Salut!
Imi pare rau ca asa ma prezint pe forum dar fie.. Urmaresc forumul de ceva timp, atat din pasiune cat si din dorinta de a-mi lua o Alfa in viitorul apropiat. Printre altele, sunt si membra LoganClub dar asta cred ca era evident de la primul S din post.
Consider ca fiecare non-membru Alfa care a postat pana acum, a avut intentii bune, asadar nimeni nu trebuie considerat frustrat sau neluat in considerare (adica nu suntem spammeri
).
Intre cluburi nu ar trebui sa existe decat colaborare si asta implica si decenta comentariilor. Garantez ca in orice imprejurari LoganClub ar colabora cu AlfaClub sau orice alt club cu maxima seriozitate si amicitie.
Sper sa nu fiu considerata si mai bagacioasa decat sunt deja dar urmatoarele citate sunt acele comentarii la care ma refer:
“si loganul a castigat pentru ca avea sustinatori, ca altceva nu aveaâ€;
“Poate chiar are elemente de tuning misto. Ceea ce ma indoiescâ€;
“a avut marele merit de a avea cantitate mare de sustinatori, nu stiu insa calitatea cum eraâ€;
“asta face parte din tunningul autohton, de carter, de mahalaâ€.
Si acum , problema tuturor e defapt ca de ce a castigat loganul. E foarte simplu si cei prezenti au auzit cand MC-ul a anuntat: ‘Cele 13 masini vor defila si dupa ce isi prezinta fiecare masina, publicul va alege masina castigatoare’.
Asadar, comentariul asta: “Chiar si cu multi sustinatori nu are cum sa castige vreun trofeu in fata oricarei alte masini†din nou nu isi are locul.
Iar “Mai, eu cred ca la mijloc este o mare neintelegere: probabil ca oamenii prezenti au aplaudat la 'sto, iar organizatorii chiar au crezut si au dat premiul lu' Golan.†sunt sigura ca a fost in spirit de gluma postat dar aici vreau sa clarific cel mai relevant aspect. In secunda in care s-a anuntat CUM se va alege masina castigatoare, membrii clubului si prietenii clubului s-au strans intr-un loc si la momentul oportun au aplaudat si au fluierat si ce o mai fi facut de a fost suficient sa atraga atentia intregii expozitii. Am trecut pe langa multe cluburi in timpul ‘prezentarilor’ si ori intr-adevar erau mai putini la un loc ori pur si simplu nu s-au manifestat asa. (E alegerea fiecaruia sa se manifeste cum doreste dar nu e frumos sa il judeci pe celalalt daca in felul lui reuseste sa castige. Tocmai de asta mi se pare firesc sa zici maxim 'bravo lor, ia uite cum au reusit' nu sa incepi sa analizezi modificarile masinii, sau sa te iei de faptul ca e o masina low-cost cand criteriul pe baza caruia s-a ales masina n-a avut nimic de a face cu asta!)
Legat de postul membrului Mitsu.ro: “faptul ca acea masina a iesit castigatoare se datoreaza faptului ca majoritatea o poseda...si atat†– nu are absolut nicio legatura cu asta si sper ca s-a inteles din ce am zis mai sus.
Eu imi cer scuze de pe acum pentru orice comentarii rautacioase care au aparut ca reactii la toata treaba asta si.. va salut!