbesc de cea mai scumpa benzina din OMV, platita cu euro pentru ca n-am avut dinari.

PostPosted: 06 Jan 2011, 15:48 

Poate va intereseaza, am primit asta pe mail. Nu am urmarit topicul foarte atent.

" PROTESTUL DE LA BENZINARII in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE Haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii si sa- i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Speram ca vom da un semn companiilor petroliere care stabilesc preturile. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17- 18- 19 ianuarie 2011. Alimentati inainte de aceasta data sau folositi transportul in comun, bicicleta sau pe jos (e cel mai sanatos). Amintiti- va de 21- 22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA "

Faceti abstractie ( sau nu ) de continutul mesajului, important ar fi ce s-ar putea intampla pe 17-18-19.01.11

PostPosted: 06 Jan 2011, 15:51 

@valerica , in timpul liber imi place foarte mult sa calatoresc...ma gandesc ca as iesi mai ieftin cu motorina decat cu benzina...inca nu am calculat cu cat...insa eu mi-am exprimat singurul motiv pentru care mi-as cumpara o masina pe motorina...

PostPosted: 06 Jan 2011, 16:28 

istv4n Quote:
indeed, 10 bani litra, viata: http://www.emigrate.co.uk/info/2007/12/ ... venezuela/" onclick="window.open(this.href);return false;
andreiblitz Quote:
La sarbi benzina este 15l cu 18 euro, adica 1.2 euro/l(5.1 - 5.2 lei). Vorbesc de cea mai scumpa benzina din OMV, platita cu euro pentru ca n-am avut dinari.
si nu primeau euro la casa in mod legal, nu? Eu am patit o minunatie d-asta in Ungaria cand nu-mi gaseam cardu' prin masina si i-am intrebat p-aia daca vor euro. Ala, foarte de treaba, mi-a zis ca si el e din Romania si ca se bucura ca mai poate schimba 2 vorbe in romaneste cu mine ca n-a mai fost la Miercurea Ciuc de 7 ani...asta in timp ce-mi punea motorina. Eu il intrerup si-l intreb daca se poate plati cu euro...el ca da, da, da...ce mai e p-acasa...ii zic sa-mi puna de 50 de euro. Mi-a pus fix 30 de litri. In 2008. Priceless. L-am luat la intrebari dar, ghinion, nu mai stia atat de bine romaneste, in schimb mi-a zambit mult, de vreo 50 de euro...

PostPosted: 06 Jan 2011, 18:44 

Nu am avut de gand sa particip la acest protest, dar in drum spre casa, cand am vazut multitudinea de masini, reporteri, ziaristi la MOL -ul de pe calea turzii, m-am simtit oarecum obligat sa-mi arat solidaritatea. Cu sau fara efecte, a fost fun protestul :)

Attachments:
IMG_3537.JPG
IMG_3537.JPG [ 161.52 KiB | Viewed 1786 times ]

And see Heaven in the headlights,
Mile after mile, after mile, after mile..

PostPosted: 06 Jan 2011, 19:30 

Car: Mercedes C Coupe
Jaggguar Quote:
istv4n Quote:
indeed, 10 bani litra, viata: http://www.emigrate.co.uk/info/2007/12/ ... venezuela/" onclick="window.open(this.href);return false;
andreiblitz Quote:
si nu primeau euro la casa in mod legal, nu? Eu am patit o minunatie d-asta in Ungaria cand nu-mi gaseam cardu' prin masina si i-am intrebat p-aia daca vor euro. Ala, foarte de treaba, mi-a zis ca si el e din Romania si ca se bucura ca mai poate schimba 2 vorbe in romaneste cu mine ca n-a mai fost la Miercurea Ciuc de 7 ani...asta in timp ce-mi punea motorina. Eu il intrerup si-l intreb daca se poate plati cu euro...el ca da, da, da...ce mai e p-acasa...ii zic sa-mi puna de 50 de euro. Mi-a pus fix 30 de litri. In 2008. Priceless. L-am luat la intrebari dar, ghinion, nu mai stia atat de bine romaneste, in schimb mi-a zambit mult, de vreo 50 de euro...
Nu primeau in mod legal euro, pe ei nu-i intereseaza nimic in afara de dinari(si nu-i condamn). Am dat 20 euro si am primit rest 200 dinari(aprox 2 euro).

PostPosted: 06 Jan 2011, 19:32 

Car: Alfa Romeo 155
Super tare, la asta nu m-am gandit. E o forma de protest f paguboasa pt ei, caci mai mult iti i-a sa ajungi la casa pentru aplati, si dupa aceea mai trebuie platita si hartia cu cerneala pt bonul de casa, ..........
Felicitari pt idee.

- 2017 - Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V TS - "2004"
- 2009 - Alfa Romeo 155 1.8 16V TS - "1996"
- 2007 - Alfa Romeo 33 1.7 8V- "1986" - ex.
- 1997 - Alfa Romeo 1750 Berlina - "1968" - ex.

Post new topic  Reply to topic  [ 288 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 512 Next

All times are UTC+03:00