Alexandrus Quote:
Pai asta e si ideea. Intercooler mai mare ar fi bun, dar sincer mi se par prea multi bani investiti degeaba, ca doar nu te dai pe circuit cu masina.
Cu turbina mai mare tre' sa schimbi si furtunele, sau macar o parte, dar nu e chiar asa greu. Numai sa gasesti turbina aia. Stiam pe cineva la TurboMecanica, ei au Garett, dar nu stiu daca vind la persoane fizice.
Hy all,
Avand in vedere ca lucrez la Honeywell Garrett...vreau sa incerc sa va lamuresc putin cum stau lucrurile:
1. Turbomecanica nu are nici o legatura cu Honeywell(firma care produce turbosuflantele marca Garrett) doar ca se afla pe aceeasi strada.
2. Honeywell este o companie americana fff mare care are mai multe fabrici in toata lumea care produc turbosuflante...si alte o multime de fabrici care produc diverse (chimice, industriale etc.),
Fabrica din Bucuresti intr-adevar face turbo pe care le livreaza direct fabricilor de motoare care fac comenzi la noi (Audi, VW, Opel, BMW, Renault etc etc)..si intr-adevar nu se vand la persoane fizice.
Acum nu vreau sa va plictisesc cu date despre firma..ideea este ca in fabrica nu se produc turbo pentru Romania si nu au nici magazin de desfacere...sau poate se va produce doar daca vor hotari ai nostri sa puna turbo pe logan
)
Sfatul meu este asa...daca ve-ti gasi sa cumparati un turbo de la cineva( si printr-o minune se potriveste cu ce aveti voi nevoie, ceea ce nu cred ca este posibil)..ganditi-va de 100 de ori inainte pentru ca...eu stiu foarte bine cum trebuie intretinute si protejate pana la montarea pe motor si s-ar putea sa aveti mari probleme
daca aveti intrebi..astept