Dupa anumite probleme care au aparut la Alfa Romeo 156 ce-o am in Romania am fost hotarat sa renunt la acest brand dar nu pot
Pe scurt,am o Alfa 156 din 2000 motor 2.0TS de 3 ani jumate,am fost extrem de multumit dar am avut si nenumarate probleme,am trecut amandoi prin multe.In vara am fost in concediu in Romania si vroiam sa vin cu ea in Scotia.Inainte cu o saptamana au aparut problemele la ambreiaj si am fost nevoit sa renunt si s-o las in tara.
Cum masinile sunt foarte ieftine in Uk,m-am hotarat sa iau o Toyota mr2(mk2) sau Mitsubishi FTO ambele turbo dar m-am lovit de companiile de asigurari care-mi cereau in jur de 2600 lire pe an.
Asa ca m-am intors la itlieni si sper ca de data asta sa am mai mult noroc.
Am cautat unele informatii pe forum dar am gasit mai mult o comparatie la modelul 166 intre motoarele 2.0 TS si 2.4 JTD.Deci practic as avea nevoie de niste sfaturi,sunt foarte indecis la motorizare 2.0TS(am fost multumit de el),2.4 sau 2.5?(1.9 nu s-au pus pe mk1,eu unul n-am gasit nici una in uk,iar 3.2 nu-mi permit).Cel mai tentat as fi de 2.0TS ptr ca-l cunosc destul de bine,2.4 e mai economic,2.5 mai puternic.
Am gasit cateva modele interesante,merg pe mana ebay-ului din cauza pretului final mai scazut decat la dealeri.
Am gasit un JTS foarte frumos(mie unul imi place,mai putin eleronul),sunt constient ca nu e asta pretul final si o sa mai urce dar daca se incadreaza in bugetul meu sunt tentat s-o cumpar.Am trimis un mail proprietarul si astept mai multe detalii:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0467188762" onclick="window.open(this.href);return false;
Astept orice sfat,idee ptr a face o alegere bun.Va multumesc