S-a imbolnavit amanta!!!
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
AR 156 1.9 JTD multijet ( 140 CP ) are un greieras sub capota si nu-mi dau seama unde
![Scratch :scratch:](./images/smilies/scratchchin.gif)
... m-am gandit la toate si nu stiu de unde sa incep ... acum are 143000 km si din arhive am descoperit ca pe la 106000 km i s-a schimbat kit-ul de distributie si kit-ul de transmisie la AUTO ROMA in Timisoara dar din factura respectiva nu-mi dau seama daca s-a schimbat si pompa de apa ... nu stiu daca la acest model odata cu distributia se schimba si pompa de apa sau nu de aceea va intreb pe voi .??? ce s-a schimbat la vremea respectiva sunt urmatoarele repere : curea distributie , curea transmisie , patru rulmenti intindere cu urmatoarele coduri 55187100, 55192323, 55180011 si 46794035 poate stie cineva care si ce semnifica aceste coduri ... aaa si am mai auzit ca deobicei la reprezentanta Alfa din Romania kit-ul de distributie nu contine role din metal ci din plastic ... ceea ce ma pune pe ganduri ... si inca un lucru important ... am impresia ca mi-a scazut nivelul de apa ... de obicei statea pe la maxim iar acum e la minim ( recunosc ca nu am urmarit nivelul de foarte multa vreme si poate ma inseala memoria )
Va multumesc si as fi recunoscator pt sfaturi
PS poate ma ajuta-ti si cu preturi la kitul de distributie si transmisie si ceva producatori ( verificati pt calitatea produselor) tin sa mentionez ca vreau calitate ... nu ma uit la bani cand vine vorba de amanta
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)