1: thenuts, nu stiu unde am sustinut eu acea idee, care de altfel mi se pare o ineptie...pt ca in final presedintele ales de aia multi nu e doar a lor, nu-i afecteaza doar pe ei, ci afecteaza tot electoratul. Daca totusi am sustinut asa ceva o cotesc si eu ca basescu si dau vina pe bauturi alcoolice
AAaaa....ca aia care l-au votat nu mai au dreptul sa se planga acum, asta cam asa e....pt ca odata ce ti-ai sustinut cu ardoare candidatul, care a si castigat alegerile, nu prea mai vad ce tupeu poti sa ai tu ca alegator sa te intorci si sa zici "stai putin, ca nu-mi mai place cu nenea asta ..."
2: invatamantul e normal sa fie la pamant; pai ce interes are basescu sa-i scoata din zona de mediocritate intelectuala sau mai rau, din zona analfabetismului pe muuultttiii aia cu drept de vot cand de fapt aia formeaza electoratul lui? Pai e prost sa-i destepte pe amarati sa ajunga aia sa fie in stare sa citeasca o presa, sa discearna intre adevar si fictiune, sa fie proprii lor formatori de opinii? Sau merg mai departe....e normal ca basescu sa incurajeze tineretul sa se destepte cand tocmai el are o fetita putin cam analfabeta? Pai care ar mai fi logica nene?
3: Cand astia de la parazitii spuneau ca sa le ia in p sutana popilor, mare dreptate aveau, pt ca popii de la noi, cel putin, n-au legatura cu ceea ce inseamna credinta, divinitate, etc. Popismul e un business din care castiga foarte multa lume. Ce ati vrea, sa vina vreun patriarh sa zica "frati romani, avem un buget de 400 mil ...renuntam la cadedrala *cenzurat* si vom incuraja alocarea acestor fonduri catre sanatate, sa nu mai muriti ca sobolanii prin spitale". Ce gluma....
Atentie, din ecuatia asta ies anumiti preoti, foarte putini de altfel, care poate au aparut in viata noastra fara vreo pretentie materiala ci doar in virtutea menirii lor de a face bine, de a calauzi, de a alina. Acestia sunt oameni speciali, oameni pe care intr-adevar, in opinia mea, i-a ales divinitatea, nu pentru a ne invata vreo rugaciune ci mai degraba pentru a aduce un strop de pace in viata celor care ajung sa interactioneze cu ei.
Dragos, subscriu spuselor tale; un om care alege optiunea recunoasterii greselii, a reevaluarii si a repozitionarii dpdv decizional e un om care merita toata stima. Cred ca atunci cand ai zis asta te-ai referit la electorat si nu la vreun leader politic, cum cred ca a interpretat Jagguar.
Jagguar, vezi ca jignesti biata specie a hamsterului, care asa mic si pufos cum e el nu prea traieste cum i se dicteaza ci tot pe propriul instinct se bazeaza