catastrat Quote:
Si eu ma gandesc sa imi schimb masina in urmatorul an, si as vrea din toate puterile sa fie tot o Alfa. Numai ca Giulietta e prea mica pentru ce caut eu - m-ar interesa urmasa lui 159, cu un motor benzina de peste 200 CP, eventual cutie automata cu min 7 trepte... Din pacate, asa cum arata acum planurile lui Marchionne, se zice ca Giulia o sa intre in productie in Q3 sau Q4 2012, asta inseamna probabil ca as putea sa o cumpar undeva in prima parte a lui 2013 - mult prea tarziu, nu prea sunt dispus sa astept pana atunci.
Alexandrus Quote:
Adica un A4 recarosat, iar A4 nu e o bunatate de platforma, sasiu, etc, e chiar slab.
Tu ti-ai pus vreodata intrebarea de ce ti-ai luat Alfa ? Bine, nu ca ti-ai fi luat Alfa, ci un fel de Opel Vectra recarosat, cu motor diesel italian, desi folosit si de multi altii, ceea ce ar explica partial gandirea asta, iti place forma, nu functia.
BMW-ul care pica din start ar fi probabil o masina foarte buna, mult mai buna decat concurenta, insa nu are forma trendy ca sa te satisfaca pe tine, ceea ce imi intareste convingerea ca nu stii ce e aia o Alfa, sau in definitiv o masina. Vrei un mijloc de transport cu forma cool, spune asa.
alfetta Quote:
dac tot aveti 30 de mii de e pt o masina va recomand varianta urmatoare: masina 9 de 5 ani
Valak Quote:
@catastrat : Tu vrei o cutie de viteze automata cu min. 7 trepte, eventual 8. Probabil, 9 ar fi chiar mai bine. De ce nu te orientezi catre un CVT, atunci si ai acolo mai multe trepte decat poti numara ?
catastrat Quote:
Ma intereseaza o cutie moderna - CVT poate fi o varianta, desi nu m-am lamurit cat de buna (m-am dat cu una pe un Nissan Quashqai, nu pot spune ca m-a impresionat). In orice caz, asa cum spuneam, cutia automata e optionala - nu tin neaparat la asta.
Oricum, topicul e altul, nu vreau sa-l transformam in ce masina ne-am lua/am visa - asta am spus-o doar in paranteza, apropo de optiunile care (nu) exista astazi si in viitorul apropiat la Alfa.
Comentariile mele erau legate mai degraba de optiunile pe care le are Marchionne de a vinde sau nu Alfa.
mugurel Quote:
Pe mine unul m-ai ametit complet ... numesti huidume motoarele Honda si , in acelasi timp , zici ca iti doresti un Jaguar XF sau G37 ??? sigur ai vazut ce motorizari exista pe Jaguar si Infiniti ? Unde se regaseste aici cerinta ta cu motorul de 2l mic si puternic ? ca sa nu mai zic ca nu vad legatura XF -ului cu sportivitatea ... poate la XFR dar la ce cilindree ???? si la ce bani ? acelesi chestii sunt valabile si pentru Infiniti .... mai bine fa-ti ordine in ganduri si reformuleaza ...
Rog un moderator sa mute toate aceste postari pe un topic nou: Masina visurilor si raspunsuri inteligente; topicul asta e cu totul altul.
Imi cer scuze ca l-am poluat, nu ma gandeam ca o sa sariti asa sa ma ajutati.