It is currently 08 Feb 2025, 22:04

All times are UTC+03:00

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 25 Oct 2010, 15:30 

Car: 156 1.9 jtd 16v/2003
Salut, revin cu o problema.
Am dus masina la schimb de bucse bara stabilizatoare fata (pentru ca intr-un final le-am gasit separat). Si ma suna seful de service acum 30 de minute ca nu le poate monta. Bucsele seamana cu cele vechi si ca forma si diametru dar sun prinse cu nus' ce cleme nituite sau ambutisate la rece (n-am inteles exact) pe care nu le poate da jos decat daca le taie dar daca face asa ce mai pune in loc... ceva de genul.
Am dat un search pe forum si am gasit asta : viewtopic.php?f=10&t=8294&p=104960&hilit=bara+stabilizatoare#p104960
Acum n-am inteles prea bine, tutorialul este pentru 147? Si daca da, e valabil si pentru 156?
AR 156, 1,9 jtd 16v, 2003
Multumesc.

L.E.:Sorry n-am citit bine e diferit la JTD... My bad :oops:
Insa am mai gasit o discutie in care se vorbea despre un burghiu mai mare cu care se scot niturile... si apoi se sudeaza in puncte la loc?
Aici:
http://forum.alfaclub.ro/viewtopic.php? ... are#p87556" onclick="window.open(this.href);return false;
poate sa-mi dea cineva detalii sa stiu ce sa-i spun mecanicului?

PostPosted: 25 Oct 2010, 15:53 

1. Mecanicul tau e prost
2. Procedura de schimbare a bucsilor la bara stabilizatoare e la fel la toate alfele, adica se da jos bara se scoate bucsa veche se pune aia noua si apoi se remonteaza :D
3. procedura descrisa cu poze si altele: schimbare bucsi bara stabilizatoare
4. aici se inchide

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC+03:00