valerica Quote:
nu are nicio relevanta, de ce tvr ar trebui sa transmita meciul? Sunt 5 canale de sport, ele ar trebui sa transmita si in ele ar trebui sa arunci, nu in tvr, care nu ar fi avut nici un castig! In al doilea rand, meciul era in direct la ora 5, pt 1 milion de parai, audienta de la 5 dimineata era un rahat, pentru o televiziune nationala nu era atat de simplu sa scoata banii pt meci si nici macar sa scoata banii bagati.
Va agitati ca romanii, pun pariu ca putini se trezeau sa vada meciul, iar cei ce se trezeau, adormeau in urmatoarele 10min la meciurile de deschidere. Audienta kanci, nu mai zic, seara in reluare nu se mai uita nimeni, deja toata lumea stia rezultatul si automat, romanii obisnuiti cu live, nu puteau vedea reluari. Pt tvr, insemna sa arunce pe geam un milion $!
In State meciurile sunt transmise de HBO, o televiziune privata, ca si in alte tari. La noi e diferit, romanii au arama de fata si si-o arata cat pot ei de tare, lor li se pare normal ca Televiziunea Romana(unde ei cotizeaza,dom'le) sa le transmita un meci de box, "Pai cum, cu romanasul nostru Bute, sa nu il vedem si noi", iar daca e transmis nici de-ai naibii nu va uitati, da' acum o sa va bateti cu pumnu'n piept, "io ma uitam, ba si io!". Oricum, putini stiu cine e Bute, putini stiu ce palmares are, e ca un foc de paie pt majoritatea romanilor. Cand e meci, "aaa, Bute, campionul nostru", la 10min dupa, nu mai stie nimeni nimic, nici macar nu stiti ce centura are sau daca e infrant vreodata. Doar sa comentati, atat si nimic mai mult!
Romania - incotro?
r: nicaieri, oamenii din ea sunt redusi, vb. lu' Razvan, labili! Nu conducerea ne strica, mintea asta ingusta ce ne f**e de grija altuia!
esti foarte inversunat vad .... ce ar fi daca ai vorbi doar pentru tine si nu in numele celorlalti ... stii tu ca nu ma trezesc eu sau altul ca sa ne uitam la ora 5 la televizor ??? pe cine f..e grija acum ? in ultimile doua saptamani au fost curse MotoGP la ora 6 dimineata .... ghici ce ? m-am trezit .... iti vine sa crezi ? crezi ca nu m-as fi trezit sa il vad pe Bute ?
si nu crezi ca e mai normal sa transmita meciul televiziunea nationala decat un canal strain ? inca mai sunt sate care nu au cablu dar in care o mana de oameni s-ar bucura sa il vada pe romanul lor cum ia centura de campion mondial ... da` banuiesc ca stii tu ca nu s-ar trezi si oricum nu merita sa vada asa ceva ca defapt ii doare in cur de rugby , box , patinaj etc etc si nici nu sunt seriosi ca doar nu se duc la stadion .... bulangii , prefera sa munceasca la camp decat sa mearga la un meci de 2 lei ....
la partea cu ``oamenii din tara asta sunt redusi ``sunt de acord ... asa e . sunt unii pe aici care se chinuie din greu sa demonstreze asta ...