Salut,
Ce stiti despre calculatorul de confort cu care vin dotate AR 156 (nu stiu daca toate..ori doar anumite modele).
Problema e ca zilele trecute mi-a aparut in bord martorul de bec ars,evident am verificat sa vad unde e becul cu pricina si dupa ce l-am schimbat (era becul de stop dr.) martorul a continuat sa fie aprins..si mai rau pozitia imi era aprinsa mereu,chiar daca masina era oprita,etc.. am fost cu masina la service Opel di bas,unde dupa indelungi verificari m-au sunat si mi-au zis ca este vorba despre calculatorul de confort. Rezolvarea lor este fie fac o conexiune cu un releu si o siguranta astfel incat sa numai am probleme cu pozitiile iar singurul neajuns ar fi martorul aprins mereu in bord(martorul de bec ars) fie schimb tot calculatorul de confort ..
La intrebarea : pot sa il schimb cu unul sh? opel di bas mi-a raspuns ca nu e posibil,intrucat trebuie reprogramat cel nou,etc,etc si ca nu ar avea aceleasi functii ,plus ca ar avea si un cod de securitate,etc. E cineva priceput in asa ceva?
![Uh-Uh :uhuh:](./images/smilies/uhuh.gif)