dand Quote:
Mr.D, apropo de glume etnice
am auzit de la un roman get-beget ca luni in Londra vor munci doar est-europenii (el neintrand in ultima categorie)
. -4 grade, furtuni de zapada si greva 24 de ore la metrou, timpul de stat acasa la un Aberlour sau Macallan in vreme ce polonezul si lituanianul isi fac drum prin nameti sa puna acoperisul la Olympic in Strattford.
Max, intoleranta si incultura sunt si in celalalt sens, eu zic ca romanii au si ei aptitudini marete. Citeste numai reportajele din presa romana despre tari (Bulgaria, Ucraina, Albania etc) sau rase considerate inferioare. Sau urmareste un meci de fotbal in care sa joace Drogba sau Balotelli ca sa auzi celebra expresie 'ce sa te astepti de la un african', ptr. care in Anglia sau chiar in Italia ai zbura in secunda urmatoare si n-ai mai gasi vreodata un job in presa. Vorbeam odata cu un coleg de avusese un proiect mai lung in Bucuresti si-mi zicea ca cel mai tare soc cultural l-a avut nu la cainii vagabonzi, taximetristii sau cersetorii, ci glumele foarte relaxate cu tenta rasista spuse de colegii romani (chiar directori sau manageri locali).
Daaaaaa .... foarte bine subliniat
Pai noi la curatenie in firma avem niste africani, negri ca smoala; asta n-ar fi o problema (unul din health and safety managers e la fel de negru, dar total diferit
). So, astia de fac curatenie pe langa faptul ca put ca dracu` nici nu`si fac treaba si incearca sa fenteze tot timpul...de la semnat condica la furat pliculete de ceai si hartie igienica
. Insa toaaataaaa lumea se abtine de la comentarii prea mari, ca deh, aici numai albii nu`s protejati de comportamentele rasiste